تاپیک مشکلات سخت افزار و نرم افزار

قرار نیست تمام مادربردها با تمام ماجولهای رم از برندهای مختلف کار کنن وکنار بیان

احتمالا ماجولای شما قابلیت کار کرد با Timing پیش فرض سازنده رو روی مادربردتون نداره و باید با باس 800 سیستم رو بوت کنی یا از 5-5-15 استفاده کنی

بعضی وقتا بالاتر بردن ولتاژ هم مشکل رو حل می کنه ولی ممکنه مجبور شی رمت رو از یه برند دیگه انتخاب کنی اصلا.
یه توضیح بیشتر بدید لطفا....
تا چه ولتاژی؟
5-5-15 استفاده کنی
نفهمیدم بیشتر توضیح بدید.

آخرین ویرایش:
مشکل افت فریم ناگهانی

سلام ، یه مشکل دارم . (این مشکل مربوط به ویندوز 7 هست و تو XP همه چیز اوکی هست)

تو بازیهای مثل Mass Effect 2 , NFS Shift وقتی که میخواد صحنه یا تکسچر جدیدی لود بشه یدفعه افت فریم شدیدی ایجاد میشه و فریم ریت از 60 به 2 میرسه (بیشتر هنگام چرخش دوربین ایجاد میشه ) و بعد همه چیز درست میشه ، بعد از اینکه تکسچر جدید لود شد توی همون صحنه ای که افت فریم داشتیم ، دیگه این افت فریم رو نداریم و هر چی دوربین رو میخرخونیم فریم ریت ثابت هست.
(البته این مشکل رو بیشتر توی بازیهای EA دارم و تو بازیهای دیگه خیلی به ندرت دیدم یا شاید اصلا ندیدم .)
فرض خودم این بود که قضیه مربوط میشه به bottleneck ؛ و اینکه چرا این مشکل تو xp نیست هم به همین دلیله . ویندوز 7 از تکنولوژی WDDM1.1 و HyperMemory استفاده میکنه که مقداری از رم رو با کارت گرافیک share میکنه و زمانی که اطلاعات میخوان از رم به کارت گرافیک منتقل بشن bottleneck پیش میاد که تو xp به دلیل عدم system memory sharing این قضیه پیش نمیاد .

اما یه راه حلی پیدا کردم که این فرضیه رو رد میکنه : وقتی تو محیط ویندوز 7 هستم درایور کارت گرافیک رو با یه ورژن دیگه reinstall میکنم و بدون اینکه ویندوز رو reboot کنم همون بازیهایی رو که باهاشون مشکل داشتم اجرا میکنم و wow :eek: مشکلی نیست و بازی بسیار روون بدون افت فریم اجرا میشه . اگه درایور رو با همون ورژن قبلی reinstall کنم مشکل حل نمیشه .
اما بعد از یکبار reboot ویندوز ، دوباره مشکل برمیگرده .

من که دیگه مخم جواب نمیده ، کسی راه حلی به نظرش میرسه بگه .

مشخصات سیستم :
CPU Q2C 6600
RAM 2x2 1066
MB Asus p5Q
VGA ATI 4870

سلام ، یه مشکل دارم . (این مشکل مربوط به ویندوز 7 هست و تو XP همه چیز اوکی هست)

تو بازیهای مثل Mass Effect 2 , NFS Shift وقتی که میخواد صحنه یا تکسچر جدیدی لود بشه یدفعه افت فریم شدیدی ایجاد میشه و فریم ریت از 60 به 2 میرسه (بیشتر هنگام چرخش دوربین ایجاد میشه ) و بعد همه چیز درست میشه ، بعد از اینکه تکسچر جدید لود شد توی همون صحنه ای که افت فریم داشتیم ، دیگه این افت فریم رو نداریم و هر چی دوربین رو میخرخونیم فریم ریت ثابت هست.
(البته این مشکل رو بیشتر توی بازیهای EA دارم و تو بازیهای دیگه خیلی به ندرت دیدم یا شاید اصلا ندیدم .)
فرض خودم این بود که قضیه مربوط میشه به bottleneck ؛ و اینکه چرا این مشکل تو xp نیست هم به همین دلیله . ویندوز 7 از تکنولوژی WDDM1.1 و HyperMemory استفاده میکنه که مقداری از رم رو با کارت گرافیک share میکنه و زمانی که اطلاعات میخوان از رم به کارت گرافیک منتقل بشن bottleneck پیش میاد که تو xp به دلیل عدم system memory sharing این قضیه پیش نمیاد .

اما یه راه حلی پیدا کردم که این فرضیه رو رد میکنه : وقتی تو محیط ویندوز 7 هستم درایور کارت گرافیک رو با یه ورژن دیگه reinstall میکنم و بدون اینکه ویندوز رو reboot کنم همون بازیهایی رو که باهاشون مشکل داشتم اجرا میکنم و wow :eek: مشکلی نیست و بازی بسیار روون بدون افت فریم اجرا میشه . اگه درایور رو با همون ورژن قبلی reinstall کنم مشکل حل نمیشه .
اما بعد از یکبار reboot ویندوز ، دوباره مشکل برمیگرده .

من که دیگه مخم جواب نمیده ، کسی راه حلی به نظرش میرسه بگه .

مشخصات سیستم :
CPU Q2C 6600
RAM 2x2 1066
MB Asus p5Q
VGA ATI 4870
موقع نصب دراور جدید درایور قبلی رو Uninstall کن و ریست کن و بعد دراور جدید رو نصب کن

اگر درست نشد درایور قبلی رو پاک کن و از برنامه ی CCleaner استفاده کن .

موقع نصب دراور جدید درایور قبلی رو Uninstall کن و ریست کن و بعد دراور جدید رو نصب کن

اگر درست نشد درایور قبلی رو پاک کن و از برنامه ی CCleaner استفاده کن .

آقا من درایور قبلی رو unistall کردم و درایور جدید رو نصب کردم ، ولی بازم مشکل رو حل نکرد.

آپدیت :
امشب یهو یه چیزی به ذهنم رسید که انجامش دادم و فعلا که سیستم درست کار میکنه (اینو توضیح میدم شاید راهنمایی باشه واسه دیگران)
ویندوز 7 تمام نسخه های قبلی و نه فقط آخرین نسخه از هر درایور رو در آدرس
X:\Windows\System32\DriverStore\FileRepository
نگهداری و از اونها بدین صورت استفاده میکنه : هر گاه شما درایور سخت افزار رو uninstall میکنید ، بعد از یکبار ریبوت یا شناسایی مجدد سخت افزار مربوطه از DriverStore آخرین ورژن رو جستجو و نصب میکنه ، پس اگه شما درایور کنونی رو uninstall و با نرم افزارهایی همچون CCleaner پاک کنید ، بازم ورژن های قبلی که نصب کرده بودین موجوده و ویندوز از اونها استفاده میکنه . چیزی هم که منو گیج کرده بود ، همین بود . من همه درایورهای قبلی مربوط به ATI رو Del کردم و بعد از ریبوت ویندوز درایور خود microsoft رو برای کارت گراقیک نصب کرد که این یعنی هیچ درایور 3rd Party روی سیستم نصب نیست ، بعد درایور ATI رو نصب کردم و فعلا که همه چیز خوب کار میکنه .

آخرین ویرایش:
آقا من درایور قبلی رو unistall کردم و درایور جدید رو نصب کردم ، ولی بازم مشکل رو حل نکرد.

آپدیت :
امشب یهو یه چیزی به ذهنم رسید که انجامش دادم و فعلا که سیستم درست کار میکنه (اینو توضیح میدم شاید راهنمایی باشه واسه دیگران)
نگهداری و از اونها بدین صورت استفاده میکنه : هر گاه شما درایور سخت افزار رو uninstall میکنید ، بعد از یکبار ریبوت یا شناسایی مجدد سخت افزار مربوطه از DriverStore آخرین ورژن رو جستجو و نصب میکنه ، پس اگه شما درایور کنونی رو uninstall و با نرم افزارهایی همچون CCleaner پاک کنید ، بازم ورژن های قبلی که نصب کرده بودین موجوده و ویندوز از اونها استفاده میکنه . چیزی هم که منو گیج کرده بود ، همین بود . من همه درایورهای قبلی مربوط به ATI رو Del کردم و بعد از ریبوت ویندوز درایور خود microsoft رو برای کارت گراقیک نصب کرد که این یعنی هیچ درایور 3rd Party روی سیستم نصب نیست ، بعد درایور ATI رو نصب کردم و فعلا که همه چیز خوب کار میکنه .
شما اگه CCleaner رو هم نصب می کردی همین کار رو برات می کرد.

شما اگه CCleaner رو هم نصب می کردی همین کار رو برات می کرد.
حقیقتش من یه بار با CCleaner کار کردم ، هیچی پیدا نکرد ، ازش خوشم نیومد ،
در کل من روش manual و بدون نیاز به نرم افزارهای 3rd party رو ترجیح میدم . :cheesygri:cheesygri
واقعا خود ویندوز همه ابزارهاش کامله ، فقط خیلی هاش مخفی هستن . :cheesygri

دوستان من یه هارد اکسترنال دارم داده بودمش دسته یه نفر امروز که هارد رو داد بهم وصلش کردم به کامپیوتر اول که نشناختش بعد هم که شناختش گفت فرمت کن، حالا که من فرمت کردم سرعتش خیلی کم شده از 40mb/s شده 3mb/s می خواستم ببینم چه مشکلی داره
در ضمن seagate هستش.

آخرین ویرایش:
دوستان من یه هارد اکسترنال دارم داده بودمش دسته یه نفر امروز که هارد رو داد بهم وصلش کردم به کامپیوتر اول که نشناختش بعد هم که شناختش گفت فرمت کن، حالا که من فرمت کردم سرعتش خیلی کم شده از 40mb/s شده 3mb/s می خواستم ببینم چه مشکلی داره
در ضمن seagate هستش.
بهتره پارتیشن هاشو پاک کنی و دوباره پارتیشن و فرمت کنی

اگر نشد از برنامه ی SeaTools استفاده کن.

منم یه همچین مشکلی دارم. دقیقا باید چیکار کنم؟ اون دایرکتوری رو پاک کنم و بعد درایورم رو uninstall کنم و بعد دوباره نصب کنم؟ یا اول درایور رو uninstall کنم و بعد اون دایرکتوری رو پاک کنم و بعد دوباره نصب کنم؟

منم یه همچین مشکلی دارم. دقیقا باید چیکار کنم؟ اون دایرکتوری رو پاک کنم و بعد درایورم رو uninstall کنم و بعد دوباره نصب کنم؟ یا اول درایور رو uninstall کنم و بعد اون دایرکتوری رو پاک کنم و بعد دوباره نصب کنم؟
نه
اول Uninstall بکن،بعد فولدر درایور رو پاک کن و بعدش با CCleaner یا Drive Sweeper باققیمانده ی آثار درایورهای قبلی رو هم پاکسازی کن
بعدش درایور جدید رو نصب کن.

آقا تو رو خدا هر کی میدونه جوابمو بده

:(آقا من یه کارت گرافیک مدل safire 4870 1 g taxic خریدم ولی یه سری مشکلات باهاش دارم

ویندوز xp روش راحت نصب می شه بدون هیچ مشکلی ولی ویندوز 7 یا ویستا که روش نصب می کنم تا اونجایی که نصب تمموم می شه می خواد داخل ویندوز بشه مانیتور چراغاش خاموش روشن می شه و داخل ویندوز نمی ره آقا بگین چیکار کنم مشکل از چیه :
اینم مشخصات سیستم :
ram : 2 king max DDR3 buss 1333
cpu : amd x4 620
main : giga ga_ma770t_ud3
hard : 320
monitor: samsung p20500
vga: SAFARI 4870 1 GIG TAXIC
DVB :SKY STAR 2
POWER: GREEN 380 W

خیلی ممنون می شم اگه زودتر جواب بدین

کاری به مشکلات ندارم ، رو چه حسابی رفتی با یه همچین پاوری 4870 گرفتی ؟! :cheesygri
همین که کارتت سالم مونده جای شکرش باقیه ، شما باید به فکر عوض کردن پاور باشی حداقل یه gp535a یا اگه بتونی بیشتر هزینه کنی gp585b از green .;)

:(آقا من یه کارت گرافیک مدل safire 4870 1 g taxic خریدم ولی یه سری مشکلات باهاش دارم

ویندوز xp روش راحت نصب می شه بدون هیچ مشکلی ولی ویندوز 7 یا ویستا که روش نصب می کنم تا اونجایی که نصب تمموم می شه می خواد داخل ویندوز بشه مانیتور چراغاش خاموش روشن می شه و داخل ویندوز نمی ره آقا بگین چیکار کنم مشکل از چیه :
اینم مشخصات سیستم :
ram : 2 king max DDR3 buss 1333
cpu : amd x4 620
main : giga ga_ma770t_ud3
hard : 320
monitor: samsung p20500
vga: SAFARI 4870 1 GIG TAXIC
DVB :SKY STAR 2
POWER: GREEN 380 W

خیلی ممنون می شم اگه زودتر جواب بدین
شاید درایور گرافیک نمی تونه رزولوشن اصلی مانیتور شما رو درست بشناسه و تنظیمات اشتباه باعث سیاه شدن دسکتاپ ویندوز میشه
موقع بوت کلید F8 ر وبزن و باگزینه ی VGA Boot بالا بیا و رزولوشن رو درست کن.

سلام دوستان
من چند صفحه پیش یه مشکلی رو مطرح کردم در مورد رم
که 4 گیگ رم دارم و سیستم فقط 3.2گیگش رو قابل استفاده میدونست
یکی از دوستان که عباس خودمون باشه :دی میگفت که این 700-800 مگ صرف گرافیک و یه سری مسائل دیگه شده :دی و فرشید جان هم گفتن که این اشتباس و 4 گیگ باید همش قابل استفاده باشه
من امروز بایوس مادربورد رو آپدیت کردم و مشکل رفع شد و 4 گیگ رو بطور کامل شناخت!
فقط خواستم اطلاع رسانی کرده باشم و اگر کسه دیگه ای هم این مشکل رو داشت بایوس مادربورد رو اپدیت کنه تا مشکل برطرف بشه!

سلام دوستان
من چند صفحه پیش یه مشکلی رو مطرح کردم در مورد رم
که 4 گیگ رم دارم و سیستم فقط 3.2گیگش رو قابل استفاده میدونست
یکی از دوستان که عباس خودمون باشه :دی میگفت که این 700-800 مگ صرف گرافیک و یه سری مسائل دیگه شده :دی و فرشید جان هم گفتن که این اشتباس و 4 گیگ باید همش قابل استفاده باشه
من امروز بایوس مادربورد رو آپدیت کردم و مشکل رفع شد و 4 گیگ رو بطور کامل شناخت!
فقط خواستم اطلاع رسانی کرده باشم و اگر کسه دیگه ای هم این مشکل رو داشت بایوس مادربورد رو اپدیت کنه تا مشکل برطرف بشه!
سلام ميثم!
يعني چي شناخت؟!:d
شنيده بوديم با آپديت بايوس مشكل فركانس حل بشه اما نديده بوديم حجم حافظه مشكلش حل بشه و زياد بشه:دي
در هر حال ممنون، يك چيزي به علم مون اضافه شد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or