سلام به دوستان لطفا کمک کنید
من وقتی سیستم رو روشن میکنم
سیتم بالا نمیاد فقط مانیتور چشمک میزنه
ممنون
مراحل زیر رو به ترتیب دنبال کنید:
رمها رو چک کنید و از نصب صحیحشون مطمئن شید
رمها رو عوض کنید
در صورت حل نشدن مشکل گرافیک رو چک کنید، در صورتی که کارت گرافیک مشکلی نداره:
تنظیمات بایوس رو به حالت پیشفرض برگردونید (باتری مادربرد رو از سر جاش خارج کرده و دوباره سر جاش قرار بدید)
باز هم مشکل پابرجاس؟ هیت سینگ CPU رو چک کنید
مشکل حل نشد؟ مادربرد و CPU رو جدا کرده و جداگانه تست کنید
همینطور اگر قطعه ای در جایگاه PCI دارید جدا کنید و سیستم رو بدون سخت افزار PCI چک کنید
سلام...
یه مشکل دارم اینکه وقتی TV رو با HDMI وصل می کنم به لپتاپ،ویدئو نمی تونم پخش کنم...
ضمنا از مانیتور خود لپتاپ استفاده نمیشه-یه مانیتور ایسوس با DVI وصله بهش-وقتی HDMI اضافه میشه این مشکل پیش میاد....
مراحل زیر رو برای اتصال تی وی به لپ تاپتون دنبال کنید:
1. کابل تی وی رو به لپ تا وصل کنید و از کارکرد صحیحش مطمئن شید
2. به کنترل پنل برید=> از زیر لیست Appearance and Personalization گزینه Adjust screen resolution رو انتخاب کنید، در صفحه بعد باید دو نمایشگر وجود داشته باشن
3. حالا باید رزولوشن نمایشگر دوم رو تنظیم کنید=> Adjust screen resolution=> و Resolution
4. حالا باید از پخش صدا از تی وی اطمینان حاصل کنید: Control Panel=> Sound=>On the playback tab در این مسیر باید بیشتر از یک سخت افزار ببینید، در غیر اینصورت: در فضای سفید رنگ راست کلیک کرده و Show Disabled Devices رو انتخاب کنید و سپس بلندگو های تی وی رو به جای لپ تاپ انتخاب کنید، اگر هنوز صدا ندارید چک کنید ببینید ولوم صدا در چه وضعیتی هست
5. نهایتا میخواید ویدیو ببینید و از تی وی لذت ببرید :d پس: یک ویدیو اعم از فیلم و.. انتخاب کنید و اجرا کنید( چه DVD youtube,...) ویدیو رو در حالی که در حال پخش شدنه بگیرید و به سمت راست تصویر روی مانیتور بکشید تا به لبه صفحه نمایش برسه، در حین کشیدنش به سمت راست مانیتور باید روی تی وی هم دیده بشه، بعد هم فول اسکرین کنید تا به طور کامل روی صفحه نمایش تی وی نشون داده بشه.
سلام اقا جان
دوستان عزیز من یه دونه از این بلندگوهای کوچولو خریدم ولی هرکاری میکنم صدا ازشون در نمیاد
راستی من خیلی نوب و تازه کارم
باید چجوری تنظیمش کنم؟
خوب این نوع اسپیکر USB باید باشه اگر جواب مثبته پس نبیاد بدون هیچ مشکلی کار کنه، فقط USB رو وصل کنید و ولوم بدید، در صورتی که کار نمیکنه ببرید برای تست و تعویض.
سلام دوستان
من سیپیو 4690k دارم میخواستم بدونم اگه بخوام از گرافیک انبوردش استفاده کنم و گرافیکم رو بفروشم باید چکار کنم؟؟
چندتا درایور برای گرافیک اینتل گرفتم اما نصب نشدن ارور میداد.
ممنون میشم راهنمایی کنید
به بایوس برید (یا خود درایور انودیا) و از اونجا روی گرافیک انبرد سوییچ کنید.
سلام یه مشکلی برام بوجود اومد . یه مانیتور با رزولوشن 768*1360 دارم که 4,5 ساله داره کار میکنه اما امروز وقتی سیستم رو روشن کردم ، تصویر مانیتورم حدود 7،8 میلی متر به سمت چپ حرکت کرده و سمت راست به همین مقدار سیاه شده . خواستم از AMD contorl center و screen resolution خود ویندوز درست کنم اما دیگه مانتیورم شناخته نمیشه و زده generic non pnp monitor . توی Device manager هم همینو نوشته . یه بار uninstall نرم افزاری کردم مانیتور رو . سیستم رو خاموش کردم . مانتیور رو جدا کردم کلا و دوباره وصل کردم اما فایده ای نداشت
چیکار کنم تا مانیتور رو شناسایی کنه . این ناقص بودن تصویر خیلی اذیت داره میکنه
مشکل از درایور گرافیکتون هست، بروزرسانی کنید
اگر بازم هم مشکل پابرجا بود به کنترل پنل برید، سمت چپ رو نگاه کنید ببینید مانیتورتون شناسایی شده یا نه
سلام
ببخشید بنده مشکلی دارم چند وفت پیش سیستمم یک دفعه خاموش شد و دیگه روشن نمیشد ، خودم یکم سیستم و چک کردم دیدم که وقتی کارت گرافیک و بر میدارم سیستم روشن میشه ولی وقتی هست روشن نمیشه رفتم پرس و جو کردم گفتند باید گرافیک جدید بگیرم گه گرفتم ، حالا با این گرافیک سیستم بالا میاد ولی وقتی درایور رو نصب میکنم بعد سیستم رو ریست میدم دیگه ویندوز بالا نمیاد یعنی تا لوگو ویندوز میاد بعد ریست میشه بعد وقتی از سیف مود میرم و درایور رو پاک میکنم سیستم بالا میاد
اگه کسی میدونه میشه بگید مشکل از چیه ؟
تمام درایورهایی که تا بحال نصب کردید رو به طور کامل پاک کنید و از درایور بتا استفاده کنید، اگه حل نشد همینجا بگید تا راه حل دیگه ای پیدا کنیم.
سلام ،
مونیتور در حین انجام بازی پیام No Vga داد و بعد از ریستارت شدن یه سری خط سبز اومده رو تصویر که از همون لحظه ی بوت شدن این خطها هستن رو تصویر .
رزولوشن که 1080p بود یهو شد 600×800 و نهایتش تا 1200×1600 میره ، حتی جدیدترین درایور گرافیک رو هم نصب کردم و بازم همینطوره .
بازیها به هیج وجه اجرا نمیشن و DirectX error میدن .
کارت گرافیک کاملاً سالم بود و هیچ مشکلی نداشت . یهو همچین شد .
Intel Core i5 2500k
Msi GTX 560Ti hawk
2*2 Gskill 1600mhz
PSU GREEN 635GP
ممنون میشم کمک کنید .
همونطور که دوستان گفتن عمر کارتتون به سر اومده و باید به فکر خرید کارت جدید باشید.
سلام.
یه عدد CPU Cooler Deepcool GAMMAXX 200 رو مادربورد GIGABYTE H55 USB3 نصب کردم که مثلا دمای CPU رو بیارم پایین. اما نه تنها دمای CPU پایین نیومده بلکه افت فریم های شدیدی هم تو بازی ها دارم. قبل نصب کردن CPU Cooler بازیا روون اجرا می شدن.
ممنون میشم کمکم کنین
کیس: سایز کیس بسیار مهمه، از چه کیسی استفاده میکنید؟ فضای کافی برای جریان هوا داره یا نه؟
جریان هوا: بهترین حالت برای این فن جذب جریان هوا از جلو و دفع از پشت سر فن هست تا بهترین نتیجه رو بهتون بده
کابل ها رو مدیریت کنید: کابلهای اضافی رو به هم بسته و متمرکز کنید تا به جریان هوا کمک کنید
خمیر حرارتی: از خمیر حرارتی استفاده میکنید؟ بیشتر از اندازه یک نخود از خمیر بهیچوجه استفاده نکنید.
دوستان من یه هدست لاجیتک g230 خریداری کردم همه چی درسته به جز میکروفون اصلا کار نمیکنه کسی میدونه مشکل از چیه?
با نرم افزار اسکایپ یا خود ویندوز تست کنید در صورتی که میکروفن کار نکنه هدست شما مشکل داره، ببرید برای گارانتی.