تاپیک Xbox 360 داران اصفهان

حالا کلا مغازه را تعطیل میکنه یا به یکی دیگه میسپاره؟

راستی کسی از پچه ها از pinata بازی گرفته بازی هاش از نظر امنیتی به درد لایو میخوره

Last edited by a moderator:
با این که این نارسیس عجیب تو پاچه میکنه :d ولی این هادی جووووون شما =)) 100 پله بدتره !

معنی این به روز ترین فروشکاه اضفهان رو هم نمیفهمم=))

ایبا بابا نارسیس و سرزمین که تقریبا قیمتاشون از همه کمتره یه سر مجتمع پارک برزن به خصوص
اون پارت انفورماتیک که آخر تو پاچه کوناست بعد هم پشت سر تمام همکاراش بد گویی میکنه
فقط برو بگو از هادی فلان قیمت کردم و یا از مهدی فلان قیمت را دارم ببیبن چه جوری جوش میاره

راستی میدونی نارسیس sms باز های روز را مفتی روی گوشی مشتریاش sms میکنه

بچه ها من در به در resident evil 5 gold هستم کسی داره

یه سوال.من تا حالا نارسیس نرفتم.خوبه کیفیت بازی هاش؟؟بازی هاش رو رو زود میاره؟
اگه میشه شماره تلفنش رو هم بگین.
ممنون

آخرین ویرایش:
ربطی به کاربر جدید نداره. من چند روز پیش رفته بودم پاساز هزارجریب برای آرایشگاه که یه دفعه یکی از رفقای قدیمی را دیدم گفتم اینجا چیکار میکنی؟!! گفت یه مغازه گرفتیم و تا 2 3 ماه دیگه راه میافته(اردیبهشت احتمالآ). انگار کنسول هاشونا از تهران با گارانتی یه ساله میارن ایطورم که میگفت از همه جا قراره ارزون تر بدن(خدا کنه).

بچه های گل اصفهانی یه خبر بد دارم.
امروز زنگ زدم سرزمین و دیدم ایول هادی تلفن رو برداشت.با خوشحالی گفتم بول استورم رو اوردین ولی شنیدم:نه دیگه جمع داریم میکنیم و بازی جدید نمیزنیم.خودشم حالش گرفته بود
بله شایعات راست بود و هادی(سرزمین)داره میبنده:((:((:(
بین بقیه بازی فروش ها به نظرم به پاسکال یا نارسیس(میخوام برای اولین باز ازش بازی بخرم)خوبه.امروز رفته بودم یه جا جدید یارو اینقدر عقده ای بود که بود که مجانی هم بهم بازی بده ازش نمیخرم.کارن هم ولش کنین.ببخشید اگه زیاد شد:-s:((

به نظر من با بسته شدن سرزمین هیچ غمی نیست چون الان نارسیس بازی های روز و با سرعت زیادی میاره
همین بولت استورم را تا روی اینترنت دیدم نارسیس همون روز عصر برام sms کرد:-o و منم رفتم خریدم
کیفیت کارشم خیلی خوبه:>

به نظر من با بسته شدن سرزمین هیچ غمی نیست چون الان نارسیس بازی های روز و با سرعت زیادی میاره
همین بولت استورم را تا روی اینترنت دیدم نارسیس همون روز عصر برام sms کرد:-o و منم رفتم خریدم
کیفیت کارشم خیلی خوبه:>
کیفیتش که واقعا محشره !! :|
اون چاپی که میزنه برای کاور لامصب یه کیفیتی داره که بازی اوریج نداره !! :|

نه بابا نارسیس بازیاش چک لایو نداره داغونه داغونه معلومه بازی که 2 ساعته اومده رو نت چک نشده
چرا سرزمین داره میبنده؟!!!!
فروشش که خوب بود!!!!!!!

دوستان نارسیس کیفیتش برای سینگل خوبه؟(آخه من بن شدم و برام مهم نیست)
از هادی پرسیدم چرا میبندی .خودشم انگار دلش گرفته بود و گفت نمیدونم والله

این نارسیس بازی ها را برای لایو چک می کنه یا نه؟
تا اونجای که من ازش پرسیدم یکی دو هفته طول میکشه تا بازی های پچ دار بیاره
خودش که میگه چون بازی ها چند روز قبل از عرضه میاد برا همین چند روز طول میکشه تا بازی را پچ کنند؟ درسته میگه؟
حالا به هر حال همینش قنیمته کی می خواد برا لایو دل بسوزونه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or