مشکل جدی و از سیستم نیست، بهش میگن Aliasing که همیشه وجود دارهدوستان من یک سالیه سیستم بستم و چند ماهه با یک مشکل تو مخی روبرو شدم.لبه دار بودن سطح اشیا در بازیهاتحقیق کردم اسم این مشکل Flickering edges/jagged lines اسمشه.تو فرومای خارجی هم نگا کردم راه حلی واسش پیدا نکردن.کسی تا الان این مشکلو داشته؟لطفا اگه کسی میدونه چاره چیه بهم بگه چون لذت بازی کردنو ازم گرفته
درود...من تو اکثر بازیها این مشکلو دارم مثلا فارکرای 6 خیلی تو چشمه و موج زدن لبه ها و درخشش بعضی اجسام لذت بازی کردنو ازم گرفته و جوری ک تحقیق کردم مثه اینکه خیلیا دچار این قضیه هستن.من رو مانیتور سامسونگ فول اچ دی بازی میکنم.مشکل جدی و از سیستم نیست، بهش میگن Aliasing که همیشه وجود داره
موقعی بیشتر دیده میشه که PPI یا تراکم پیکسل صفحه نمایش پایین باشه
پست قبلی شما رو دیدم حدس میزنم تو تلویزیون 1080p بازی میکنید و احتمالا دلیل حساسیت نسبت به Aliasing هم همینه
حالا راه اصلی حل کردنش آپشن AA یا Anti-Aliasing تو بازی هست که بعضی بازی ها مثل راکت لیگ AA ـشون به درد زباله دونی میخوره
شما اسم بازی که بیشتر باهاش مشکل داری و مدل کارت گرافیک و رزولوشن مانیتور/تلویزیون رو بگو بهتر بتونیم راهنمایی کنیم
ولی در نهایت بهترین کاری که هزینه هم نداره اینه که اگر کارت گرافیک میکشه، رزولوشن داخلی بازی رو یا با DSR ـه Nvidia یا VSR ـه AMD بالا ببری
دیگه همینه متاسفانهدرود...من تو اکثر بازیها این مشکلو دارم مثلا فارکرای 6 خیلی تو چشمه و موج زدن لبه ها و درخشش بعضی اجسام لذت بازی کردنو ازم گرفته و جوری ک تحقیق کردم مثه اینکه خیلیا دچار این قضیه هستن.من رو مانیتور سامسونگ فول اچ دی بازی میکنم.
در مورد بالا بردن رزولوشن با vsr اینکارو انجام دادم ولی بازم این مشکل وجود داشت و داره.
مشخصات سیستمم اینه:
gpu:rx 6600xt
cpu:i5 11400
ssd 500
monitor:samsung 27 inch fullhd 1920/1080
با ddu درایورو چند بار پاک کردم و دوباره نصب کردم ولی مشکلو داشتم.البته الان دوباره تست کردم با vsr گذاشتم رزولوشن رو 4k دیدم خیلی بهتر شد.ولی خو متاسفانه سیستمم نمیکشه.دیگه همینه متاسفانه
واسه 1080p میگن Sweet Spot ـش 24 اینچه، 27 تراکم کنه واسه فاصله استاندارد مانیتور
بهترین AA تو خود بازی MSAA ـه بعد TAA از نظر کیفیت ظاهری(حداقل از نظر من )، که TAA تار میکنه ولی خیلی به Aliasing رو از بین میبره و تاریش رو میشه با Lumasharpen از بین برد
بعد از اینا هم VSR/DSR نتونن کمک کنن دیگه راهی نیست درایورت نسخه چنده؟ بعضی واقتا ممکنه Aliasing هم نباشه و Shimmering یا همین موج زدن از مشکلات درایور باشه
ترجیحا با DDU درایور پاک کن بعد 23.10.1 بریز ایشالا که مشکل از درایور باشه و درست بشه
نه فرق دارنبا ddu درایورو چند بار پاک کردم و دوباره نصب کردم ولی مشکلو داشتم.البته الان دوباره تست کردم با vsr گذاشتم رزولوشن رو 4k دیدم خیلی بهتر شد.ولی خو متاسفانه سیستمم نمیکشه.
فقط یه سوال برای استفاده از vsr من قسمت display درایور فعالش میکنم...باید radeon super resulation رو هم تو قسمت graphics فعال کنم یا احتیاج نیس؟
در مورد نویز به میزانش بستگی داره ولی فکر کنم میتونه نرمال هم باشه کنسول منم حدود 1 ماه بعد از کارکردش شروع کرد به یه صدای ریز فن دادنسلام من یه سه چهار ماهی میشه سیستم جمع کردم الان تقریبا دو سه هفته هست که فن سی پی یو یا فن گرافیک صدا میده. اوایل اصلا هیچ صدایی نمی داد ولی الان یه صدای خفیف می ده تو سکوت کاملا شنیده میشه. فن جدا نداره کیس یا از فن پردازنده هست یا گرافیک بعد ثابت هم هست اینطور نیست که مثلا بازی اجرا کنم دور فن بره بالا صدا بده نه کلا صدا میده جدیدا.
فردا میخام کیس رو باز کنم ببینم از گرافیکه یا فن پردازنده ولی قبل اون میخام بدونم باید نگران باشم؟ راستی فن پردازنده رو جدا خریدم پردازنده خودش فن نداشت.
مسئله دیگه من تقریبا تو همه بازی ها با ویندوز +g وضعیت اجرای بازی رو که زیر نظر میگیرم gpu usage بالای ۹۰ درصده... در حالی که بازی هم خیلی سنگین نیست مثلا cpu usage 20% هست ولی کارکرد گرافیک ۹۵ درصد! علت چی می تونه باشه؟
گرافیک ۳۰۵۰ اورکلاک هست.
ممنون.
مثلا تو کرایسیس ۳ ریمستر، ۶۰ فریم میده و gpu usage اقلب بالای ۹۰ هست.در مورد نویز به میزانش بستگی داره ولی فکر کنم میتونه نرمال هم باشه کنسول منم حدود 1 ماه بعد از کارکردش شروع کرد به یه صدای ریز فن دادن
در مورد درصد گرافیک خوب کافیه شما فریم ریت رو انلاک بزاری اونوقت توی بازی پاسور ویندوز هم درصد گرافیک میره بالای 90
چه بازی میکنید که میگید سبک به حساب میاد
ولی در کل اینکه گرافیک بالای 90 درصد باشه نشونه بدی نیست ولی وقتی پردازنده درصدش بالا بود و گرافیک زیر 90 درصد اونجاست که نشونه خوبی نیست و سیستم نیاز به ارتقا داره تا از گرافیک بتونه بهره کامل رو بگیره
رو چه رزولوشن ای بازی میکنی ؟مثلا تو کرایسیس ۳ ریمستر، ۶۰ فریم میده و gpu usage اقلب بالای ۹۰ هست.
یا حتی فارکرای ۴، ac4bf، بتلفیلد ۴، و خیلی از بازی های قدیمی.
بالای ۹۰ هم نباشه اصلا با کارکرد مابقی قطعات سنخیت نداره مثلا میبینی پردازنده ۲۰ درصد، رم ۴۰ درصد فریم ۶۰ گرافیک ۸۵ درصد...
میترسم گرافیک آسیب ببینه.
الان ۱۰۸۰ تا چندروز پیش رو مانیتور قبلی که کوچیک تر بود ولی تفاوتی تو gpu usage ایجاد نشده قبلا هم بالا بود الانم بالاست.رو چه رزولوشن ای بازی میکنی ؟
نه اصلا فکر نکن گرافیک آسیب میبینه حتی درسته برای 3050 مشکل عجیبی نیست که بالای 80 درصد باشه حتی تو همین بازی ها
اصلا نگران نباش
سلام، کاملاً نرماله نیازی به نگرانی نیست. مصرف گرافیک بیشتره چون بازیای نسل قبل بازی میکنید. بازیهای جدید سیپیو شدید زیر لود میبرن اما قدیمیا بیشتر گرافیک مهم بود. اگر با فریم بالای 100 هم بازی کنید پردازنده بیشتر درگیر میشه.سلام من یه سه چهار ماهی میشه سیستم جمع کردم الان تقریبا دو سه هفته هست که فن سی پی یو یا فن گرافیک صدا میده. اوایل اصلا هیچ صدایی نمی داد ولی الان یه صدای خفیف می ده تو سکوت کاملا شنیده میشه. فن جدا نداره کیس یا از فن پردازنده هست یا گرافیک بعد ثابت هم هست اینطور نیست که مثلا بازی اجرا کنم دور فن بره بالا صدا بده نه کلا صدا میده جدیدا.
فردا میخام کیس رو باز کنم ببینم از گرافیکه یا فن پردازنده ولی قبل اون میخام بدونم باید نگران باشم؟ راستی فن پردازنده رو جدا خریدم پردازنده خودش فن نداشت.
مسئله دیگه من تقریبا تو همه بازی ها با ویندوز +g وضعیت اجرای بازی رو که زیر نظر میگیرم gpu usage بالای ۹۰ درصده... در حالی که بازی هم خیلی سنگین نیست مثلا cpu usage 20% هست ولی کارکرد گرافیک ۹۵ درصد! علت چی می تونه باشه؟
گرافیک ۳۰۵۰ اورکلاک هست.
ممنون.