تاپیک Xbox 360 داران اهواز

البته آداپتور Jasper 150 W هستش.
درسته اشتب شد فکر کنم پاور Wii بود 130W نه؟!
برادر شما هم از اهواز هستی؟
رفتم سرزمین داشت سفارش RE5 میداد گفت تا شنبه میرسه,شباهنگ هم همینطور اونم گفت شنبه.تا ببینیم چی میشه
من فردا دارم میام اهواز پول میزارم پیشششون که وقتی اومد برام پست کنن...

درسته اشتب شد فکر کنم پاور Wii بود 130W نه؟!
برادر شما هم از اهواز هستی؟
فکر کنم WII کمتر از اینهاست!:biggrin1:
من فردا دارم میام اهواز پول میزارم پیشششون که وقتی اومد برام پست کنن...
من دارم دانلود می کنم امشب انشالله دانلوده هرکی خواست براش رایت می کنم
دیسک هم TGATE هست;)

سلام دوستان من امروز Resident Evil 5 گرفتم از آقای کاسب دمش گرم هم واسه 360 اورده بود هم پلی 3 ...
فقط هم خودش توی خوزستان داره...
اولین نفری هم که RE5 رو تو خوزستان خرید خودم بودم:biggrin1:
یه نکته گول نخورین اگه رو دیسک ها نوشته سرزمین منظور سرزمین اصفهانه ها نه یه موقع فکر کنین ماله اهوازه...

سلام دوستان من امروز Resident Evil 5 گرفتم از آقای کاسب دمش گرم هم واسه 360 اورده بود هم پلی 3 ...
فقط هم خودش توی خوزستان داره...
اولین نفری هم که RE5 رو تو خوزستان خرید خودم بودم
یه نکته گول نخورین اگه رو دیسک ها نوشته سرزمین منظور سرزمین اصفهانه ها نه یه موقع فکر کنین ماله اهوازه...
محمد جان من اولی تو خوزستان بازیش کردم:biggrin1:
و امروز صبخ بازی رو تمام کردم عجب بازی بود
پست بالاتر هم گفتم!
من چهارشنبه صبح بازیش کردم و دیروز که پنج شنبه بود تمامش کردم
co op هم بازیش کردیم;)
خیلی حال داد!

عجب گیمیه اینRE5 فقط تنها مشکلش نشونه اش هست که اگه لیزری نبود خیلی بهتر بود.;)
این دختره عجب چیزیه خیلی باهاش حال میکنم(She Have Se**y Buddy):-"

من از سرزمین خودمون گرفتم فلان فلان شده میگفت 6تومن:mad: بعد از کلی چک چونه رفتم پیش حسین بش گفتم تا4500 ازشون خریدم تا 2-3روز پیش میداد 4تومن یه دفه شد 6تومن عجب مملکتی داریم ما...:evil:

اقا این بازی HAWX چجوریاست ارزش خریدن داره یا نه؟یعنی مث Ace Combat هست یا نه؟

تلویزیون LCD چی خوبه برا ایکس باکس که بخرم ترجیحا کمتر 1تومن:-":eek:(میدونم جاش نیست ولی جمع خودمونیه گفتم اینجا بگم):-":biggrin1:

عجب گیمیه اینRE5 فقط تنها مشکلش نشونه اش هست که اگه لیزری نبود خیلی بهتر بود.;)
این دختره عجب چیزیه خیلی باهاش حال میکنم(She Have Se**y Buddy):-"

من از سرزمین خودمون گرفتم فلان فلان شده میگفت 6تومن:mad: بعد از کلی چک چونه رفتم پیش حسین بش گفتم تا4500 ازشون خریدم تا 2-3روز پیش میداد 4تومن یه دفه شد 6تومن عجب مملکتی داریم ما...:evil:

اقا این بازی HAWX چجوریاست ارزش خریدن داره یا نه؟یعنی مث Ace Combat هست یا نه؟

تلویزیون LCD چی خوبه برا ایکس باکس که بخرم ترجیحا کمتر 1تومن:-":eek:(میدونم جاش نیست ولی جمع خودمونیه گفتم اینجا بگم):-":biggrin1:
من سامسونگ 40 اینچ دارم FULL HD ناموس شفافیت تصویر با یه سینما خونگی اشانتیون شد 1,600,000 تومن ولی اگه می خوای زیر 1,000,000 بگیری باید بری سراغ 37 اینچ که یه DVD Player معمولی اشانتیون داره...
به نظر من همون 40 اینچ بگیری(Series 3) خیلی بهتره...

سلام به تمام بچه های اهواز :biggrin1:
بابا این RE5 عجب چیزیه :eek: :eek: :eek: :eek: :eek:
بشینی پاش خودتو کنترل نکنی تا آخرش رفتی :cool:
من که دارم کم کم بازیش میکنم تا زود تمام نشه :smile:

من سامسونگ 40 اینچ دارم FULL HD ناموس شفافیت تصویر با یه سینما خونگی اشانتیون شد 1,600,000 تومن ولی اگه می خوای زیر 1,000,000 بگیری باید بری سراغ 37 اینچ که یه DVD Player معمولی اشانتیون داره...
به نظر من همون 40 اینچ بگیری(Series 3) خیلی بهتره...

ما هم 46 full HD داریم ولی تو حال هستش(با یه سینما خانگی توپ TX-250) شد 3,900. تا میخای یه 2ساعت بازی کنی صدا همه درمیاد:mad::mad:مامانه میخاد فوتبال ببینه:biggrin1: باباهه اخبار:mad:من تلویزیونو برا اتاقم خاستم بخاطر همین زیر 1تومن گفتم:(یعنی 37 اینچا کیفیت ندارن:confused:پدرم هم که مخالف پراپاقرص بازیهای ویدئویی هستش بخاطر همین باید تمام پولشو خودم بدم:mad::mad::((ندارم 1,600 پول بدم:(:((

ما هم 46 full HD داریم ولی تو حال هستش(با یه سینما خانگی توپ TX-250) شد 3,900. تا میخای یه 2ساعت بازی کنی صدا همه درمیاد:mad::mad:مامانه میخاد فوتبال ببینه:biggrin1: باباهه اخبار:mad:من تلویزیونو برا اتاقم خاستم بخاطر همین زیر 1تومن گفتم:(یعنی 37 اینچا کیفیت ندارن:confused:پدرم هم که مخالف پراپاقرص بازیهای ویدئویی هستش بخاطر همین باید تمام پولشو خودم بدم:mad::mad::((ندارم 1,600 پول بدم:(:((
دقیقاً منم همچین مشکلی دارم...
منم روی تلویزیون CRTV بازی می کنم البته LG ای بدک نیست ولی بیش از 480p نمی تونی تصویر HD ازش بکشی بیرون...
37 اینچ بد نیست،منتها Full HD نیست، بالاترین رزولوشنش فکر می کنم 1080i باشه...
در کل LCD TV می خوای بگیری به نظر من سامسونگ از همه بهتره خدای شفافیت تصویره...
یه چیز دیگه ممکنه الآن 37 فول هم آورده باشن باید بپرسی Max Resolution دستگاه چنده...
یه چیز مهمتر اصلاً دستگاهت خروجیه 1080p داره؟ که بخوای نگران فول باشی؟

یه چیز دیگه ممکنه الآن 37 فول هم آورده باشن باید بپرسی Max Resolution دستگاه چنده...
ای که گفتی یعنی چه و از کجا باید بفهمم:confused:

یه چیز مهمتر اصلاً دستگاهت خروجیه 1080p داره؟ که بخوای نگران فول باشی؟
کدوم ایکس باکس یا تلویزیون؟ چه طور باید بفهمم؟:eek::biggrin1:

ای که گفتی یعنی چه و از کجا باید بفهمم:confused:

کدوم ایکس باکس یا تلویزیون؟ چه طور باید بفهمم؟:eek::biggrin1:
Maximum Resolution رو یا باید از کاتالوگ خوند یا از مغازه دار پرسید ولی یه تاپیک هم راجع به LCD مناسب برای XBOX توی همین فروم XBOX وجود داره اونجا هم بری جواب میگیری بچه های کار درستی داره...
یا حداقل یه سامسونگ 37 یا هر اندازه انتخاب کن بعد برو توی اون فروم از بروبچ بپرس 100درصد رات میندازن.
خروجی 1080p فقط و فقط با پورت HDMI ممکنه و هر دو هم کنسول و هم LCD باید به ترتیب خروجی و ورودیه HDMI داشته باشن تا بازی کردن در حالت Full HD ممکن بشه...
حالا هم اگه نمی دونی دستگاهت خروجی 1080p داره یا نه ببین پشت دستگاهت مثل این عکس یا نه(خط زرد رنگ نشان دهنده ی پورت HDMI است) ولی به طور کلی کنسول هایی که تاریخ ساختشون از حدودای سپتامبر 2007 به بعده مجهز به پورت HDMI هستن:

xbox360-hdmi.jpg

سلام
چندتا سوال دارم
1.اگه بخوام xbox بگیرم ا. کجا بگیرم؟
2.رفتم سراج گفت 295 تومن primuim 60 با گارانتی 335 تومن اعتمادکنم؟طبقه 2 نخله
3.میشه با 10 ساعت بازی مکرر فهمید 3 چراقه میشه یا نه؟
4.هارد 20 چنده؟

کسی نمیدونه چجوری باید صحنه سیاه زد تو کمبات ایکس 360 رمز هاشو کسی نداره.:confused:
یه فروشنده ای هست بنام dr.javad اگه اشتباه نکنم کسی ادرس تاپیکشو داره یا نه؟(فیلم و سریال از این جور چیزا):confused::eek:

سلام
چندتا سوال دارم
1.اگه بخوام xbox بگیرم ا. کجا بگیرم؟
2.رفتم سراج گفت 295 تومن primuim 60 با گارانتی 335 تومن اعتمادکنم؟طبقه 2 نخله
3.میشه با 10 ساعت بازی مکرر فهمید 3 چراقه میشه یا نه؟
4.هارد 20 چنده؟
سلام هارد 20 که دیگه گیرت نمیاد همه هارد 60 شدن.
آره قیمتش به نسبت خوبه نه با 10 ساعتو این حرفها مشخص نمیشه مدل های قبل از سپتامبر 2007 تقریباً شانسیه(هندونه:biggrin1:)
اگه خواستی بخری پشت دستگاه تاریخ ساختشو بخون اگه بعد از 26 اکتبر(10 ) 2008 باشه مادربرد جاسپره خیلی کارکرد خوبی داره نگرانیش هم برای 3 چراغ خیلی پایین به جرات میتونم بگم بین 3 تا 10 درصد ممکنه 3 چراغ بشه...(کما اینکه تا الآن گزارش رسمی از خرابی X360 با این برد اعلام نشده)
کسی نمیدونه چجوری باید صحنه سیاه زد تو کمبات ایکس 360 رمز هاشو کسی نداره
MK VS DC Finishing Moves

و امروز صبخ بازی رو تمام کردم عجب بازی بود
Chapter 5 وقتی که یارو گنده که تفنگ خفن داره رو میکشی بعد برای باز کردن در دوتا کارت میخواد کارت اولو که از جنازه بر میداری دومی کجاس؟ گیر کردم...

آخرین ویرایش:
بدجور این تاپیک خابه:mad: حداقل دونفرتون بیان اینجا دعوا کنن ما جدا کنیم:biggrin1::mad:تا یکم جون بگیره

شما ایکس360 به مانیتور وصل کردید یا نه؟اقا مصیبت والا:mad:هی باید کابلو از گرافیک بکنی بزنی به کابل مخصوص, تبدیلی وجود نداره که ببریم تو کار, تا دیگه لازم به این کارا نباشه.(منظورم رسید یا خیلی بد گفتم):confused:مانیتورم crt هستش.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or