خب این کشف شما مختص به سیستم شما و سیستمهای غیر Optimal و Tuning نشده هست،وگرنه سیستمای قویتر یا بهینه شده-مثل سیستم خودم که نزدیک به سیستم شما هم هست-به هیچ وجه همچیمن مشکلاتی ندارن.سلام دوستان . مشکلات بازی کردن با PC تمام شدنی نیست :cheesygri:cheesygri:cheesygri
یه مشکلی جدید کشف کردم :laughing:
وقتی که یه level جدید برای اولین بار لود میشه و قبلا تو cache یا حافظه نبوده و میری تو بازی ، یه دفعه که دوربین رو میچرخونی افت فریم شدید پیش میاد ، انگار که طول میکشه تا اطلاعاتی از قبیل texture و ... داخل مموری کارت گرافیک لود بشه ، ولی روی یک صحنه تکراری وقتی یه بار دیگه دوربین رو میچرخونی دیگه این مشکل نیست .
مثلا تو بازی NFS Shift اول بازی وقتی دوربین رو دور ماشین میچرخونی افت فریم وحشتناکی پیش میاد (به 5 فریم هم میرسه) ، ولی وقتی یه بار اینکارو کردی و دفعه بعد تو همون صحنه دوربین رو میچرخونی ، خیلی روان اجرا میشه .
توی بازیهای COD MW2 , Crysis, NFS Shift , Red Alert 3 تست کردم و تو همش همینجوری بود .
به نظر شما مشکل از درایور گرافیکه یا directx .
اینم مشخصات سیستم :
(CPU : Q6600 (Default Clock
MB : ASUS P5Q Deluxe
RAM : 2x2 Geil 1066 CL6
VGA : Ati radeon 4870
power : 580 Green
Graphic Driver : CCC 10.2 (last update)
DirectX : aug 2009 update
چن تا نکته اینکه:
-فرکانس پیش فرض Q6600 دیگه برای بازیها خیلی کمه،حیف اون مادربرد که گرفتی و تا حالا باهاش پردازنده رو اورکلاک نکردی!
-کارت گرافیکت باید برای رزولوشن های متوسط جوابگو باشه ،اما نه برای رزولوشن مانیتور HD،هیچ ربطی هم به DX نداره.