تاپیک مشکلات سخت افزار و نرم افزار

سلام دوستان . چند وقتیه از دوروبر کیسم بوی سوختنی میاد یکمم سیستمم کند شده . به نظر شما مشکل از کجاست چون من خیلی از قطعات سر درنمیارم میترسم خودم دست به کار بشم بزنم بدتر یچیو خراب کنم
اگه واقعا بو از داخل کیس هست دیگه روشنش نکن و ببر یه جا نشون بده.به نظرم محتمل ترین گزینه اول پاور هست بعدش اگه کارت گرافیکت کابل پاور بهش وصل میشه اون محل اتصال امکان داره مشکلی داشته باشه

دوستان من هربار PC رو روشن میکنم، قبل از اومدن لوگوی مادربرد،حدود یک یا دو ثانیه یه صفحه‌ی اینمدلی میاد که یه مربعه که گاهی به رنگ آبیه، گاهی هم صورتی. دورش هم گلیچ‌طوره، طرحِ گلیچ‌ها هم متفاوت میشه گاهی. قضیه چیه؟! هیچ مشکلی هم تو عملکرد سیستم نیست

Attachments

• IMG_20230415_104930.jpg
    IMG_20230415_104930.jpg
    1.5 MB · مشاهده: 36
دوستان من هربار PC رو روشن میکنم، قبل از اومدن لوگوی مادربرد،حدود یک یا دو ثانیه یه صفحه‌ی اینمدلی میاد که یه مربعه که گاهی به رنگ آبیه، گاهی هم صورتی. دورش هم گلیچ‌طوره، طرحِ گلیچ‌ها هم متفاوت میشه گاهی. قضیه چیه؟! هیچ مشکلی هم تو عملکرد سیستم نیست
بقیه دوستان ممکنه بهتر بتونن راهنمایت کنن ولی من عکست رو سرچ کردم تنها جوابی که گرفتم یک صفحه ردیت بود که مشکلی مثل ماله خودت داشت.
Reddit - Dive into anything

• Like
Reactions: PPPPPishrOOOOO
بقیه دوستان ممکنه بهتر بتونن راهنمایت کنن ولی من عکست رو سرچ کردم تنها جوابی که گرفتم یک صفحه ردیت بود که مشکلی مثل ماله خودت داشت.
Reddit - Dive into anything
ممنونم ازت ولی اوکی نشد همچنان. نه با آپدیت بایوس(ور رفتن با تنظیمات بوت)، نه safe mode و آپدیت درایور، نه ویندوز عوض کردن. امیدوارم کارت گرافیک یهو دود نشه بره هوا...

آخرین ویرایش:
دوستان ویندوز ۱۱ ورژن پرو به قیمت پایین ارزش داره یا کلا نرم سمت اورجینال ؟؟
Screenshot_20230424-122431~2.png
همچنین میشه تو ویندوز اورجینال از نرم افزار و بازی های کرکی استفاده کرد ؟؟
یک بار نصب میخوام بخرم ولی تا اخر رو سیستم میمونه

دوستان ویندوز ۱۱ ورژن پرو به قیمت پایین ارزش داره یا کلا نرم سمت اورجینال ؟؟
View attachment 290835
همچنین میشه تو ویندوز اورجینال از نرم افزار و بازی های کرکی استفاده کرد ؟؟
یک بار نصب میخوام بخرم ولی تا اخر رو سیستم میمونه
حیف نی پول دو پرس کوبیده بدی ویندوز وقتی راحت میشه ریجستر کنی

• Like
Reactions: milad.ps4
درسته
بیشتر بخاطر این میخواستم که مستقیم از ۱۰ به ۱۱ اپدیت کنم تا چیزی پاک نشه الان بخاطر اینکه ssd فقط یدونه پارتیشن هست همه چیزو پاک کنم
همون کپی هم میتونی این کارو کنی اگه سخت افزار مورد نیاز وین 11 داری که راحته اگه نه باید bypass کنی

• Like
دوستان شب ها بخاطر اینکه نور های rgb اذیت نکنه بعد شات داون کردن سیستم جریان برق رو هم قطع می کنم اینکار ممکنه به پاور سیستم اسیب بزنه ؟؟
و اینکه راهی هست که با شات داون کردن سیستم موس و بقیه قطعات دیگه نور نداشته باشن

دوستان شب ها بخاطر اینکه نور های rgb اذیت نکنه بعد شات داون کردن سیستم جریان برق رو هم قطع می کنم اینکار ممکنه به پاور سیستم اسیب بزنه ؟؟
و اینکه راهی هست که با شات داون کردن سیستم موس و بقیه قطعات دیگه نور نداشته باشن

100% در بلند مدت آسیب میزنه ! یه اصطلاحی هست به اسمه Arcing که پیش میاد ، هر وقت دکمه پشت پاور رو آن/آف می کنی ، اتفاق میوفته ، در کل و به صورت ساده ، وقتی برق جریانش قطع و وصل میشه ، برای اینکه باز دوباره تنظیم کنه جریان رو و ثابت کنه چند لحظه در اون بین Arcing به وجود میاد و یک شوک به ترانزیستور ها میاد و ... کلا بحث تخصصی میشه ، خلاصش اینکه بلند مدت آسیب میزنه ، یا بهتره بگیم عمر پاور رو کم می کنه و باعث Degradation میشه.
اگر فن ها به هاب وصلن بله توی تنظیمات مادربورد این کارو می تونی بکنی ، اگر نه دیگه راهی من بلد نیستم.

• Like
اگه rgb هایی هست که به مادربرد وصله میتونی از بایوس بری تو قسمت advanced بعد on board configuration و قسمت led light یه گزینه داره که وقتی خاموش میکنی یا رو اسلیپ میذاره rgb روشن باشه یا خاموش که میتونی بزنی وقتی سیستم شات دان کردی اونا هم خاموش بشن.

ولی اگه rgb هایی هست که با usb به سیستمت وصله مثل ماوس و کیبورد و ... وrgb دارن بازم میتونی از بایوس بری داخل advanced بعد داخل apm configuration و از اونجا erp رو بذاری رو یکی از حالات(دقیق یادم نیست کدوم بود)که وقتی سیستم خاموش میشه کلا همه جریان برق قطع بشه.که من به شخصه توصیه نمیکنم اینکارو بکنی چون هر دفعه سیستم از خاموش کامل باید شروع کنه.البته جایی ندیدم که گفته باشه بده ولی من ترجیح میدم اینکارو نکنم.

اینا که گفتم برای مادربرد ایسوس بود ولی کلا اکثرا شبیه بهم هستن.

• Like
سلام.
من امروز مودم tp link خریدم حالا برای آپگرید کردن فریمور نمیدونم از کدوم منطقه فریمورش رو دانلود کنم ؟
الان نوشته ساخت چین .
از طرفی اون وسط بعد مدل زده eu .
و از طرفی دیگه سمت راست زده امارات .
سوال دومم هم باید فریمور ها رو به ترتیب بریزم یا میشه آخرین فریمور رو ریخت؟
چون تو سایت خودش که خیلی ترسونده

Attachments

• IMG_20230429_225816.jpg
    IMG_20230429_225816.jpg
    553.9 KB · مشاهده: 13

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or