elyas_dante
کاربر سایت
باید خدمتت عرض کنم که با سرعت ADSL 64Bps چه بازی آنلاینی میخای بازی کنم؟؟؟سلام، بابا چرا اینجا همه واسه جواب دادن اعلام آمادگی میکنن؟ یه بارم واسه بازی آنلاینی، چیزی اعلام آمادگی کنین!
خودم فعلا با یه پروفایل دیگه لایو بازی میکنم (تا وقتی لایو بگیرم، آخه هر پروفایل یه ماه مجانی لایو داره;-))، اینم گیمرتگ دوم:elyas2
هرکس پایست امروز ساعت 8 آن شه بازی کنیم
نبود؟؟دوستان میخواستم یه دونه راهنمایی ازتون بگیرم!
میخواستم بپرسم که نظرتون درباره ی اینکه توی فلکه ی آزادگان یه فروشگاه تخصصی بازی کیمپیوتری بزنیم خوب میشه؟ جاش خوبه؟ مثلاً بازی ها رو 200 - 300 تومن ارزون تر بدیم! نظرتون چیه؟
پیشنهاداتتون رو درباره ی یک فروشگاه خوب بازی ویدئویی بگین!
حتماً همه رو جمع آوری میکنم و بهشون دقت میکنم که اگه یه روزی یه فروشگاهی زدیم هم من راضی باشم هم مشتری ها!
ممنون از همکاریتون!
ببینین وقتی پاساژ گلها هست که جاشم خوبه وسط شهره، دیگه کسی پا نمیشه بره آزادگان. دو تا فروشگاه تو پاساژ هست که انصافا بازیاش به روزه. فقط یکم باید کیفیت خدماتشون رو بالا ببرن. مثلا یه بازی که پرطرفداره اگه پچ یا DLC چیزی براش اومده همراه بازی بزارن که مشتری جمع کنن. منظورم فرا گیمز بید! :d
شیراز آی پاد هم خوبه.
ممنون از راهنمایی هاتون.کاملا مخالفم !. زنجان با این جمعیت اندکش به تعداد کافی فروشگاهی که تو این کار باشن داره و دست بالای دست بسیاره !
1- بله . با عوض کردن درایو اسلیم با ایکس باکس های قبلی میشه همه بازیها رو اجرا کردسلام دوستان
چند تا سئوال داشتم ممنون میشم جواب بدین.
Xbox 360 Slim هک شده؟ میشه همه بازیهای سری قبل رو روش اجرا کرد؟
زنجان Xbox 360 Slim اومده؟
قیمت بازیهاش چقدره؟
از کجا میتونم بخرم؟
1- بله . با عوض کردن درایو اسلیم با ایکس باکس های قبلی میشه همه بازیها رو اجرا کرد
2- زنجان نیومده
3- قیمت بازیهاش با ایکس باکس فت فرق نداره ! همون 2 یا 2500
4- فعلا خیلی کمه ! باید تهران برید اونم که قیمتش هنوز بالاست !