ممنونعیب یابی سیستم با تکنسین مجرب و تست سیستم انجام میشه، با حدس و گمان نمیشه جایگزین کرد.
اما به نظر میرسه که تمام نشونه ها به خرابی پاور میرسه.
اینها رو نوشتید ولی اسمی از نام و نشان پاور نبردید. پاور معتبر به این راحتی نباید خراب بشه. اگر هم به هر دلیلی شات دان کنه از اتصال کوتاه در مدار داخلی یا اتصال نادرست قطعات ایجاد میشه، نه خود پاور.
سلام من لپ تاپ لژیون 5 دارم یه مشکلی پیدا کرده هنگام فیلم دیدن یا پخش آهنگ ویندوز یا حتی بازی یه حالتی میشه انگار گیر میکنه یه صدای گیژ مانندی میده مثلا تو بازی فریم یهو میشه 15 بعد درست میشه این اتفاق تو ویندوز هم لحظه ای میشه مثلا موس هم همزمان با صدا گیر میکنه کسی میدونه از چی میتونه باشه؟
مشکل از دیسک ذخیره سازی (ssd,hdd) هستش.منم چیزی شبیه به همین مشکلی رو که میگی دارم
مثلا ساعتی یکبار به مدت یکی دو ثانیه یه سکته خفیفی انگار رخ میده و اگه مثلا صدا و تصویرم در حال پخش باشه هم حالت استاتر توشون رخ میده
جالبه هم روی لپ تاپم گاهی این اتفاق میوفته و هم pc که کانفیگ سخت افزاری و حتی ورژن ویندوزشون هم کاملا متفاوته!
حتی event viewer هم بررسی کردم اون لحظه اتفاق خاصی رو گزارش نمیکنه
واقعا برای خودمم جالبه که علتش چی می تونه باشه؟!
این تجربه شخصی خودم بود.فکر نمیکنم
هم لپ تاپم هم PC هر کدوم NVME مختلف هستن و هیچ مشکلی ندارن
یه چیزی هست احتمالا برای چند ثانیه مصرف cpu رو ۱۰۰ میکنه البته من هیچ وقت اون لحظه نتونستم مصرف CPU رو ببینم ولی شبیه به اون حالته
به نظرم شاید یه اپی چیزی باشه دوره ای کاری میکنه یا شاید مثلا کرک ویندوز
شما هر درایوی رو که باز میکنید، ابتدا بقیه درایوها هم روشن میشن و بعد لود میشه. برای همین هم تاخیر دارید.سلام
من چند وقته یه مشکل دارم.
مشخصات سیستمم اینه
روی سیستم چند وقته گه هر باز سیستم رو روشن میکنم، برای بار اول که میخوام هر درایوی رو باز کنم تاخیر داره و گاهی not responding میده. بعد از مدتی که باز میشه، دیگه هنگام باز کردن تاخیر یا کندی نداره.i7-4770K
MAXIMUS VI HERO
16GB (2x8GB) DUAL DDR3-2400
GTX780
S24D395H
GP1000B-OC Gold
SAMSUNG 870 EVO 250GB
Seagate Barracuda 3TB
WD Purple 8TB
WD Green 1TB
هاردها سالم هستن و با نرمافزار بررسی کردمشون. فایل های موقت هم حذف شدن.
علت چی میتونه باشه؟
ویندوز 10 Pro
همین حالت فعالهشما هر درایوی رو که باز میکنید، ابتدا بقیه درایوها هم روشن میشن و بعد لود میشه. برای همین هم تاخیر دارید.
راه حلش اینه که از تنظیمات پاور ویندوز، تمام درایوها رو در حالت never sleep بزارید.
من خودم بودم اتصال هاردها رو یکی یکی قطع میکردم تا ببینم مشکل از کدومشونه.همین حالت فعاله
از اول هم کامل حالت sleep غیرفعال بوده.
این مشکل حتی موقع باز کردن درایو SSD که ویندوز روش نصب هست هم پیش میاد.من خودم بودم اتصال هاردها رو یکی یکی قطع میکردم تا ببینم مشکل از کدومشونه.
سلام
من چند وقته یه مشکل دارم.
مشخصات سیستمم اینه
روی سیستم چند وقته که هر بار سیستم رو روشن میکنم، برای بار اول که میخوام هر درایوی رو باز کنم تاخیر داره و گاهی not responding میده. بعد از مدتی که باز میشه، دیگه هنگام باز کردن تاخیر یا کندی نداره.i7-4770K
MAXIMUS VI HERO
16GB (2x8GB) DUAL DDR3-2400
GTX780
S24D395H
GP1000B-OC Gold
SAMSUNG 870 EVO 250GB
Seagate Barracuda 3TB
WD Purple 8TB
WD Green 1TB
هاردها سالم هستن و با نرمافزار بررسی کردمشون. فایل های موقت هم حذف شدن.
علت چی میتونه باشه؟
ویندوز 10 Pro
Bitdefender Total Security
اساتید کسی نیست کمک کنه؟آقا من امروز آب ریخت روی لپ تاپ سریع تخلیه کردم، بردم تعمیرکار باز هم کرد گفت یک کم آب نفوذ کرده بود خشک کردم
اما... کیبورد خیس شده و قاطی کرده عملاً نمیشه از کیبورد لپ تاپ استفاده کرد. الان کیبورد اکسترنال وصل کردم راحت کار میکنه
حالا بنظرتون چکار کنم؟ تعمیرکار گفت بزار چند روز بمونه شاید درست بشه. اما باز گفتم اینجا راهکاری هست براش؟ اصلاً درست میشه؟ انگار خیسی زیر کیبورد مونده و همین باعث شده دکمه ها قاطی کنه.
مدل لپ تاپ هم MSI Gaming هست...
الان روشن کردم داره کار میکنه بدون مشکل.، حتی آب رو ال سی دیش هم ریخت اما اوکیه بنظر. تنها مشکلم الان کیبوردشه! حتی ترک پد هم درست میکنه