تاپیک مشکلات سخت افزار و نرم افزار

سلام دوستان

من به يه مشكل عجيبي بر خوردم كه نميدونم نرم افزاريه يا نه. اما مشكل اينه كه من وقتي dvd رايت ميكنم(با استفاده از nero 7 ) بصورت رندوم ميسوزونه مخصوصا" dvd 9 كه 80 درصد مشكل داره مثلا" كامل رايت ميكنه پيغام خطا هم نميده ولي وقتي ميزاريش تو dvd rom تا يه جايي ميخونه بعد گير ميكنه جالبيش اينه كه بعضي از اين فيلمارو تو دستگاه dvd player كه ميذاري راحت نشون ميده.بعضي مواقع هم تو vcd ها صدا با تصوير نمي خوني خواهشا" كمكم كنيد . راستي نمايندگيشم بردم تست كرد گفت مشكل از رايتر نيست مدل رايترم HP 1035d است.يكي از دوستان كه نسبتا" وارده گفت شايد پاورت ضعيفه. پاور من 600w است ولي مارك معتبري نيست شايد real نباشه.ضمنا" من اين مشكلو تو بخش مشكلات نرم افزار هم مطرح كردم چون نميدونستم مشكل نرم افزاريه يا سخت افزاري خواهشا" راهنمايي كنيد .راستي اينم بگم كه هاردم SATA ست وبا رايتر مشترك نيست ولي رايتر با دي وي دي رام مشتركه و رايترم SLAVE است.:(

كسي نبود راهنمايي كنه؟

سلام دوستان

من به يه مشكل عجيبي بر خوردم كه نميدونم نرم افزاريه يا نه. اما مشكل اينه كه من وقتي dvd رايت ميكنم(با استفاده از nero 7 ) بصورت رندوم ميسوزونه مخصوصا" dvd 9 كه 80 درصد مشكل داره مثلا" كامل رايت ميكنه پيغام خطا هم نميده ولي وقتي ميزاريش تو dvd rom تا يه جايي ميخونه بعد گير ميكنه جالبيش اينه كه بعضي از اين فيلمارو تو دستگاه dvd player كه ميذاري راحت نشون ميده.بعضي مواقع هم تو vcd ها صدا با تصوير نمي خوني خواهشا" كمكم كنيد . راستي نمايندگيشم بردم تست كرد گفت مشكل از رايتر نيست مدل رايترم HP 1035d است.يكي از دوستان كه نسبتا" وارده گفت شايد پاورت ضعيفه. پاور من 600w است ولي مارك معتبري نيست شايد real نباشه.ضمنا" من اين مشكلو تو بخش مشكلات نرم افزار هم مطرح كردم چون نميدونستم مشكل نرم افزاريه يا سخت افزاري خواهشا" راهنمايي كنيد .راستي اينم بگم كه هاردم SATA ست وبا رايتر مشترك نيست ولي رايتر با دي وي دي رام مشتركه و رايترم SLAVE است.:(

اقا كسي نبود كمك كنه؟

سلام

من لپ تابه يكي از آشنا ها دستم هست، مودمش هم نصب هست ولي وقتي ميخوام كانكت كنم اين Error رو ميده:

Opening port...

Error633: The modem (or the other connection) is already in use or is not configured for dialing out

مودم درست نصب شده از اون لحاظ مشكلي نيست، اما نميدونم مشكل چيه.

در اين مواقع هست كه ميگن "هم اكنون منتظر ياري سبزتان هستيم"

سلام
من لپ تابه يكي از آشنا ها دستم هست، مودمش هم نصب هست ولي وقتي ميخوام كانكت كنم اين Error رو ميده:
Opening port...
Error633: The modem (or the other connection) is already in use or is not configured for dialing out
سلام
با فرض اینکه از dial-up استفاده میکنی, خطای 633 مربوط پورت com میشه. اگه درایور و همه تنظیمات درست باشه برای چک کردن پورت com از portmon استفاده کن. راستی رو ویستا جواب نمیده.

سلام

Opening port...

اول لپ تاپ رو restart کن و مطمئن بشو که کابل Rj 15 (همون کابل سیم تلفن ) رو وصل کرده باشی.
اگر بعد از Restart و در محیط ویندوز این کابل رو وصل کنی windows این Error رو می ده.
مشکل دیگه می تونه به استفاده هم زمان از قکس و اینترنت باشه که راه حل آن هم پاک کردن سرویس Fax از طریق add and remove program هست.

سلام
با فرض اینکه از dial-up استفاده میکنی, خطای 633 مربوط پورت com میشه. اگه درایور و همه تنظیمات درست باشه برای چک کردن پورت com از portmon استفاده کن. راستی رو ویستا جواب نمیده.
خودم احتمال ميدم مشكل از همين com باشه چون وقتي ميرم Com رو عوض كنم ميگه اين com الان در حال استفادست.
من الان بايد با اين فايلي كه دادي چيكار كنم؟
اول لپ تاپ رو restart کن و مطمئن بشو که کابل Rj 15 (همون کابل سیم تلفن ) رو وصل کرده باشی.
اگر بعد از Restart و در محیط ویندوز این کابل رو وصل کنی windows این Error رو می ده.
مشکل دیگه می تونه به استفاده هم زمان از قکس و اینترنت باشه که راه حل آن هم پاک کردن سرویس Fax از طریق add and remove program هست.
كابل رو قبلش وصل كردم ولي باز همون مشكل رو داره.
نرم افزاري هم براي فكس وجود نداره كه پاك كنم.

مشكل شايد از com باشه، ولي من دقيق نميدنم چيكار كنم.

خودم احتمال ميدم مشكل از همين com باشه چون وقتي ميرم Com رو عوض كنم ميگه اين com الان در حال استفادست.
من الان بايد با اين فايلي كه دادي چيكار كنم؟
كابل رو قبلش وصل كردم ولي باز همون مشكل رو داره.
نرم افزاري هم براي فكس وجود نداره كه پاك كنم.
مشكل شايد از com باشه، ولي من دقيق نميدنم چيكار كنم.
اول احراش کن بعد capture بزن و بعد سعی کن connect بشی و بعد دوباره capture بزن. حالاببین گزارش پورت ها چیه؟

سلام

Opening port...

خوب خوب
ارور 633
دو تا مشکل اصلی عامل ایجادشه

1: مقادیر رجیستری برای TAPI (مخفف Telephony Application Programming Interface) ایراد داره
2: فایل Telephon.ini یا خراب شده و یا اینکه وجود نداره

راه حل:
1: برو به مسیر رجیستری زیر
HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Windows\Current Version\ Telephony\Providers
اینجا برای عنوانِ ProviderFilename0، مقدار TSP3216L.TSP رو وارد کن (یعنی اینو داخلش توی قسمت Value Data بنویس)
OK رو بزن
از رجیستری خارج شو و سیستم رو restart کن ببین چی میشه

2:با کمک سرچ خود ویندوز توی درایو ویندوز دنبال فایلی با نام telephon.ini بگرد
اگر پیدا نکردی که هیچ
اما اگر پیدا شد، ازش یه Backup بگیر و خودش رو از اون ناحیه ببر بیرون (یعنی عملاً نباید اون فایل دیگه وجود داشته باشه، مثلاً می تونی همون قایل رو به telephon.old تغییر نام بدی تا دیگه توی فولدر فایلی با نام telephon.ini نداشته باشی)
حالا توی run تایپ کن tapiini.exe و اینتر رو بزن تا اجرا بشه (عملاً چیزی نمی بینی بجر یه باز بشته شدن صفحه ی cmd)
در نهایت سیستم رو restart کن

پیشنهاد میشه اول مسیر دوم رو بری، بعد اگه جواب نداد بری سراغ اولی

سلام احمد، ممنون بابت كمك

من روش دوم رو كه ميرم فايلي كه گفتي رو گير نميارم، بعد توي run هم tapiini.exe رو تايپ ميكنم اما ميگه Windows cannot find 'tapiini.exe' make sure you typed the name correctly

روش اول رو هم رفتم و تغيير دادم value data رو اما وقتي ريست كردم مودم رو نميشناخت، و ميگفت مودم نصب نيست (درواقع مودم رو روي com1 ميرفت پيدا كنه در صورتي كه مودم روي com3 هست ، از نظر نصب بودن، مودم نصب هست و توي Device Manager مودم هستش)

بازم ممنون بابت كمك

سلام احمد، ممنون بابت كمك

من روش دوم رو كه ميرم فايلي كه گفتي رو گير نميارم، بعد توي run هم tapiini.exe رو تايپ ميكنم اما ميگه Windows cannot find 'tapiini.exe' make sure you typed the name correctly

روش اول رو هم رفتم و تغيير دادم value data رو اما وقتي ريست كردم مودم رو نميشناخت، و ميگفت مودم نصب نيست (درواقع مودم رو روي com1 ميرفت پيدا كنه در صورتي كه مودم روي com3 هست ، از نظر نصب بودن، مودم نصب هست و توي Device Manager مودم هستش)

بازم ممنون بابت كمك

اوهوم
مقدار ProviderFilename0 رو دوباره همون unimdm.tsp ست کن
سیستم رو ریست کن

حالا نکته اینه که
1: من یادم رفت بپرسم، ویندوزش چیه ؟
2: اینکه قبلاً با این مودم به اینترنت وصل شده ؟
3: و آیا به تازگی ویندوز عوض شده و یا اینکه درایور مجدداً نصب بشه ... (یعنی مطمئنی درایور خودش نصب شده ؟)
4: احیاناً برنامه ای نداری که بخواد از مودم استفاده کنه (مثلاً برای برنامه ای ست نشده که به مجرد بالا اومدن ویندوز بخواد به وب وصل بشه ؟ مثلاً IE یا هر چی دیگه ؟)

اوهوم
مقدار ProviderFilename0 رو دوباره همون unimdm.tsp ست کن
سیستم رو ریست کن

حالا نکته اینه که
1: من یادم رفت بپرسم، ویندوزش چیه ؟
2: اینکه قبلاً با این مودم به اینترنت وصل شده ؟
3: و آیا به تازگی ویندوز عوض شده و یا اینکه درایور مجدداً نصب بشه ... (یعنی مطمئنی درایور خودش نصب شده ؟)
4: احیاناً برنامه ای نداری که بخواد از مودم استفاده کنه (مثلاً برای برنامه ای ست نشده که به مجرد بالا اومدن ویندوز بخواد به وب وصل بشه ؟ مثلاً IE یا هر چی دیگه ؟)
ويندوزش تازه عوض شده و XP Pro Version 2002 Serivce Pack2 v.2055 هست.
مودم رو قبلا باهاش به اينترنت وصل شده يعني قبل از اينكه ويندوز عوض بشه.
برنامه هم هيچي رو دستگاه نيست چون ويندوز رو تازه ريخته.
يعني ممكنه مشكل از وين باشه؟

وقتي Value Data رو عوض ميكنم error 797 ميده و Modem missing ميده.

در ضمن مشكلي از طريقه وايرلس ندارم و راحت از طريق وايرلس ميتونم به مودم ADSL ـم وصل بشم فقط دايلاپ گير ميده.

آخرین ویرایش:
ويندوزش تازه عوض شده و XP Pro Version 2002 Serivce Pack2 v.2055 هست.
مودم رو قبلا باهاش به اينترنت وصل شده يعني قبل از اينكه ويندوز عوض بشه.
برنامه هم هيچي رو دستگاه نيست چون ويندوز رو تازه ريخته.
يعني ممكنه مشكل از وين باشه؟

وقتي Value Data رو عوض ميكنم error 797 ميده و Modem missing ميده.

در ضمن مشكلي از طريقه وايرلس ندارم و راحت از طريق وايرلس ميتونم به مودم ADSL ـم وصل بشم فقط دايلاپ گير ميده.

خوب
و اونطوری که مسلمه هیچ درایوری رو برای مودمش نصب نکردی (یعنی درایور پیش فرض خود ویندوز رو نصب داره)، چون عملاً هیچ لپتاپی CD ی درایور همراهش نداره !
حالا با اطمینان کامل می گم که ویندوز مودم رو اشتباه شناخته و یه درایور عوضی رو روش نصب کرده، من خودم بارها با این مشکل مواجه بودم، یادمه یه زمانی بود مودم Creative رو، Zoltrix می شناخت (شایدم یه چیز دیگه) و درایور اون رو نصب می کرد که در همین راستا کلاً مشکل داشتم باهش

بهترین کار (والبته تنها چاره) اینه که بری دنبال درایور مودم خود لپتاپ بگردی، دانلود و نصبش کنی (معمولاً تمام سازنده های لپتاپ، یه صفحه مربوط به اون مدل توی سایتشون دارن، که حاوی تمام درایورها و برنامه های مورد نیاز لپتاپه، برنامه ها و درایورهایی که همراه ویندوز OEM روی لپتاپ نصبه، ولی اگه بخوای ویندوز دیگه ای نصب کنی اونا رو از دست می دی)
مدل لپتاپ رو توی گوگل به همراه یه Driver Support سرچ کن (یا هم مدل لپتاپ رو بهمراه Modem Driver سرچ کن) تا درایور خودش رو پیدا کنی

بعد از توی Device Manager درایور فعلی رو کلا پاک کن، و درایور جدید رو نصب کن (قبل از نصب درایور جدید، مقدار ProviderFilename0 رو از توی رجیستری به مقدار اولیه ش برگردون)
سیستم رو ریبوت کن

خوب
و اونطوری که مسلمه هیچ درایوری رو برای مودمش نصب نکردی (یعنی درایور پیش فرض خود ویندوز رو نصب داره)، چون عملاً هیچ لپتاپی CD ی درایور همراهش نداره !
حالا با اطمینان کامل می گم که ویندوز مودم رو اشتباه شناخته و یه درایور عوضی رو روش نصب کرده، من خودم بارها با این مشکل مواجه بودم، یادمه یه زمانی بود مودم Creative رو، Zoltrix می شناخت (شایدم یه چیز دیگه) و درایور اون رو نصب می کرد که در همین راستا کلاً مشکل داشتم باهش

بهترین کار (والبته تنها چاره) اینه که بری دنبال درایور مودم خود لپتاپ بگردی، دانلود و نصبش کنی (معمولاً تمام سازنده های لپتاپ، یه صفحه مربوط به اون مدل توی سایتشون دارن، که حاوی تمام درایورها و برنامه های مورد نیاز لپتاپه، برنامه ها و درایورهایی که همراه ویندوز OEM روی لپتاپ نصبه، ولی اگه بخوای ویندوز دیگه ای نصب کنی اونا رو از دست می دی)
مدل لپتاپ رو توی گوگل به همراه یه Driver Support سرچ کن (یا هم مدل لپتاپ رو بهمراه Modem Driver سرچ کن) تا درایور خودش رو پیدا کنی

بعد از توی Device Manager درایور فعلی رو کلا پاک کن، و درایور جدید رو نصب کن (قبل از نصب درایور جدید، مقدار ProviderFilename0 رو از توی رجیستری به مقدار اولیه ش برگردون)
سیستم رو ریبوت کن
بازم ممنون كه اين موقع شب داري همدردي ميكني :)
مودم نصبه، اينو كاملا مطمئن هستم، يه DVD خوده دستگاه داره كه تمام درايور هاش توش هست و وقتي اجرا ميشه مدل لپتاپ رو پيدا ميكنه و خودش همه درايو ها رو نصب ميكنه، صدا و گرافيك و وايرلس و ... مودم رو هم نصب ميكنه (همه درست نصب ميشه يعني صدا و گرافيك و... بعد نصب درست كار ميكنن پس اصولا بايد مودم رو هم درست نصب كنه توي Device Manager هم مودم نصب شده هست و مدلش نوشته شده) اما نميدونم چرا هي ميگه Port الان مشغول هست من نميدونم اين پورت مودم كجا مشغوله چون هيچ برنامه اي روي دستگاه نصب نيست و توي msconfig هم حتي اون برنامه هايي توي Startup اجرا ميشن رو بستم كه نكنه پورت رو مشغول كنن ولي باز كمكي نكرد.

فردا ميرم يه ويندوز ديگه گير ميارم نصب ميكنم شايد مشكل حل بشه چون الان اين ويندوزي هم كه روشه OEM نيست.

خيلي خيلي ممنون بابت وقتي كه گذاشتي ايشالا جبران كنم.

یه چند تا نکته هم من بگم:
اول اینکه توی تنظیمات بایوس چک کن که چیزی مثل "Modem uses IRQ" فعال نباشه.
دوم گفتی که ویندوزو تازه عوض کردی ولی به هر حال چک کن هیچ برنامه sync (همزمانسازی) مثل activesync نصب نباشه.
سوم توی task manager چک کن که پروسسی به نام RNAAPP فعال هست یا نه؟

پ.ن: احیانا لپ تاپ این آشنای شما توشیبا نیست.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or