تاپیک Xbox 360 داران اصفهان

سلام دوستان
من می خواستم بدونم کسی کنسول رو توی ماشین نصب کرده؟

توی اصفهان کی می تونه برق کشی کنسول انجام بده؟

چه lcd برای ماشین پیشنهاد می کنید؟
کی تو اصفهان با اون خیابون های صاف و صیقلی و ترافیک روونش این کارو کرده؟!

بی چاره شدم رفت امیدم به سرزمین بود که ایکس باکس کپی خور(ارکید والایت)تموم کرده به نظر شما از کجا بخرم؟ آدرس و شماره تلفن بدید اگه قیمت هم دارید دیگه چه بهتر.

بی چاره شدم رفت امیدم به سرزمین بود که ایکس باکس کپی خور(ارکید والایت)تموم کرده به نظر شما از کجا بخرم؟ آدرس و شماره تلفن بدید اگه قیمت هم دارید دیگه چه بهتر.
فعلا وضع همینه!!تموم نکردن ولی هر جا بری همینو بهت میگن!! واسه سود بیشتر فعلا انبار کردن!!

اصفهان کسی هست سریع آپگرید کنه به lt+ ?
میخوام یه جایی باشه که نگه بزار برو فردا بیا یا بزار برو فلان موقع بیا ...
پخ کنید اگه هست .

بهتره عضو Premium بشی‌ خودت با استفاده از آموزش آپ کنی‌ اولش خیلی‌ سخت به نظر میاد ولی‌ آسونه فقط باید دقت کنی‌ من یه تیکه دقت نکردم یکم به دردسر افتادم دوباره برداشتم آپدت کردم این بار خوب شد
در کل اسونه

سلام به دوستان اصفهانی . شرمنده سر زده اومدم تو تاپیکتون ، من بچه ی مشهدم . یکی بنده خدائی برای ارسال یک سری فیلم از بنده مبلغی دریافت کرده ولی الان چند وقتیه که داره ما رو میپیچونه ، این اواخرم موبایلش رو بر نمیداره . آدرسش هم خیابون جابر بن انصاری ، خیابان آذره . اول از همه میخوام بدونم این آدرس کجای شهرتونه ؟! یعنی می خوام بدونم تو مایه هائی هست که یا رو بخواد با 120 هزارتومان کلاه برداری کنه ؟ دم شما گرم یک حالی بدید راهنمایی کنید . ممنون .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or