باز این تاپیک خوابیده که
چند تا سئوال دارم
1- سونی 3 بازیای پلی استیشن 1 و 2 رو اجرا میکنه؟ میگن اسلیما اجرا نمیکنه، درسته؟
2-الان سونی 3 که هک شده بازیای کپیش تو زنجان هستن؟ قیمتشون چقده؟
3-من اگه بخام 360مو با سونی3 بتعویضم چقد باید بیفتم؟کینکتم دارم.
4-به نظرتون کار درستیه 360 با سونی3 عوض کنم؟(نظر شخصیتونو بگینا)
1. فتها اجرا میکنن ولی اسلیما نه.
2. هست. کم هم نیست. من خودم جایی رو میشناسم که 2000 تا 2500 تومان به فروش گذاشته.
3. فکر کنم شما یه چیزی هم باید بگیری! همین همین نزدیکی ها یکی از دوستان پیاس3 گرفت و تقریباً براش 380 هزار تومن تموم شد با جیلبرک که البته اسلیم بود. ولی قیمت 360 تقریباً الان هم که نزدیکه عیده رسیده به حدود 420، مدل الیتش رو میگم.
4. به شخصه اعتقاد دارم که هر کدومشون خوبیهای خودشونو دارن. نمیشه انتخاب کرد از نظرم، باید ببینی با کدومشون بیشتر لذت میبری؛ که البته این خصلت آدمیزاده که از چیزایی که داره راضی نیست!! (کلی گفتم، منظورم شما نیست.)
تا اونجایی که من میدونم بدون هیچ جهت گیری میگم که قدرت پیاس3 بیشتره ولی موضوع اینجاست که بازیهای مولتی پلتفرم
عمدتاً روی 360 بهتر اجرا میشن.
دیگه تصمیم با خودتونه.
نظر اصلی من اینه:
من اگه جای شما بودم همچی کاری نمی کردم. حتی اگه فقط پیاس3 داشتم نمیرفتم 360 بگیرم و از همون استفاده میکردم. مگر اینکهکنسول دوم رو در کنار کنسول قبلی با هم میخواستم داشته باشم.
جواب سئوال 1-2-3 رو نمیدونم:d:d:d
ولی در مورد سئوال اخر اگه نظر شخصی منو بخوای میگم که نه ...
1- به خاطر اینکه دسته xbox 360 خیلی خوش دست تر از سونیه.
2- xbox 360 بی دردسر تره dvd رو میندازی بازی رو اجرا میکنی ولی میگن که واسه پلی استیشن باید یه هارد اکسترنال جدا بخری بازی ها رو تو اون بریزی.
3- بازی های xbox360 بیشتره (منظورم تو زنجانه)
4- کینکتم که داری اگه چند ماه دیگه صبر کنی بازی های بیشتر و بهتری واسشش میاد.
5- از همه مهمتر اگه پلی استیشن بخری دیگه نمیتونی تو این تاپیک بیای چون اینجا مخصوص کنسول xbox 360 هستش! :d
موفق باشی
1. دسته که ملاک نیست!
2. اینم یه موضوعه.
3. قبول نیست! چراکه بازیهای پیاس3 تا جایی که مورد نیاز باشه، تاحالا تقریباً 120 تا بازی هستش توی زنجان.
4. قبول.
5. اونوقت میره تاپیک PS3 داران زنجان!:d
ــــــــــ
یه نکتهای هم اشاره کنم اینکه یکی از دوستانم همین تازگی میخواست یه کنسول بخره و از من میپرسید چی بخره.
من اول گفتم PS3 بخر، چون خودم نداشتمو فکر میکردم بهتر باشه براش. (همون موضوع که اشاره کردم!)
اینکه دیدم اخوی PS3 هم داره و از 360 بیشتر استفاده می کنه با اینکه هکش کرده و اکثر اوقات بازیهای مولتی پلتفرم رو روی 360 بازی میکنه و یه سبک سنگینی کردم و یهک دو هفته رفتم با PS3ـش زندگی کردم. دیدم که نه بابا فرقی هم نمیکنن!...
بعد از اون دوست گرامی یکبار دیگه اومد و گفت من از هرجا میپرسم میگن 360، اونوقت منم بهش گفتم 360! ولی جالبه آخر PS3 خرید!
همین هفتهی پیش بود که میگفت (نقل قول مستقیم): "ولی از یه جهتم پشیمونم که 360 نگرفتم. هر بازیی که میاد سریع شما؛ حتی قبل از عرضهی جهانی دارین." (!)
تو خود حدیث مفصل بخوان از این مجمل!! (عجبم مجمل!)
شرمنده سر دوستان رو درد آوردم.