اره داداش کم میکنه!!دوستان خدا نصیب ما هم کرد و رفتیم لایو. من اینترنت 512 دارم و شب ها که مجانیه بازی می کنم. می خواستم بدونم اگر روز بازی کنم زیاد می شه جواب بدید لطفاً
بچه ها یه ایکس باکس ارکید جاسپر دست 2 تولید 10/2009 با یه دسته اصلی و 10 تا بازی و کابلهای hdmi و component و 3 فیشه و آپدیت شده به جدیدترین داشبورد و LT و ظاهر بسیار تمیز و فنهای تمیز و درایو لایت ان با لنز قوی و کارتن اتو کشیده نو و براق با کلیه لوازم و دفترچه ... اینا رو چند خریده باشم خوبه ؟ از یه همشهری خریدم ... میخوتام ببینم خوب خریدم ... الان چند باید با این اوصاف خرید و فروشش انجام بشه ؟
مرسی کاکو ...
---------- نوشته در 01:38 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:24 PM ارسال شده بود ----------
هیشکی یعنی دوسمون نداره ؟![]()

یا خدا ... در سالروز تولدم ... دیگه مطمئن شدم که :
هیشکی منو دوست نداره![]()
رفیق اگر حدود 230 خریده باشی خوبه ..من خودم از دوستم یه جاسپر آرکید با 60 تا بازی و یه دسته و کایل اچ دی خریدم 180 تومان !
-------------------------------------------
خدایا برسون این بازیهای گل ایکس باکسو که مردیم از کفی
آقایون و خانومها دعا کنن
از سیروس بگیر!!سلام دوستان .من بزودی می خوام بیام شیراز اگه میشه ادرسی از یه فروشنده خوب رو بهم بدین چون می خوام یه xbox slim بخرم.
من یه 2000 slim دارم.سلام بچه های شیراز کسی اینجا psp نداره واسه فروش سالم و تمیز باشه؟؟
همه رو با هم 350 گرفتم ... کلاه رفته سرمون ؟
حالا پلت فرم بازی چی هست؟؟نام بازی :آخرین نشانه
شرکت سازنده:سپینود گستر پارسیان
موتور پایه: Unreal سبک:اکشن مخفی کاری
تاریخ انتشار:به زودی
داستان بازی "آخرین نشانه "از آن جا شروع می شود که نیروهای نظامی ایران از قصد حمله نیروهای بعثی با استفاده از موشک ها شیمیایی به مناطق مسکونی و مرزی باخبر می شوندولی از جزییات این حمله باخبر نیستند.به همین خاطر فرماندهان ارتش طی جلسه ای فوری فردی مناسب را برای انجام عملیات شناسایی و تحقیقات به منطقه اعزام می کنند.شخصیت اصلی بازی طی ماموزیت شناسیایی خود با نیروهای دشمن مواجه و زخمی میشود و سپس توسط افراد به منطقه ی امنی منتقل می شود... شخصیت اصلی بازی تنها نیست و هم زمان دونفر دیگر او را یاری می کنند.داستان بازی در مناطق جنوب کشور رخ می دهد.در ساخت بازی سه بعدی"آخرین نشانه"که از هفت مرحله تشکیل شد است از موتور پایه ی آنریل استفاده شده است.مدیر پروژه ی این بازی علی اصغر شنتیا است.ساخت این بازی از دی ماه ۸۸ شروع شده و به زودی منتشر می شود.
-------------------------
جالبه بدونید که شرکت سپینود گستر توی شیراز هست b-)
از سیروس بگیر!!
pm میدم ادرسشو!
فقط مشخصاتت و زمانی که میری پیشش رو بده تا سفارشتو بکنم.
میشه سریع بگی 4ساعت دیگه حرکت میکنم
خیابان داریوش- چهار راه مشیر- پاساژ مهدی- طبقه دوم - فروشگاه سیروساز سیروس بگیر!!
pm میدم ادرسشو!
میشه سریع بگی 4ساعت دیگه حرکت میکنم
اینم شمارش:
07112227807
و
09173156453
از سیروس بگیر!!
pm میدم ادرسشو!
---------- نوشته در 10:37 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:35 AM ارسال شده بود ----------
من یه 2000 slim دارم.