تاپیک Xbox 360 داران زنجان

سلام من ياسر هستم. ما تو كوي فرهنگ ميزيستيم من تازه كنسول رو (1 ماه) گرفتم هيچ چيز هم در موردش نميدونم. ولي قبلا تو سايت p30world از مديران سخت افزارش بودم رفتم آش خوري بازنشتم كردن. تا حالا 5 تا بازي تجربه كردم.

1.PES 11 : بازي زيبا و سرگرم كننده - گيم پلي عالي شده - ‍ژست بازيكنان عالي ‍ولي همچنان با تماشا گران دوران عهد قاجار و كمي باگهاي گرافيكي.

2. GOW1 : بازي با گرافيك بسيار عالي - گيم پلي عالي - صدا گذاري خوب - تنوع آيتم ها و امكانات ضعيف و كمي خسته كننده

3. Resident Evil 5 : اصلا انتظار چنين بازي مزخرفي رو از Capcom نداشتم- گرافيك عالي - صحنه هاي زيبا - ولي بهتر بود اين بازي با اسم ديگه اي عرضه ميشد به همه چي شبيه هست جز سري Resident evil. - كجايي Re1 كه واسه كشتن يك سگ از ترس نصفه جون ميشدم تو اتاقهاي تاريك امارت اسپنسر با معماهاي ديوانه كننده يادت بخير.

4. COD4 : بازي فوق العاده كه هميشه محبوب بوده از همونزماني كه تيم سازندش medal of honor رو ساختن ولي بعدا واسه عنوان خودشون كه بي رقيب بود Cod رو عرضه كردن.

5. NFS: Hot Porsuit : تازه گرفتم هنوز بازي نكردم ولي وقتي اجرا كردم اصلا با گرافيكش حال نكردم.

سلام بر Xboxer هاي زنجاني.

Assassin1 , RE5 Gold Edition تو زنجان پيدا ميشه؟ Re5 gold رو نپرسيدم ولي Assa1 گير نمياد كسي جايي رو ميشناسه بگه.
من که خودم Gold Edition رو دارم، منتها AC1 رو نمی دونم ولی FARA یا WEST باید توی آرشیوشون داشته باشن.
باید بگید تا براتون رایتش کنن.
سلام من ياسر هستم. ما تو كوي فرهنگ ميزيستيم من تازه كنسول رو (1 ماه) گرفتم هيچ چيز هم در موردش نميدونم. ولي قبلا تو سايت p30world از مديران سخت افزارش بودم رفتم آش خوري بازنشتم كردن. تا حالا 5 تا بازي تجربه كردم.

1.PES 11 : بازي زيبا و سرگرم كننده - گيم پلي عالي شده - ‍ژست بازيكنان عالي ‍ولي همچنان با تماشا گران دوران عهد قاجار و كمي باگهاي گرافيكي.

2. GOW1 : بازي با گرافيك بسيار عالي - گيم پلي عالي - صدا گذاري خوب - تنوع آيتم ها و امكانات ضعيف و كمي خسته كننده

3. Resident Evil 5 : اصلا انتظار چنين بازي مزخرفي رو از Capcom نداشتم- گرافيك عالي - صحنه هاي زيبا - ولي بهتر بود اين بازي با اسم ديگه اي عرضه ميشد به همه چي شبيه هست جز سري Resident evil. - كجايي Re1 كه واسه كشتن يك سگ از ترس نصفه جون ميشدم تو اتاقهاي تاريك امارت اسپنسر با معماهاي ديوانه كننده يادت بخير.

4. COD4 : بازي فوق العاده كه هميشه محبوب بوده از همونزماني كه تيم سازندش medal of honor رو ساختن ولي بعدا واسه عنوان خودشون كه بي رقيب بود Cod رو عرضه كردن.

5. NFS: Hot Porsuit : تازه گرفتم هنوز بازي نكردم ولي وقتي اجرا كردم اصلا با گرافيكش حال نكردم.
زمانه‌ست دیگه آقا یاسر! تنت سلامت!

1. کاملاً مخالفم!:d از نظر من PES 11 ینی یکی از بدترین باز‌هاییه که میشه روی 360 تجربه کرد. وقتی به حرف من می‌رسید که FIFA 11 رو بازی کنید.

2. خب در نظر بگیرید که شما الان توی سال 2011 کنسولتون رو گرفتید و کلی بازی به سبک TPS اومده با انواع و اقسام مدل‌ها و ایده‌های جدید که در مقایسه با GeOW پنج سال پیش شاید در خیلی زمینه‌ها بهتر باشن. ئلی هنوزم که هنوزه GeOW‌ بازی خیلی خوبیه. حتی توی سال 2006 در ده هفته‌ی اول تونست رکورد پرفروشترین بازی سال رو بزنه.

3. به شدت موافقم. اصلاً اسمش نباید Resident Evil می‌شد باید یه چیزی مثل Resident Ammo یا مثلاً Resident Kids و یه همچین چیزایی می‌شد.

4. درسته. CoD هنوزم که هنوزه بازی خوبیه منتهاش دیگه اکتیویژن قدم برداشته که شورشو در بیاره. حالات CoD: MW که شما می‌گید در مقابل CoD: MW2 چیزی نیست. مادرن ورفیر 2 رو حتماً بگیرید که بازی خوبیه.
البته Black Ops هم همچنین خوبه و البته از نظر داستانی از اونیکی ها سرتره.

5. نه حتماً امتحانش کنید. واسه یه بازی Arcade رانندگی گرافیک نسبتاً خوبی داره.
انتظار گیم‌پلی موست وانتد یا آدرگراند2 رو نداشته باشید ولی در نوع خود خوب هستش.

در کل اینکه کلی بازی خوب هستش که شما هنوز امتحانشون نکردید و من شدیداً بهتون توصیه‌شون می‌کنم.
دو نمونه‌ی عالی: Red Dead Redemption و Mass Effect 2

jafari جان از آشناييت خوشبختم.
البته من آخرين فيفا رو رو سوني 1 تجربه كردم و زياد باحاش حال نكردم واسه خاطر همين PES رو گرفتم.
راستي يه سوال داشتم. چطوري كنسول رو به مانيتور CTR وصل كنم؟ چه كابلهايي لازم هست؟
اين بازيهايي رو هم كه گفتي حتما ميگيرم. چون معلومه گيمر با تجربه اي هستي.

سلامي دوباره

آقا من رفتم Gold Edition رو پرسيدم طرف گفت دارم ولي اين بازي رو XLive اجرا ميشه؟جريان چيه؟ من كه نميتونم xLive بروم ؟ يعني هيچ راهي نيست آفلاين بازي كرد؟

سلامي دوباره

آقا من رفتم Gold Edition رو پرسيدم طرف گفت دارم ولي اين بازي رو XLive اجرا ميشه؟جريان چيه؟ من كه نميتونم xLive بروم ؟ يعني هيچ راهي نيست آفلاين بازي كرد؟
آره همونطوره !
گلد ادیشن با نسخه معمولی بازی هیچ فرقی نداره مگر اینه به لایو وصل بشید تا متعلقات رو دانلود کنه !

برای فعال تر شدن تاپیک شهرمون راجع به بازیای جدیدی که میاد بحث و تبادل نظر صورت بگیره، این امر هم جذابه همم باعث میشه هر کسی که نظر شخصی، آنالیزی از هر بازی داره بگه و دیگرانم نظر بدن.شمام با من موافقید؟b-)
پیشنهاد بعدیمم اینه که هر کسی از بچه ها که یه پست میزنه کل بچه های تاپیک روی آیکون افزودن اعتبار که پایین آواتار هرکسی هست کلیک کنه تا اعتبار پست زننده بره بالا تو سایت.
اینا پیشنهادای منه، دوس دارم نظر دوستای دیگرم بدونم در این موارد. ممنون

آخرین ویرایش:
من كه 3 - 4 سال از دنياي گيم عقبم چون تازه كنسول گرفتم. دلم هم نميياد بازيهاي جديد رو زودتر از بازيهاي قديمي انجام بدم. مثلا اون روز رفتم Assassin 1 رو پرسيدم طرف ميگه كريسس 2 اومده تو اساسين 1 رو ميخواي؟
سعي ميكنم خودم رو برسونم.

آره همونطوره !
گلد ادیشن با نسخه معمولی بازی هیچ فرقی نداره مگر اینه به لایو وصل بشید تا متعلقات رو دانلود کنه !

عجب! حالا اينا رو كه دانلود ميشه نميشه از راه كپي به كنسول يا ديويس ديگه اي منتقل كرد؟

عجب! حالا اينا رو كه دانلود ميشه نميشه از راه كپي به كنسول يا ديويس ديگه اي منتقل كرد؟
تا جایی که من میدونم امکان انتقال DLC ها از یک کسنول به کنسول دیگه وجود نداره مگر اینه کنسول J-Tag شده داشته باشید که اونم گمون نکنم !

سلام
شرکتEA در یه نظر سنجی برای فیفا 12 که قراره بیاد چهارتا لیگ رو گذاشته که گیمرها رای بدن تا هرکدوم رای بیشتری آورد اون لیگ به فیفا12 اضافه بشه، لیگ ایرانم تو این نظر سنجی هست و تا الان با 59% بیشترین بخت رو داره.لینکشو میزارم برین رای بدین تا لیگ ایرانم اضافه بشه:

http://www.fifplay.com

در ضمن حالا که بحث فیفا شد میخام یه سئوال کلیشه ای بپرسم ولی خواهشا هرکی این متنو میخونه نظر شخصیشو بگه، میخام نظر شخصی دوستان رو در مورد دوتا رقیب دیرین یعنی pes و fifa رو بدونم و اینکه کدوم بهتره،کلا مزایا و معایب هرکدوم چیه؟ و چرا تو ایران pes طرفداراش بیشتره، لااقل تو زنجان که اینجوریه.ولی کلا شنیدم کاپایی که تو دنیا انجام میگیره با فیفاس.
راجع به نظرسنجیه بالام یه چیزیرو اضافه کنم اونم اینه که بعضی دوستام که باهاشون صحبت میکردم گفتن قبلا هم از این رای گیریا داشته و همیشه ایران بیشترین رایو آورده ولی به دلیل اینکه تو ایران قانون کپی رایت رعایت نمیشه فیفا همیشه سر باز میزنه از اضافه کردن لیگ ایران.ولی به هر حال به نظرم رای بدین شاید فرجی شد این بار.

آخرین ویرایش:
jafari جان از آشناييت خوشبختم.
البته من آخرين فيفا رو رو سوني 1 تجربه كردم و زياد باحاش حال نكردم واسه خاطر همين PES رو گرفتم.
راستي يه سوال داشتم. چطوري كنسول رو به مانيتور CTR وصل كنم؟ چه كابلهايي لازم هست؟
اين بازيهايي رو هم كه گفتي حتما ميگيرم. چون معلومه گيمر با تجربه اي هستي.
و همینطور!
- مشکل همونجاس دیگه، بعد از حدود 2008 ورق کاملاً برگشت! از نظر اکثریّت فیفا برتر شد از PES. حتماً یکیشو امتحان کن. من که FIFA 11‌رو توصیه می‌کنم.

- باید یه کابل VGA خریداری کنی و وصلش کنی به مانیتور (البته بپرس ببین روی CRT ها هم میشه یا نه). این کابل هم همه‌ جا پیدا میشه، خواستی آدرسم میدم.
ولی به نظرم حداقل اگه زیاد نمی‌خوای خرج کنی یه مانیتور LCD‌ درست درمون بگیر که حتماً ورودی HDMI‌ داشته باشه. من خودم اولش که 360 گرفتم با VGA بازی کردم؛ ینی دیوانه می‌شدم! یه سایه‌ی اضافی توی تصاویر میوفته که واقعاً زجر آوره.
واسه همین به نظرم هر جوری می‌خوای بازی کنی از طریق کابل HDMI بازی کن.
سلامي دوباره
آره همونطوره !
تا جایی که من میدونم امکان انتقال DLC ها از یک کسنول به کنسول دیگه وجود نداره مگر اینه کنسول J-Tag شده داشته باشید که اونم گمون نکنم !
آره احتمالاً باید وصلش کنی به لایو.
ولی راهی وجود داره که بدون J-TAG اینا رو منتقل کنی به دستگاه (از طریق Memory Unit).
که البته مستلزم داشتن LIVE هستش. به نظرم ارزششو نداره کلّی زحمت بکشی.
همون معمولیشو بگیر بازی کن بهتره.
برای فعال تر شدن تاپیک شهرمون راجع به بازیای جدیدی که میاد بحث و تبادل نظر صورت بگیره، این امر هم جذابه همم باعث میشه هر کسی که نظر شخصی، آنالیزی از هر بازی داره بگه و دیگرانم نظر بدن.شمام با من موافقید؟b-)
پیشنهاد بعدیمم اینه که هر کسی از بچه ها که یه پست میزنه کل بچه های تاپیک روی آیکون افزودن اعتبار که پایین آواتار هرکسی هست کلیک کنه تا اعتبار پست زننده بره بالا تو سایت.
اینا پیشنهادای منه، دوس دارم نظر دوستای دیگرم بدونم در این موارد. ممنون
>:d<
ولی در مورد پیشنهاد دوّمت موافق نیستم!:|:d
علیرضا جان، به نظر من هرکسی که دوست داره به هر پستی که دوس داره اعتبار بده. اینجوری بهتره.
هر چند به نظر من این اعتبار معتبارا پشیزی نمی‌ارزند!b-):d
اما بسیار موافقم که تاپیک فعّال باشه.
من كه 3 - 4 سال از دنياي گيم عقبم چون تازه كنسول گرفتم. دلم هم نميياد بازيهاي جديد رو زودتر از بازيهاي قديمي انجام بدم. مثلا اون روز رفتم Assassin 1 رو پرسيدم طرف ميگه كريسس 2 اومده تو اساسين 1 رو ميخواي؟
سعي ميكنم خودم رو برسونم.
کار خوبی می‌کنی خب!:d
اگه میتونی برسونی همینجوری ادامه بده شما!
سلام
شرکتEA در یه نظر سنجی برای فیفا 12 که قراره بیاد چهارتا لیگ رو گذاشته که گیمرها رای بدن تا هرکدوم رای بیشتری آورد اون لیگ به فیفا12 اضافه بشه، لیگ ایرانم تو این نظر سنجی هست و تا الان با 59% بیشترین بخت رو داره.لینکشو میزارم برین رای بدین تا لیگ ایرانم اضافه بشه:
http://www.fifplay.com
در ضمن حالا که بحث فیفا شد میخام یه سئوال کلیشه ای بپرسم ولی خواهشا هرکی این متنو میخونه نظر شخصیشو بگه، میخام نظر شخصی دوستان رو در مورد دوتا رقیب دیرین یعنی pes و fifa رو بدونم و اینکه کدوم بهتره،کلا مزایا و معایب هرکدوم چیه؟ و چرا تو ایران pes طرفداراش بیشتره، لااقل تو زنجان که اینجوریه.ولی کلا شنیدم کاپایی که تو دنیا انجام میگیره با فیفاس.
راجع به نظرسنجیه بالام یه چیزیرو اضافه کنم اونم اینه که بعضی دوستام که باهاشون صحبت میکردم گفتن قبلا هم از این رای گیریا داشته و همیشه ایران بیشترین رایو آورده ولی به دلیل اینکه تو ایران قانون کپی رایت رعایت نمیشه فیفا همیشه سر باز میزنه از اضافه کردن لیگ ایران.ولی به هر حال به نظرم رای بدین شاید فرجی شد این بار.
اضافه بشه که خوب میشه. اما بعید می‌دونم!

آقای جعفری قسمت دوم سئوالم یادت رفتا، نظر شخصیت در مورد pes و fifa چیه و کدوم بهتره؟:) مزایا معایب هرکدومم بگی خیلی ممنون میشم.
نمی‌خواستم بحث کنم، مجبورم کردی علیرضا!:d
ببین:
FIFA انیمیشن‌های بسیار بسیار متنوع داره؛ گیم‌پلی واقع گرایانه‌تری داره، امکانات بیشتری داره، سرنوشت بازی رو خودت تعیین می‌کنی، حرفه‌ای تره از نظر سختی و ...
در حالیکه PES‌ شده یک سری انیمیشن از پیش تعیین شده که همیشه باید همونا رو تحمّل کنی.
این نظر منه؛ وگرنه هر کسی از هر کدوم لذّت ببره اون واسش بهتره.
اما نباید چشمامونو ببندیم و واقعیّت رو نبینیم. باید هر دو رو امتحان کنیم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or