The Hoss
کاربر سایت
شروع کنیم:
به هر حال؛
شما ناراحت نشو حالا!
من از این میسوختم که وقتی کنسول رو سالم به شما تحویل دادم از دادن رسید خودداری کردید، و من هم هیچ تضمینی نداشتم و هر دفعه میگفتید امروز-فردا!
آخرش هم که الان تحویل گرفتیم بازش که کردیم دیدیم دو تا فریم ویر زدید روش که متاسفانه ناقصن! پاور من هم شکسته!
مال دوستم هم علاوه بر پاورش، یکی از پین هاشو شیکوندن و وقتی که یه بازی اجرا میکنه صدای تراکتور میده درایوش!
به هر صورت تموم شده و رفته...
به همین دلیل دادمش وست گیم و درستش کرد و الان هم هرچی بازی جدید بوده رو اجرا کرده (مثل AC: Bh, NFS: HP, Splatterhouse, Tron, NBA Jam , ...) و LT+ ش هم نکرد.
ولی بهترین کار همون ال تی پلاس کردنشه که همون تهران فرستادن واسه اینکار بهترین راهه!
و در آخر تصمیم باشماست.
(راستی هیچ قصد تبلیغاتی نداشتم و فقط خواستم از راهی که خودم رفتم مطلعتون کنم!)
یعنی چی مشکل CD Key داشت، اگه اون کسی که اینکارو کرده بود یه دفعه فایل آموزش تیم جانگل رو دیده بود حتماً میتونست سی دی کی رو در بیاره که توش واسه هر درایوی آموزش داده شده(حتی هیتاچی و سامسونگ...) چه برسه به لایت آن!دوست عزیز xbox شما مشکل cd key داشت بله حق با شماست ما نتونستیم
به هر حال؛
شما ناراحت نشو حالا!
من از این میسوختم که وقتی کنسول رو سالم به شما تحویل دادم از دادن رسید خودداری کردید، و من هم هیچ تضمینی نداشتم و هر دفعه میگفتید امروز-فردا!
آخرش هم که الان تحویل گرفتیم بازش که کردیم دیدیم دو تا فریم ویر زدید روش که متاسفانه ناقصن! پاور من هم شکسته!
مال دوستم هم علاوه بر پاورش، یکی از پین هاشو شیکوندن و وقتی که یه بازی اجرا میکنه صدای تراکتور میده درایوش!
به هر صورت تموم شده و رفته...
هونطوری که بالا گفتم، اصلاً درایو ما لایت آن بود که سازگار ترین درایوه!هیچ کنسولی مشکل key نداره ! فقط به این ربط داره که طرفی که فلش میزنه بتونه از کنسول key رو خارج کنه یا نه !
که اونم احتمالا اونی که واسه شما این کار رو میکنه بلد نیست از همه نوع درایو key رو بیرون بکشه !
کا خوبی میکنید، من نمیخواستم تا تهران بره به همین دلیل دوست داشتم که همینجا سر و تهش رو هم بیارم.من بیشتر ترجیح میدم کنسولمو بدم فارا تا بفرسته تهران واسه آپدیت.(این نظر شخصیمه، تبلیغ شخص یا فروشگاه خاصی نیست)
میدونین اگه تو زنجان کسی بیاد فریمور آپدیت کنه احتمال ناموفق بودنش رو دستگاه خاصی هست، بالاخره تجربه اینجوری بدست میاد دیگه(باید خراب کنی تا عزمتو جزم کنی بتونی درستش کنی)،بر همین اساس شاید دستگاه خود شما موردی واسش پیش بیاد از بدشانسیتون،اینه که کنسولو بدی دست باتجربه ترا که مویی در این زمینه سفید کردن بهتره به نظرم.
راستی از دوستان زنجانی کسی کینکت نگرفته؟
بابا این تاپیک زنجان خیلی کمه پستاش.نمیدونم تو این سایت زیاد عضو زنجانی نداریم یا داریم و نمیان مشارکت کنن.هرچه تاپیک شلوغتر بشه بحثاشم جذابتر میشه.استفاده زیادیم ازش میشه.
به همین دلیل دادمش وست گیم و درستش کرد و الان هم هرچی بازی جدید بوده رو اجرا کرده (مثل AC: Bh, NFS: HP, Splatterhouse, Tron, NBA Jam , ...) و LT+ ش هم نکرد.
ولی بهترین کار همون ال تی پلاس کردنشه که همون تهران فرستادن واسه اینکار بهترین راهه!
و در آخر تصمیم باشماست.
(راستی هیچ قصد تبلیغاتی نداشتم و فقط خواستم از راهی که خودم رفتم مطلعتون کنم!)