تاپیک Xbox 360 داران اهواز

کسی جواب منو نمیده
والا من تا حالا 4 تا بازی گرفتم به اسم برنر مکس از نخل که متاسفانه هیچ کدومشون برنر مکس نبود.وقتی میخوای بخری همشون بهت میگن به روش برنر مکس رایت شده وقتی میاری خونه میبینی همون 97% رایت شدن.

سلام
جون هر کی که دوست دارین بازی کتلفیلد 3 (دی وی دی 1 آنلاین) هر کی میتونه نسخه برن مکسش برام تهیه کنه هزینه هاش رو هم میدم. پخ بدین

کسی نداره؟

قابل توجه همه همشهریان عزیز

محل مرکز تخصصی ICcenter تغییر یافته و از این به بعد در محل جدید پذیرای شما عزیزان هستیم.

آدرس: اهواز - خیابان کاوه - بین خیابان حافظ و خیابان سعدی مجتمع تجاری امیر کبیر - طبقه اول
تلفن تماس: 2213626-0611
تلفن روابط عمومی: 2213755-0611
فکس: 2922348-0611

آخرین ویرایش:
سلام آقا ضیا یه سوال داشتم خدمتت ، میگم برای اجرای این بازیهای جدید حتما باید lt0.3 بندازم رو دستگاه و هیچ راهی نداره که با همون lt0.2 اجراشون کنم ، بازیهای جدید سازگار با lt0.2 پیش شما گیر میاد چون شنیدم بعضی از مغازه ها گیر میاد؟

سلام آقا ضیا یه سوال داشتم خدمتت ، میگم برای اجرای این بازیهای جدید حتما باید lt0.3 بندازم رو دستگاه و هیچ راهی نداره که با همون lt0.2 اجراشون کنم ، بازیهای جدید سازگار با lt0.2 پیش شما گیر میاد چون شنیدم بعضی از مغازه ها گیر میاد؟

سلام به هر حال شما باید یک روزی Lt3 کنید

سلام آقا ضيا
شما دستگاه آك هم داريد كه در حضور مشتري باز و به LT3 آپديتش كنيد؟
من يه 250 گيگ با كينكت ميخوام ( باندل) . ولي ترجيح ميدم در حضور خودم باز و آپديت بشه ؟ آيا امكانش هست ؟ در صورت مثبت بودن قيمت رو هم بفرماييد .
ممنون

اقا ضیا اگه lt0.3 کنم دیگه فیفا و کال آف و .... رو دیگه اجرا نمیکنه که؟

سلام
lt3 رو شما بزودی مجبور خواهی بود انجام بدید
با فیفا مشکل ندارید اما کال اف باید پچ شده باشه که جدیدا همه پچ شده را برای فروش دارند.

---------- نوشته در 11:54 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:50 PM ارسال شده بود ----------

سلام آقا ضيا
شما دستگاه آك هم داريد كه در حضور مشتري باز و به LT3 آپديتش كنيد؟
من يه 250 گيگ با كينكت ميخوام ( باندل) . ولي ترجيح ميدم در حضور خودم باز و آپديت بشه ؟ آيا امكانش هست ؟ در صورت مثبت بودن قيمت رو هم بفرماييد .
ممنون
خیلی از آشنایی با شما خوشحال شدم
به امید خدا دستگاه براتون به خوبی هرچه تمام تر کار کنه.
و از شما ممنونم که مجموعه ما را انتخاب کردید.

نمی دونم متوجه شدید یا نه اما کسی که دستگاه را تحویل گرفت خودم بودم. از عمد گفتم همکارم هست که اگر نظری دارید راحت تر باشید.

موفق باشد.

خوب امروز رفتم محل جدید آی سی سنتر برای آپدیت LT 3 . مثل همیشه کارشون عالی بود . 15 دقیقه ای دستگاه رو تحویل دادن :x و اما محل جدید . محل جدید خیلی خوب شده بود . خیلی بزرگ بود . و اینکه تلویزیون هم گذاشته بودن میتونستی XBOX بازی کنی . منم یه دست اونجا فوتبال زدم :d گفتند که به زودی کینکت هم میزارن . خیلی حال کردم امروز :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or