تاپیک Xbox 360 داران اصفهان

باید به دوستای اصفهانی بگم که هادی جوون (سرزمین) دیگه رفت و یجورایی خاک به سر شدیم .
تو اصفهان بروزترین مغازه بود . من از خود آقا هادی شنیدم که میگفت می خوام برم :-s ما هم حسابی زد حال خوردیم :(

یکمی فکر هم میکردی می‌فهمیدی که هادی یا هر کس دیگه یه اینطور مغازه رو ول نمی‌کنه چون فروشش خوبه مگه دیوانست ول کنه بره

یکمی فکر هم میکردی می‌فهمیدی که هادی یا هر کس دیگه یه اینطور مغازه رو ول نمی‌کنه چون فروشش خوبه مگه دیوانست ول کنه بره

دقیقا فقط اینم اضافه کنم در مورد اپدیت نبودن فروشگاه وقتی 1 بازی جدید میاد باید روده ی خودش رو پاره کنه دانلود کنه رایت کنه بده 2 تومن هیچ وقت همچین کاری نمیکنه و
قتی میتونه رو کنسول 200 تومنی 160 هزار تومن گیرش بیاد!!

من نمی خواستم وارد جزییات بشم ولی از خودش شنیدم که میگفت احتماله خیلی زیاد می خواد از ایران بره :( منم مثل شما خیلی ناراحت شدم اما اینجور که میگفت تصمیمش جدی بود:((

با این که این نارسیس عجیب تو پاچه میکنه :d ولی این هادی جووووون شما =)) 100 پله بدتره !

معنی این به روز ترین فروشکاه اضفهان رو هم نمیفهمم=))

من نمی خواستم وارد جزییات بشم ولی از خودش شنیدم که میگفت احتماله خیلی زیاد می خواد از ایران بره :( منم مثل شما خیلی ناراحت شدم اما اینجور که میگفت تصمیمش جدی بود:((

بد بگید وضع بازار بد بوده
اونقدر پول در آورد که می‌خواد بره کلا از ایران
بهتر هم می‌شه که بره با این اخلاق بدش یه بار نشد برم تو مغازش خوشحال بیام بیرون
همچین به روزم نیست هرچی‌ بلده از همین bazicenter میاد می‌خونه تحویل میده
فقط تو پچ کردن بازی‌ها دقت می‌کنه اونم برا اینه که ما بهش گیر میدیم و ازش درخواست می‌کنیم فعلا تو اصفهان هیچ مغازه درست حسابی‌ نیست چرا چون بازار رقابت وجود نداره کلا ۴تا هستن که اونم از هم دوران هرکدوم مشتری خودشونو دارن

با این که این نارسیس عجیب تو پاچه میکنه :d ولی این هادی جووووون شما =)) 100 پله بدتره !

معنی این به روز ترین فروشکاه اضفهان رو هم نمیفهمم=))

نارسیس که جدیداً خودشو میگیره قبلاً که تازه باز کرده بود تا میتونست پاچه میخاروند اما حالا بقول تو تو پاچه می‌کنه :))

مثل اینکه به زودی قراره تو پاساز هزارجریب یه مغازه باز بشه که همه ی کنسولهاش با گارانتی معتبر 1 ساله هستن و قیمتاشونم پایین تر از نارسیس و سرزمین و ....هست !!
اگه کسی چیزی شنیده بگه !!

مثل اینکه به زودی قراره تو پاساز هزارجریب یه مغازه باز بشه که همه ی کنسولهاش با گارانتی معتبر 1 ساله هستن و قیمتاشونم پایین تر از نارسیس و سرزمین و ....هست !!
اگه کسی چیزی شنیده بگه !!
والا فعلا خودتونین که دارین میگین این قضیه رو ! :d

راستی یه بازی فروشی ایکس باکس هم بغل تالار اندیشه توی یه پاساژ هستش.(اسم پاساژ رو نمیدونم)
کسی نمیدونه کارش چطوره و بازی ها رو چند روزه میاره.
یه خبر خوش که هادی این هفته میاد

راستی یه بازی فروشی ایکس باکس هم بغل تالار اندیشه توی یه پاساژ هستش.(اسم پاساژ رو نمیدونم)
کسی نمیدونه کارش چطوره و بازی ها رو چند روزه میاره.
یه خبر خوش که هادی این هفته میاد

بازی هاش که برای لایو اصلا به درد نمی‌خوره ولی‌ کلا بچهٔ باحالیه
قیمتاش مثل بقیست از نظر قیمت زیاد فرقی‌ نداره با بقیه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or