سلام
MB دوستم که دقیقا مثل ماله خودم بودم. P5B
CPUش تا جایی که یادمه Core 2 Duo 6600 بود. ماله خودم Core 2 Duo 6400
اما بعد از اون جریان 2 بار ویندوزو عوض کردم. با کلی بدبختی و بعد از چندین بار ریست شدن و هنگ کردن بالاخره نصب شد. خصوصا بار دوم که خیلی اذیت کرد
مشکل از ویندوز نیست
تنظیمات BIOS رو هم چیز خاصی رو تغییر ندادم. ولی بازم چک میکنم
فکر کنم آخرشم باه عوض کردن MB ختم بشه این جریان!
سلام
ببین
یه سوال
تعداد ماژول های مموری رو به یک دونه کاهش بدی، مشکل رفع میشه یا نه ؟؟؟ اگه اینو تست نکردی یه تستی بزن
در ثانی با چند نوع رم دیگه هم تست کن
مثلاً Kingston یا Patriot یا Samsung یا Crucial یا Hynix یا Corsair یا Mushkin یا A-DATA و یا خیلی های دیگه (یعنی یه آگهی بده و تمام دوستان و آشنایان رو به یاری بطلب تا رم هاشون رو در اختیارت قرار بدن :biggrin1
برا تحت تست بردن سیستم هم:
نوشته شده توسط خودم:
برای تست گیر کردن هم Calculator ویندوز رو باز کن و بزن مثلاً 500.000 فاکتوریل رو حساب کنه (سیستم رو ببره زیر فشار)
البته 10 دقیقه تست کنی کافیه، چون 500.000 فاکتوریل بیشتر از اینا طول می کشه
از این روش استفاده کن
اگر سیستم به هر دلیلی بخواد قفل کنه با این کار سریع تر به اون حد میرسه
پ.ن: ریست شدن می تونه از پاور هم باشه، ولی فقط داستان اینه که Error صفحه آبی نمی ده
پ.ن.2: می تونه از یه چیز خیلی بعید هم باشه، اتصالات کوتاه، ولی خیلی خیلی بعیده
بهر حال اگر Air gun داری یه خاک گیری اساسی بکن سیستم رو (پشت و روی مین بورد رو، ولی به هیچ عنوان از اسپری های تمیز کننده ی بورد (Tuner Cleaner ها) استفاده نکن)
پ.ن.3: ولتاژ های CPU رو هم یه کنترل کن ببین درست و درمون باشه (همچنین ولتاژ رم و بقیه ی چیزا رو)
پ.ن.4: اگر با این کارها هم رفع نشه باید یه سری به الماس بزنی، چون من هر چی شک کنم، جرئت شک به CPU ی box کمپانی Intel رو ندارم.
پ.ن.5: خبر همه ی اینا رو بده