با سلام خدمت دوستان . من در مورد دوتا کارت گرافیک سیستمم یه مشکل دارم خواهش میکنم اگه دوستان میتونن کمک کنن. کارت گرافیک من gtx260 هست و یه کارت کارت گرافیک هم به صورت آنبورد روی مادر برد دارم که این دومی خروجی hdmi هم داره.... مشکل من اینه که کارت گرافیک اول که ازش خروجی میگیرم همونgtx تا دایرکت ایکس 10 رو بیشتر پشتیبانی نمیکنه ولی وقتی توی تنظیمات گرافیکی سیستم نگاه میکنم نوشته که تا دایرکت ایکس 11 ..... بازی crysis3 هم اون زمان تازه اومده بود روی سیستم من جواب نداد با اینکه ویندوز 64 بیت هم نصب بود.... سوال من اینه که آیا ممکنه این directx11 رو که توی تنظیمات به من نشون میده مربوط به اون گرافیک آنبرده باشه؟؟؟؟ و اگر بخوام از اون آنبرده خروجی بگیرم نصب درایورش به صورت کلی چطور هست؟آیا با نصب دی وی دی مادر برد خود بخود گرافیکش نصب میشه ؟؟ چون آنبورد هست؟؟؟اگه دوستان اطلاعاتشون رو در اختیار بنده بزارن ممنون میشم.تشکر فراوان.
ممنون.خب الان این سوال پیش میاد که چرا توی تنظیمات کارت گرافیکم نوشته دایرکت ایکس 11 ساپورت میکنه؟؟؟اگه مادربورد شما هم نسل کارت گرافیکتون باشه که بعیده DX11 رو پشتیبانی کنه! در ضمن کارت گرافیک 260 هم قطعا از گرافیک انبوردتون قویتره. ولی مسئله اینه که کلا قدیمی شده این گرافیک و برای اجرای بازیهای جدید نیاز به ارتقا دارید.
ممنون.خب الان این سوال پیش میاد که چرا توی تنظیمات کارت گرافیکم نوشته دایرکت ایکس 11 ساپورت میکنه؟؟؟
سلام.
به تازگی 8 گیگ رم انداختم رو مادربورد ولی تو ویندوز 8.1. 64 بیت می گه که فقط 3.9 گیگ از رم قابل استفاده است. BIOS رو هم آپدیت کردم ولی فایده ای نداشت. چطور از هر 8 گیگ رم استفاده کنم؟
مشخصات رم:AData XPG V2 8GB 4GBx2 1600Mhz CL9 DDR3 Ram
مشخصات مادربورد: GIGABYTE-H55 USB3