تاپیک Xbox 360 داران اهواز

ضیا جان درباره قیمت بگو ولی یه چیزی برای من مهمه و اونهم لایوه .می خوام جوری آپدیتش کنی که مو لا درزش نره . می بینمت ضیا فقط به کارت ایمان دارم . راستی درجا تحویلش میدی؟

ضیا جان درباره قیمت بگو ولی یه چیزی برای من مهمه و اونهم لایوه .می خوام جوری آپدیتش کنی که مو لا درزش نره . می بینمت ضیا فقط به کارت ایمان دارم . راستی درجا تحویلش میدی؟

درخدمت شما غزیزان هستم به امید خدا محل جدید شرکت کارش تمام شده و به زودی به مکان جدید منتقل خواهیم شد.
بله مثل دفعات گذشته و مثل همیشه کلیه کار در حضور مشتری انجام می شود.

مال من هم همينطوره . بايد از برق بكشم بيرون تا خاموش بشه . مشكلي داره يعني ؟

سلام

هیچ وقت این کار را نکنید حتما علتی داره که فن دستگاه یکدفعه خاموش نمی شود.
مثل پژو 405 که وقتی ماشین را خاموش میکنید فنش رادیات شروع میکنه به روشن شدن برای خنک کردن

چند علت داره
1- فرسودگی دستگاه
2- کم شدن قدرت فنها که نمی تونه دستگاه رو همزمان خنک کنه برای همین بعد از خاموش شودن خاموش نمیشه.

سلام به اهوازی های گل
میخواستم بگم که من کینکتم رو وقتی میذارم میگه میخوای آپدیت کنی یا نه در صورتی که هم ایکس باکسمlt2هست هم آپدیت کینکت داره
ممنون میشم راهنمایی کنید

سلام به اهوازی های گل
میخواستم بگم که من کینکتم رو وقتی میذارم میگه میخوای آپدیت کنی یا نه در صورتی که هم ایکس باکسمlt2هست هم آپدیت کینکت داره
ممنون میشم راهنمایی کنید
اگر برای اولین بار هست که کینکت رو وصل میکنید باید جواب yes بدهید.
ولی اگر مشکل آپدیت رفع نشود و باز هم پیام آپدیت بیاد مشکل سخت افزاری کینکت داره و باید تعمیر شود

تمامی بازیهای XDG2 و XDG3 رو به راحتی میتونید از فروشگاه نخلک واقع در پاساژ نخل تهیه بفرمایید...
در محیط لایو چی امن هستند یا خیر ؟ یا به راحتی شناسایی می شیم ؟ از کجا بفهمیم امن هستند ؟آیا با برنر مکس رایت شده اند ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or