تاپیک Xbox 360 داران بوشهر

سلام

پدرام جان من دارم یه الیت میخرم و می خوام با مانیتور بازی کنم می خواستم بدونم واسه صداش باید چه کار کنم اصلا رو خود الیت جدید کابلش هست یا باید بخرم و یا اینکه پک قدیمی رو بخرم بسرفه تره :confused:

منمون میشم اگه کسی زود تر جواب رو بده:cheesygri

ببين بهت پيشنهاد مي كنم پك قديمي رو بخري.چون امكاناتش بيشتر و بهتره.البته با مادربورد Jasper

سلام
كابل hdmi to hdmi كجا ميتونم گيدا كنم تو بوشهر؟
آدرس و قيمت رو هم بديد ممنون ميشم

خيابون ليان نمايندگي هاي سوني و سامسونگ دارن،مي فروشن.كيفيتشون هم خيلي خوبه.

سلام

ممنون پدرام جون اما من دنبال کابل vga می گردم اقا پیام هم نتونست پیدا کنه خولاصه دستم به دامنت یه راه جلو پام بزار اخه لنگ همین یه قلم جنسم 360 رو بدون vga نمی تونم حال کنم:(

مرسي پدرام
امروز رفتم گرفتم يه نوع بود 24 تومن يه نوع هم بود 12 تومن
12 تومني رو گرفتم راضي هم هستم از خريدم:دي
يه سوال بي ربط : دي

كسي ميدونه پي اس پي دست دو يا نو از كجا ميتونم بخرم ...جايي باشه كه بنداز ، بنداز نباشه:دي
بازي هاشو از كجا ميتونم گير بيارم؟؟

ممنون

سلام

ممنون پدرام جون اما من دنبال کابل vga می گردم اقا پیام هم نتونست پیدا کنه خولاصه دستم به دامنت یه راه جلو پام بزار اخه لنگ همین یه قلم جنسم 360 رو بدون vga نمی تونم حال کنم:(

شما مي توني از فروشگاه فتحي بخري فكر مي كنم داشته باشه.

مرسي پدرام

كسي ميدونه پي اس پي دست دو يا نو از كجا ميتونم بخرم ...جايي باشه كه بنداز ، بنداز نباشه:دي

ممنون

پاساژ كويتي ها،روبروي آكواريوم فروشي،اون هم قيمت خوب ميده هم اجناسش به روز هست.
مي توني از فتحي كه تهران هست هم بخري مطمئنه.

مرسي پدرام

ممنون

سلام مهدی جان

میتونی از خودم بگیری بازیاشو

احلن و سحلا جمیا:cheesygri.خوشحال واودم که آخر بوشهر هم اینجا یه مقمی اشبی:laughing:.مو دیری هسم.راسش امزی اگه خدا بخواد یه ایکس باکسی تو هوای گرم بندر دیر:cheesygri بخریم.حالا من چندتا سوال دارم.قیمت ایکس باس الیت چنده(جاسپر)؟من بازیو تقریبا برا آنلاین میخوام.میشه با ایکس باکس آنلاین راحت بازی کرد.سرعت دانلود اینترنت من 40 هست.من بابام میره دبی از دبی بگیرم یا نه.میگن تو دبی کپی خور نشده...پس دنگ و فنگ داره:cheesygri.راستی اگه با بازی کپی آنلاین بازی کنی بعد بن بشی چی میشه دیگه هیچ وقت نمیتونی آنلاین بازی کنی یا دیگه با اون سی دیه نمیشه آنلاین بازی کرد؟:confused: با تشکر:love:

سلام دوسته عزیز

زیاد با لحجه صحبت نکنی بهتره چون دوستانه زیادی اینجا هستن که از خوده بوشهرن و نمی فهمن .

آخرین ویرایش:
سلام بکس 0771!
بلاخره بعد از دو سال کلنجار رفتن با خودم منم جزو X360 داران شدم
البته از دو سال پیش PS3 داشتم ولی الان هر دو تا رو کنار کامپیوتر دارم و میشه گفت کامله دیگه.....
ولش کن
سوال:
برا یه X360 ارکید با برد جاسپر که نزدیک به سه هفته پیش خریده شده چی باید مهیا کرد
منظورم نرم افزاریه یعنی چی به دردش میخوره؟ میخواد به روز بشه مثل PS3 یا نه؟
برنامه هست که توش بزاریم؟؟
خلاصه یه راهنمایی کوچیک کنید ممنون میشم

چرا کسی نیست لطفا Baro B@X بیان و دوباره صحبت کنیم :laughing:
اقا شما برو بگیر همون الیت رو از ارتقای کامپیوتر خیلی با صرفه تر هست
سلام بکس 0771!
بلاخره بعد از دو سال کلنجار رفتن با خودم منم جزو X360 داران شدم
البته از دو سال پیش PS3 داشتم ولی الان هر دو تا رو کنار کامپیوتر دارم و میشه گفت کامله دیگه.....
ولش کن
سوال:
برا یه X360 ارکید با برد جاسپر که نزدیک به سه هفته پیش خریده شده چی باید مهیا کرد
منظورم نرم افزاریه یعنی چی به دردش میخوره؟ میخواد به روز بشه مثل PS3 یا نه؟
برنامه هست که توش بزاریم؟؟
خلاصه یه راهنمایی کوچیک کنید ممنون میشم

نه چیزی نمیخواد یعنی چیزی نداره که بخواد شما فقط بشین بازی کن همین:biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or