تاپیک Xbox 360 داران اهواز

بابا...دلتون میاد اینجوری حرف میزنید در مورد این بازی؟
البته...جسارت نباشه،اما خیلی از بچه ها،چون داستان بازیها رو نیمفهمن(فقدان دونستن انگلیسی)واسه همین اگه یه بازی مثل Far Cry طولانی بشه...خسته کننده میشه واسشون.در صورتی که داستان قشنگی داره و همین داستان بازیه که آدم رو کنجکاو میکنه برای دنبال کردن بازی.
راستی بچه ها...یه سوال آماتوری: از کجا میشه فهمید که دیسک Verbatime ؟

بابا...دلتون میاد اینجوری حرف میزنید در مورد این بازی؟
البته...جسارت نباشه،اما خیلی از بچه ها،چون داستان بازیها رو نیمفهمن(فقدان دونستن انگلیسی)واسه همین اگه یه بازی مثل Far Cry طولانی بشه...خسته کننده میشه واسشون.در صورتی که داستان قشنگی داره و همین داستان بازیه که آدم رو کنجکاو میکنه برای دنبال کردن بازی.
راستی بچه ها...یه سوال آماتوری: از کجا میشه فهمید که دیسک Verbatime ؟
درود!
حرف شما صحیحه ولی آیا داستان بازی نمی تونه تکراری بشه؟ یعنی یه سری ماموریت های مشابه پشت سر هم قرار بگیرن؟البته من اصلاً قصد رد کردن حرف شما رو ندارم(چون اصلاً خودم رو در حد تایید یا رد کردن حرف هیچ کس نمی دونم) من شخصاً واقعاً از این بازی لذت بردم چون:
1.بازی رو با هدست بازی کردم و کاملاً توی داستانش قرار گرفتم.
2.من ذاتاً از بازی های طولانی خوشم میاد...
ولی تکراری شدن(هرچند کم)ماموریت های پایانی بازی رو نمی شه نادیده گرفت...
به هر حال FC2 بازیه که باید تو مسائل ریز و درشت داستان قرار بگیرید تا ازش لذت ببری.

FEAR 2 چه جور بازیه ایه ؟ ترسناکه ؟ من که دل بازی کردن ندارم :biggrin1:

از اومدن که آره اومده ، سرزمین اورده بود که ولی خبری از شباهنگ و اونوریا ندارم

FEAR 2 چه جور بازیه ایه ؟ ترسناکه ؟ من که دل بازی کردن ندارم :biggrin1:

از اومدن که آره اومده ، سرزمین اورده بود که ولی خبری از شباهنگ و اونوریا ندارم

من از شباهنگ گرفتم پیش میکنم شما هم از اونجا بگیرید رو verbatim و memory نمیدونم چی میده:biggrin1:(هیچ مشکلی هم نداشتند).
FEAR 2 ترسناک نیست هیجانیه;)به من که خیلی حال داد و داره میده.
ولی این SF4 اه...اه...اه... حالم بهم خورد:sick:انقدر سخته که اصلا نمیشه بازی کرد صد رحمت به ویرچوا فایتر5.
اصلا نمیشه فن زد یا شاید من نمیتونم:confused::eek:
وقتی که میخای VERUS بازی کنید باید دوتا حرفه ای باشید(در غیر این صورت بازی بهتون حال نمیده):(
امروز رفتم شباهنگ ارکید 250 تومن. ps3 40g 370 تومن-80g 420 تومن.

آخرین ویرایش:
فرشید خان شما که از شباهنگ بازی رو تهیه کردی رازی هم هستی ، منم تصمیم گرفتم از شباهنگ خرید کنم دیگه . دیگه لزومی نداره از نکست جن خرید کنیم که !!!

هر وقت بچه های تهروون اومدن از فروشگهها اهواز خرید کنند ، ما هم از اوونا خرید میکنیم :biggrin1: همش که نباید یه طرفه باشه که :biggrin1: مگه نه ؟؟؟

هر چند اون اوایل منم از نکست جن خرید میکردم ولی بعدش دیگه رفتم سراغ حسین ماجدی خودمون ( حسین چوخان ) :biggrin1:

لامصب یه بازی درست هم نمیاد که !!! کف کردیم
ولی خداییش قیمت Ps3 40 gig خیلی مناسبه

فرشید مرسی از اطلاع رسانی

فرشید خان شما که از شباهنگ بازی رو تهیه کردی رازی هم هستی ، منم تصمیم گرفتم از شباهنگ خرید کنم دیگه . دیگه لزومی نداره از نکست جن خرید کنیم که !!!
میدونی چیه چون بازی های پال زیاد گیر نمیاد اینو گفتم

هر چند اون اوایل منم از نکست جن خرید میکردم ولی بعدش دیگه رفتم سراغ حسین ماجدی خودمون ( حسین چوخان ) :biggrin1:
یکی دوبار هم از همین سرزمین گرفتم تا بازیو گذاشتم پیغام unreadable disc اومد دیگه توبه کردم که از این سرزمین بازی ایکس360 بخرم

آخرین ویرایش:
واسه کپی خور کردن ، پدرام یکی از تعمیرکارا معتبر رو معرفی کرد ولی شیرازه . باید با پست فرستاد . ولی خیلی تعریفشو داد هم از لحاظ صداقت هم اطمینان . خودش هم یه کنسول فرستاده بود واسش کپی خور کرده بود .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or