تاپیک Xbox 360 داران بوشهر

دوستان بوشهری گل از این به بعد مشکل ابدیت درایو یا داشبورد ندارید چون من یه جایی رو بلدم که خیلی ادم گلی هم هست از طرفمن برید پیشش با 5000 تومان دستگاه شما رو هم ابدیت داشبورد میکنه هم درایو تازه تعمیراتتون رو هم انجام میده اگر کسی خواست بگه تا شمارش رو بهتون بدم پیام خصوصی بفرستید

یا علی
داداش اگر میشه هم ادرس هم شماره اینی که میگی رو واسم بفرست.

دوستان بوشهری گل از این به بعد مشکل ابدیت درایو یا داشبورد ندارید چون من یه جایی رو بلدم که خیلی ادم گلی هم هست از طرفمن برید پیشش با 5000 تومان دستگاه شما رو هم ابدیت داشبورد میکنه هم درایو تازه تعمیراتتون رو هم انجام میده اگر کسی خواست بگه تا شمارش رو بهتون بدم پیام خصوصی بفرستید

یا علی

من میخام.شمارشو بهم بده
شمارم:09364513530

اینایی که گفتید گرون فروش ترین جاهای شهر هست + پاساژ کویتی ها که دیگه نگو و نپرس

به زودی یه فروشگاه توپ بمعرفی میکنم که همگی برید همون جا بخرید

سلام شما قرار بود . مغازه بزنيد چي شد ؟‌ :confused:

آخرین ویرایش:
تا هفته دیگه اسلیم پخش میشه دیگه کسی سراغ فت هم نمیره هر کی میخواد بخره تا 15 روز دیگه صبر کنه امکانات اسلیم رو میبینی اون تو چشمت سیاه میشه

سلام

مدتی نبودم و بعضی ها من رو میشناسند ولی این رو فقط بگم که مثل روزهایی اول میخوام کار کنم

این اسلیم ها هم کپی نمیشن گویا

الان هم قیمتش 420 تومان هست اگه کپی بشه که کسی فت نمیخره

دوستان لطف کنن قبل از داد و بیداد راه انداختن و تهدید کردن اول قوانین سایت رو مطالعه کنن چون بعد از پست من در صورت رعایت نکردن قوانین کاربر متخلف اخراج می شود.
8. منازعات و مشکلات شخصی خود را خارج از انجمن ها حل کنید. بازی‌سنتر اجازه مطرح کردن اتهامات درست یا نادرستی که مستقیماً نام افراد یا شرکت ها را تحت تاثیر قرار می دهد، (حتی به جهت روشن کردن اذهان و در هر موضوع که باشد) را نمی دهد.
http://forum.bazicenter.com/misc.php?do=showrules

موفق باشید

الیت همشون 1 دسته دارن و اونهایی که 2 دسته دارن حتما پک بخصوصی هست مثل سوپر الیت یا پک فورزا

تاریخ اینها هم 11/2009 هستش و مادربورد هم دیگه همگی جاسپر.

Salam Doostan Aziz
man 1 Soal daram azatoon age komakam konid mamnoon misham.
Man mikham Filmhai ke Ba Formate DivX Hastam Ro ba Xbox Nega konam .
man che kari konam ke beshe Film DviX Rosh Ejra beshe ?
Mer30
دوسته عزیز شما فایل dvix رو تو داشبورد اجراش کن یه ارور میده اون موقع 360 رو به نت وصل کن خودش کدکش رو دان میکنه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or