تاپیک Xbox 360 داران شیراز

• Thread starter Thread starter ajay17
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
دوستان یک چیز جالب امروز صبح رفتم مغازه سیروس وبازی های FIFA 12وSpiderman: Edge of Timeو
Gears Of War 3 را خریدم حالا که نگاه میکنم روی بازی فیفا و مردعنکبوتی ارم شرکت سپینود بود می خواستم بدونم این سرکت ازچه dvd استفاده میکنه؟
فک کنم A-one

آخر ما نفهميديم سيروس قابل اعتماده يا نه؟من كه ازش اسليم گرفتم فعلا كه راضي هستم
نه اینقدر ها هم بد نیست که تو اینترنت میخونید.خیلی از این آدم ها که بدشو میگن خودشون مغازه دارن.
ولی خب حتما ممکنه یه مشکلایی داشته باشه.

امروز كل داريوش رو زير پا گذاشتم pes 2012 نسخه ي انگليسي هيچكس نداشت.كسي جايي سراغ نداره داشته باشه؟

برای پی30؟
نوآوران پاساژ صدف داره.خودم تست کردم با تیم های اصلاح شده.

سلام
برای اون دسته از عزیزانی که 360 اسلیم دارند lt+2.0 توی این هفته ریلیز میشود
lt2slim.jpg

آی سی که تمامی دستگاه ها رو جیتگ میکرد به شیراز هم رسیده
برای اون دسته از عزیزانی که میگفتند هنوز لودر براش نیومده
600px-RghLogo.jpg

این loader اومده

سلام
برای اون دسته از عزیزانی که 360 اسلیم دارند lt+2.0 توی این هفته ریلیز میشود
lt2slim.jpg

آی سی که تمامی دستگاه ها رو جیتگ میکرد به شیراز هم رسیده
برای اون دسته از عزیزانی که میگفتند هنوز لودر براش نیومده
600px-RghLogo.jpg

این loader اومده
yani alan mitonim dastgaho jtag konim
age mishe hododan chan dar miyad?

دوستان اين ديسك هاي سپينود آخر خوبن يا بد؟تو سايتش كه نوشته از dvd هاي جنس خوب استفاده كرده.

---------- نوشته در 03:05 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:02 PM ارسال شده بود ----------

راستی همین حدودا انگاری قراره بن ویو بیاد اگر اشتباه نکنم.
واقعا؟كي؟شانسه ماستا ،پس فعلا بيخيال شيم،البته من هنوز نمي دونم lt 1.9 هستم يا نه،ولي بعضيا تو سايت ميگن اگه فيفا 12 اجرا بشه يعني هستي
آخه من 1 ماه پيش كنسولوگرفتم

ها؟:-o برای منم 6 تا پیچ بزرگشو نداشت از سیروس هم گرفتم. گفتم شاید بنده خدا یادش رفته ببنده پس بگو از روی عمد ور میداره. ای آدم...)x

---------- نوشته در 02:52 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:50 PM ارسال شده بود ----------

ما باید از کجا میدونستیم که این کارو می کنه؟:-/

---------- نوشته در 03:10 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:52 PM ارسال شده بود ----------

دوستان اگه میشه قیمت ایکس باکس اسلیم و ارکد رو تو شیراز بگید؟ برای یکی از دوستام میخوام. خیلی وقته از قیمتیشون خبر ندارم.ممنونo:-)
آره عزیزم نه که پیچ های x360 از پلاتینیوم هستش سیروس می بره بازار سیاه می فروشتشون=)):))=)):))=)):))=))

---------- نوشته در 06:25 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:03 PM ارسال شده بود ----------

سلام بروبچ ....
آقا driver , warhammer, xmen عصر فروشگاه سیروس ...امروز ظهر آمارشو گرفتم ....
برین حالشو ببرین

چه میکنه این سیروس به خاطر همیناست که باحاله

---------- نوشته در 03:44 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:39 PM ارسال شده بود ----------

والا ما که فقط ازش بازی میگیریم
خب شما لطف کن بازیاتو از جایی بگیر که کنسولتو میگیری یا رومیه روم یا زنگیه زنگ . دوستان شما لطف کنید مثله بعضی ها نشید که نمک سیروس رو می خورن بعد نمکدون می شکنن میرن توی یه پاساژ تازه تاسیس!!!!! بعد هم تا می تونن بد گویی می کنن. ملاک فقط براتون کیفیت دستگاه و dvd نباشه شخصیت فروشنده هم براتون مهم باشه چون ادم با شخصیت برای مشتریش احترام قایل هست اما.... بگذزیم:)

---------- نوشته در 06:57 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:25 PM ارسال شده بود ----------

اوالا کوچولو .بچه مچه خودتی .دوما همین احمد یا دانش جلو خودت اپدیت میکنن پس نمیتونی ایراد ازشون بگیری من فقط میدونم پیچ دستگاه من و دوستمو نبست این اقا پیمان جونتون که حتی زنگ زدیم سیروس .گفت ببخشید .من کاری ندارم ولی دوستان گفتن از ما بود بدید جایی که جلو خودتن این کارو کنن دانش (داریوش) احمد (زیتون).
وقتی میگم بچه هستی لطفا ناراحت نشو خب از طرز صحبت کردنت می فهمم که بچه هستی :-*. من از اقای دانش امیری ایراد نگرفتم پس جمع نبندbaby اصلا کی می تونه جسارت کنه واز کاره ایشون ایراد بگیره)x اما از طرف دوم بگذرییم:-b:-$ بعد از همه ی اینها این شخصیت اقا پیمان رو می رسونه که بابت اشتباهش عذرخواهی می کنه. شما نمی خواهد دوستان رو راهنمایی کنید که جیکار کنند دوستان همه ماشاالله عاقل و با شعور هستند کسی از شما پرسیده که اظهارنظر می کنی یا تبلیغ!!!! که کجا lt بریزند؟ ما مثله شما و دوستتون نیستیم که که کنسوله 300 400 تومانیمون به جونمون بند باشه که بابت 6 تا پیچ که نداره اسمون رو به زمین برسونیم شما فکر کنم اگه ماشینتو ببری تعمیرگاه 4 روزهم طول بکشه تا خود 4 روز بالا سرش وا میستی که پیچاشو نبره:d خب قیمتش ملیونیهb-) یا نوت بوکتو با خودت پست می کنی به نمایندگی=))=)) وسلام. ما منتظر دومیش هستیم:>

---------- نوشته در 07:27 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:57 PM ارسال شده بود ----------

بچه ها یه سوال که جاش اینجا نیست اما ببخشید بین شما کی dsi یا 3ds داره؟ بازم معذرت می خوام:">

---------- نوشته در 07:29 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:27 PM ارسال شده بود ----------

خزیدار بازی اورجینال x360 و DS

آره عزیزم نه که پیچ های x360 از پلاتینیوم هستش سیروس می بره بازار سیاه می فروشتشون=)):))=)):))=)):))=))

---------- نوشته در 06:25 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:03 PM ارسال شده بود ----------

خب شما لطف کن بازیاتو از جایی بگیر که کنسولتو میگیری یا رومیه روم یا زنگیه زنگ . دوستان شما لطف کنید مثله بعضی ها نشید که نمک سیروس رو می خورن بعد نمکدون می شکنن میرن توی یه پاساژ تازه تاسیس!!!!! بعد هم تا می تونن بد گویی می کنن. ملاک فقط براتون کیفیت دستگاه و dvd نباشه شخصیت فروشنده هم براتون مهم باشه چون ادم با شخصیت برای مشتریش احترام قایل هست اما.... بگذزیم:)

---------- نوشته در 06:57 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:25 PM ارسال شده بود ----------

وقتی میگم بچه هستی لطفا ناراحت نشو خب از طرز صحبت کردنت می فهمم که بچه هستی :-*. من از اقای دانش امیری ایراد نگرفتم پس جمع نبندbaby اصلا کی می تونه جسارت کنه واز کاره ایشون ایراد بگیره)x اما از طرف دوم بگذرییم:-b:-$ بعد از همه ی اینها این شخصیت اقا پیمان رو می رسونه که بابت اشتباهش عذرخواهی می کنه. شما نمی خواهد دوستان رو راهنمایی کنید که جیکار کنند دوستان همه ماشاالله عاقل و با شعور هستند کسی از شما پرسیده که اظهارنظر می کنی یا تبلیغ!!!! که کجا lt بریزند؟ ما مثله شما و دوستتون نیستیم که که کنسوله 300 400 تومانیمون به جونمون بند باشه که بابت 6 تا پیچ که نداره اسمون رو به زمین برسونیم شما فکر کنم اگه ماشینتو ببری تعمیرگاه 4 روزهم طول بکشه تا خود 4 روز بالا سرش وا میستی که پیچاشو نبره:d خب قیمتش ملیونیهb-) یا نوت بوکتو با خودت پست می کنی به نمایندگی=))=)) وسلام. ما منتظر دومیش هستیم:>

---------- نوشته در 07:27 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:57 PM ارسال شده بود ----------

بچه ها یه سوال که جاش اینجا نیست اما ببخشید بین شما کی dsi یا 3ds داره؟ بازم معذرت می خوام:">

---------- نوشته در 07:29 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:27 PM ارسال شده بود ----------

کوچولو ما همیشه عادت داشتیم هر کی ازمون دزدی میکنه جوابشو بدیم و نذاریم بقیه هم فریب این دزدا رو بخورن کسی که این پیچارو برد اشته فرقی با دزد نداره هر چقدر هم بی ارزش باشه ولی باز دزدی کردهl-)
حالا اگه شما مشکلی نداری ازت بکنن و ساکت بشینی مشکل خودته کوچولو. در ضمن بچه نیست بابای بچست :)). حالا خدایی یه سوال پیچارو کجا می فروشین ؟ نکنه ماکرو سافت پیچارو میخره میزاره رو دستگاهای جدیدش؟ =))

• Like
Reactions: he_ghm

عزیز دزدی دزدی هست می خواد 30 میلیون باشه میخواد یه پیچ. من تو پستای قبلیم هم گفتم خداییش تا قبل از اینکه این موضوع رو بفهمم همش از اونجا خرید میکردم.
شما که ماشالا روشن فکری میدونی چرا پیچا رو ور میداره؟ من اگر یه چیز 1000 تومانی هم بگیرم ببینم اشکال داره میرم عوض میکنم. من خودم گفتم که شاید بنده خدا یادش رفته ببنده ولی نه فقط برای من این طور نبود. وقتی یه چیز ناقص میخری چه حالی بهت دست میده؟ پس لطفا انقدر چرت و پرت نگو.
همه جا مثل سیروس نیستن که پیچ وردارن اونم معلوم نیست به چه دلیلی. من نگفتم با حاشون چی کار میکته ولی اینطور که شما میگی یعنی ما مقصریم اوشون تقصیری نداره.
شما اصلا میدونی این پیچا چی هست؟

عزيزان دعوا نداره!من ميگم از بچه هاي همين بازيسنتر كسي بوده كه PS3 اسليم خريده و دستگاه دست دوم تعميري بهش دادن جاي نو!
من كه گفتم شانس آوردين!باور كنين برين از پاساژيها سوال كنين لااقل از طبقه پايين كه فروشنده گيم نيستن هم سوال كنين براتون ميگن!ميتونين آمار بگيرين تا بفهمين شانس آوردين!
من روي همين حساب ميگم اگه بچه مايه دارين برين اونورا!:d
باور كنين هيچ سودي برام نداره اينارو اينجا بگم....ولي چون مطمئنم خيليهاتون تازه كاريد ميگم...من خودم هنوز هم از همين پاساژ مهدي خريد ميكنم...ولي من نزديك 4 سال هست كه ميرم اونجا...اينارو به عنوان يه مشتري ميگم نه فروشندهايي كه قبلا توي بازي سنتر بودن و به دلايلي بن شدن و حالا.....

آخرین ویرایش:
دوستان اين ديسك هاي سپينود آخر خوبن يا بد؟تو سايتش كه نوشته از dvd هاي جنس خوب استفاده كرده.

---------- نوشته در 03:05 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:02 PM ارسال شده بود ----------

واقعا؟كي؟شانسه ماستا ،پس فعلا بيخيال شيم،البته من هنوز نمي دونم lt 1.9 هستم يا نه،ولي بعضيا تو سايت ميگن اگه فيفا 12 اجرا بشه يعني هستي
آخه من 1 ماه پيش كنسولوگرفتم

دوست عزیز آموزش شناسایی دیسک خوب و بد رو چند صفحه پیش گذاشتم ...هر جا خواستی بخری خودت نگاه کن ....
سپینود تو سایتش نوشته از aone استفاده نمیکنه و واقعا هم من خودم تا حالا تو کاراش ندیدم ....
دیسکاش خوبه اینو اتفاقا فقط به خاطر تبیلغ میگم تا چشم بعضی ها در بیاد بهترین کار تو بازار کار سپینود هست که اگر نبود بازی دیر به دست ما میرسید ......
-------------------------------------------------
اینجوری هم که آمارش رو گرفتم فردا صبح dark souls و nba 2k12 توسط سپینود میاد تو بازار .....

خب اونایی که سوال میکنن تو از کجا میدونی چه بازی میاد کاری نداره که سپینود برای همه مشتری هاش یه sms میده وقتی بازی آماده شد خب منم تو لیستشم...b-)

فردا صبح dark souls و nba 2 k12
فردا عصر dead rising 2 : the record

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or