قبلا سیستمتون کارت گرافیک داشته ؟ اگر آره چی بوده ، و الان چی گرفتید ؟باسلام
اخیرا گرافیک و پاور سیستمم رو ارتقا دادم ، بعضی وقتها (شاید از هر سه بار یک دفعه) هنگام روشن شدن یک بوق ممتد و سه بوق کوتاه میزنه ولی سیستم روشن میشه وبدون مشکل کار میکنه.
مادر بوردم TUF H370 pro
گوگل کردم به این رسیدم: «کارت گرافیک شناسایی نشد/به درستی در اسلات قرار نگرفته»
یکبار کارت گرافیک رو در آوردم و دوباره جازدم ولی مشکل باقیه.
سوالم اینه که مشکل چیه دقیقا؟ اگه مشکلی هست چرا همیشه این خطارو نمیده؟ وچرا سیستم به درستی کار میکنه؟
منم همین مشکل رو خیلی وقته دارمباسلام
اخیرا گرافیک و پاور سیستمم رو ارتقا دادم ، بعضی وقتها (شاید از هر سه بار یک دفعه) هنگام روشن شدن یک بوق ممتد و سه بوق کوتاه میزنه ولی سیستم روشن میشه وبدون مشکل کار میکنه.
مادر بوردم TUF H370 pro
گوگل کردم به این رسیدم: «کارت گرافیک شناسایی نشد/به درستی در اسلات قرار نگرفته»
یکبار کارت گرافیک رو در آوردم و دوباره جازدم ولی مشکل باقیه.
سوالم اینه که مشکل چیه دقیقا؟ اگه مشکلی هست چرا همیشه این خطارو نمیده؟ وچرا سیستم به درستی کار میکنه؟
منم یک مدت این مشکل رو داشتم بایوس آپدیت کردم بعد از یک مدت حل شد خود به خودمنم همین مشکل رو خیلی وقته دارم
وقتی اول مانیتور رو روشن میکنم و بعد PC رو، این طور نمیشه اما وقتی اول PC رو روشن کنم این طور میشه.
سلاممنم یک مدت این مشکل رو داشتم بایوس آپدیت کردم بعد از یک مدت حل شد خود به خود
ولی مشکل برای من حاد تر بود من تصویر نمیداد مجبور میشدم کلا سیستم رو خاموش کنم از اول روشن کنم
قبلا rtx2060 super داشتم الان rtx3060ti گرفتم. قبلا چک کردم و سازگاری داره با مادربورد.قبلا سیستمتون کارت گرافیک داشته ؟ اگر آره چی بوده ، و الان چی گرفتید ؟
فکر کنم باید از قسمت on screen display روشنش کنی.دوستان تو برنامه msi afterburner گزینه فریم ریت خاموشه حتی برنامه رو پاک و دوباره نصب کردم کسی میدونه چطور حل میشه ؟؟؟
View attachment 283493