تاپیک Xbox 360 داران آذربایجان

• Thread starter Thread starter FaRd!N
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
لطفا کمک کنید :
سلام دوستان من هر وقت اینتر کولر رو به دستگاه وصل میکنم دور دکمه ی دستگاه سه چراغ قرمز روشن میشه ؟ هر جوری هم محکمش میکنم باز فرقی نمیکنه ! چی کار باید بکنم ؟

به نظر من که اینتر کولر رو وصل نکن میزنه دستگاهتو به گ* میده :دی بده 12 ولتش کنن با خیال راحت بازی کن. دستگاهتم صدای تراکتور میده ;)

سلام دوستان من هر وقت اینتر کولر رو به دستگاه وصل میکنم دور دکمه ی دستگاه سه چراغ قرمز روشن میشه ؟ هر جوری هم محکمش میکنم باز فرقی نمیکنه ! چی کار باید بکنم ؟

اگر از برق و اتصالات اطلاعاتی داری ، بازش بکن و سیم ها رو کنترل بکن ببین اتصال دارند و ببین جریان توشون کامل برقرار میشه یا نه ؛ اگر نه که ببر چهل ستون طبقه پایین بده تعمیرش بکنند برات ؛ اینترکولر حتماً لازمه ولی اینجوری که مرتب اتصال برق بین دستگاه و فیوز قطع میشه به دستگاه صدمه میزنه ؛ من خودم قبلاً یه اینترکولر داشتم بعد 15 دقیقه قطع میشد 3 چراغ میداد ؛ رفتم نوش رو خریدم و Fan های این کولر قدیمی رو هم الان استفاده میکنم ! :biggrin1:

واسه چی ؟ مگه من چیگفتم ؟ نکنه شماره نوشتن خلاف قوانینه ؟

آخه هرچی سرت بیاد حقت است :biggrin1:میخوای بازی بفروشی ؟ برو مثل آدم یه تاپیک قشنگ بزن زیرش بزن برای تبریزی ها ؛ بعد یه نمونه از بازی هات بزار ببینیم چی میخواییم بخریم ؛ همبرگر نیست که بازیه باید کیفیت چاپ و ... رو ببینیم ؛ زنگ بزنیم که چی بشه ؛ قشنگ برو تاپیک بزن اون موقع است که تمام بازی هات رو که رو دستت مونده میتونی بفروشی ؛

آخه من چی بگم ... :sick:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or