تاپیک Xbox 360 داران شیراز

• Thread starter Thread starter ajay17
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
تشکر بابت راهنمایی...

بچه ها کسی تونسته بازی Dark souls رو گیر بیاره تو شیراز؟
اگه آره حتما آدرس بدید برم بگیرم...

اینجور که من آمارش رو گرفتم یا ارور یا سپینود فردا عصر بازی رو میدن تو بازار ....
پس منتظر باش البته احتمال شنبه صبح خیلی بیشتره تا فردا

---------- نوشته در 09:49 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:48 PM ارسال شده بود ----------

میگم ما نفهمیدیم سیروس این 6 تا پیچ بزرگرو از رو ایکس باکسا ور میداره باهاش چه کار می کنه؟:d ارزشی هم داره؟

منم تو هین موندم =))

دوستان یک چیز جالب امروز صبح رفتم مغازه سیروس وبازی های FIFA 12وSpiderman: Edge of Timeو
Gears Of War 3 را خریدم حالا که نگاه میکنم روی بازی فیفا و مردعنکبوتی ارم شرکت سپینود بود می خواستم بدونم این سرکت ازچه dvd استفاده میکنه؟

فکر کنم بیشتر دیسکاش ام زد باشن اما تی گیت هم تو کاراش دیدم
حالا اگر نگن تو سپینودی......:d
پشت دیسک رو نگاه کن اگر جیوه خاکستری رنگ با لایه سفید داره ام زده و اگر جیوه آبی رنگ با لایه زرد داره تی گیته ....
این سپینود که شرکت نیست قربونت یکی هست مثل خودمون فقط بازیها رو سریع میاره تو بازار و پخش میکنه بازیه ای کامپیوتر هم که همش آرم اون روشه

---------- نوشته در 10:01 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:57 PM ارسال شده بود ----------

آخر ما نفهميديم سيروس قابل اعتماده يا نه؟من كه ازش اسليم گرفتم فعلا كه راضي هستم

بهش نمیخوره اینجور آدمی باشه که بعضیها میگن ...

آخر ما نفهميديم سيروس قابل اعتماده يا نه؟من كه ازش اسليم گرفتم فعلا كه راضي هستم
منم از ایکس باکسم راضیم فقط اگر بازش کردی دیدی پیچاش نیست شکه نشی:d
ولی خداییش من قبل از اینکه بفهمم این کارارو میکنه ازش سی دی میگرفتم از سی دی هاش راضی بودم ولی بعدا که فهمیدم این موضوع رو تحریمش کردم:d

منم از ایکس باکسم راضیم فقط اگر بازش کردی دیدی پیچاش نیست شکه نشی:d
ولی خداییش من قبل از اینکه بفهمم این کارارو میکنه ازش سی دی میگرفتم از سی دی هاش راضی بودم ولی بعدا که فهمیدم این موضوع رو تحریمش کردم:d

من که مشتری همیشگی بازی اون هستم و تا حالا مشکلی نداشتم با اون

میگم حالا این پیچا به چه درد میخوره قیمتیه؟
جدا مبفروشه ؟
:d

من که مشتری همیشگی بازی اون هستم و تا حالا مشکلی نداشتم با اون

میگم حالا این پیچا به چه درد میخوره قیمتیه؟
جدا مبفروشه ؟
:d
والا منم همین شده برام سوال:d با پیچا چکار می کنه:d من که رو ایکس باکس دوستم دیدم بزرگ بود:d حتما به یه کاریش میاد:d

بچه ها جاهاي ديگه كه جواب نميدن،گفتيم بيايم از بروبچه خودمون بپورسيم، من تا حالا به live وصل نشدم اما تو قسمت xbox live نوشته xbox live free اين يعني اينكه به من سيلور ميده يا ربطي نداره و يك ماه اكانت گلد رايگان ميده؟
gamescore لايو با gamescore آفلاين فرق ميكنه؟من كه تا حالا به لايو وصل نشدم مي خوام fiبfa 12 بازي كنم ميگن بايد 800 پپوينت بدم

ميبره بازار شيطون:))
=))=))=))=))=))

---------- نوشته در 10:18 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:14 PM ارسال شده بود ----------

بچه ها جاهاي ديگه كه جواب نميدن،گفتيم بيايم از بروبچه خودمون بپورسيم، من تا حالا به live وصل نشدم اما تو قسمت xbox live نوشته xbox live free اين يعني اينكه به من سيلور ميده يا ربطي نداره و يك ماه اكانت گلد رايگان ميده؟
gamescore لايو با gamescore آفلاين فرق ميكنه؟من كه تا حالا به لايو وصل نشدم مي خوام fiبfa 12 بازي كنم ميگن بايد 800 پپوينت بدم
شما اگه برای اولین بارته که می خوای وصل شی خودش یه ماه اکانت رایگان میده. کلا سه تا پروفایل میتونی بسازی که هر کدومش یه ماه اکانت رایگان داره. اون xbox live free هم که نوشتیمنظورت از اون جمله چی بود من نگرفتم:d

اینجور که آمار گرفتم بازی driver رو امروز ارور سیستم داده تو بازار ....خدا پدرشو بیامرزه و هر کسی که دل ما رو شاد میکنه و بازی به دستمون میرسونه ....
خدمت دوست عزیز و عصبانیgame4life هم عرض کنم که امثال من فقط کیفیت براشون مهمه حالا میخواد پاساژ مهدی باشه یا پاساژ صدف !
خلاصه دست گل اونهایی که زحمت میکشن درد نکنه ...
ضمنا روزی رو خدا میرسونه چه خوبه آدم تبلیغات بد در مورد کسانی که حقشون نیست نکنه رفیق ....
اون مطلبی هم که من در مورد دیسکا نوشتم فقط و فقط به خاطر این بود که بچه ها هوشیار باشن و دیسک آشغال نخرن ...
---------------------------------------------------------
فکر کنم با این مطلبی که نوشتم من فردا ارور سیستم باشم =))=))
عزيز دلم من عصباني نيستم كه!:d من فقط تجربمو گفتم!باور كن از نظر يه مشتري گفتم و اگه ميخواستم اسمي از كسي بد كنم ميگفتم بريد از فلان جا بخريد!من خودم تا حالا چندين دستگا PS3 و يكي دوتا 360 از همونجا گرفتم...ولي از كسي گرفتم كه سرم كلا نميزاشت چون آشنا بود...خيلي بيشتر از يه آشنا هست ولي اينجا اسمشو نميارم كه تبليغ نشه...باور كن همين آشنايي كه ميگم خودش به من ميگفت از اينا چيزي نخر و حتي بعضي مواقع يه بازيهاي به خصوصي رو از جاهاي ديگه بهم آدرس ميداد و ميگفت برو بخر چون كيفيت اين بازيي كه من دارم هم مثل همه ايناس!
من گفتم كه براتون اتفاق نيافته بعد بيايد اينجا فحششون بديد!چون باور كنين من خودم از بچه هاي همينجا ديدم اومده با مامور مغزه يكي از همين بنده خداها!ميتونيد بريد پاساژ از بقيه سوال كنيد!
در ضمن حالا كه بحث پيچ و اينا شد بگم بريد خدارو شكر كنيد فقط قضيه يه پيچ به سرتون اومده!

شما اگه برای اولین بارته که می خوای وصل شی خودش یه ماه اکانت رایگان میده. کلا سه تا پروفایل میتونی بسازی که هر کدومش یه ماه اکانت رایگان داره. اون xbox live free هم که نوشتیمنظورت از اون جمله چی بود من نگرفتم:d
حسام ميشه شمارتو داشته باشم باهات تماس بگيرم كامل راهنمائيم كني ديگه دارن ميره رو اعصاب اين xbox live
اگه ميشه شمارتو پ.خ كن برام ،مرسي

عزيز دلم من عصباني نيستم كه!:d من فقط تجربمو گفتم!باور كن از نظر يه مشتري گفتم و اگه ميخواستم اسمي از كسي بد كنم ميگفتم بريد از فلان جا بخريد!من خودم تا حالا چندين دستگا PS3 و يكي دوتا 360 از همونجا گرفتم...ولي از كسي گرفتم كه سرم كلا نميزاشت چون آشنا بود...خيلي بيشتر از يه آشنا هست ولي اينجا اسمشو نميارم كه تبليغ نشه...باور كن همين آشنايي كه ميگم خودش به من ميگفت از اينا چيزي نخر و حتي بعضي مواقع يه بازيهاي به خصوصي رو از جاهاي ديگه بهم آدرس ميداد و ميگفت برو بخر چون كيفيت اين بازيي كه من دارم هم مثل همه ايناس!
من گفتم كه براتون اتفاق نيافته بعد بيايد اينجا فحششون بديد!چون باور كنين من خودم از بچه هاي همينجا ديدم اومده با مامور مغزه يكي از همين بنده خداها!ميتونيد بريد پاساژ از بقيه سوال كنيد!
در ضمن حالا كه بحث پيچ و اينا شد بگم بريد خدارو شكر كنيد فقط قضيه يه پيچ به سرتون اومده!
والا ما خدا رو شکر کردیم من فقط طالب شدم با این پیچا چکار می کنه؟:d

برای وصل شدن به لایو باید از دیسکایی استفاده کنی که full stealth شده باشن ....نمیدونم کی داره اما یه سر به دانش بزن اون تو این چیزا خبره است

• Like
Reactions: he_ghm
برای وصل شدن به لایو باید از دیسکایی استفاده کنی که full stealth شده باشن ....نمیدونم کی داره اما یه سر به دانش بزن اون تو این چیزا خبره است
ماله سيروس و اسپينوود رو چك كردم كامل بود،البته طبقه آموزش ها

• Like
Reactions: he_ghm

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or