تاپیک مشکلات سخت افزار و نرم افزار

درود
کارت 970 دارم با mis after burner توی بعضی بازی ها مثل GTA V یا AC UNITY و ... MEM روی 4200MB یا حتی 5000MB هم میره تا اونحایی که میدونم 3.5 نباید بیشتر بره مشکلی داره کلا یا طبیعیه
پ.ن : رم ها سینگل چنل نصب شده

این مشکل به نظر میاد از مانیتور یا اتصال اون به سیستم هست، کافیه با یه مانیتور دیگه تست کنید ببینید مشکل بازم مشاهده میشه یا نه.

من الان کیس رو به LED 47 اینچ وصل کردم و مشکلی نداشت
یه HDMI دیگه ای رو وصل کردم به مانیتور و همچنین با کابل DVI وصل شدم و بازم همین مشکل بود و حتی با کابل DVI پرش افقی هم به وجود اومد!!!
الان یعنی مشکل از مانیتوره دیگه اره؟ به نظرتون مشکل سخت افزاری از داخلش داره یا اینکه درگاه های اتصل کابلش خرابه؟ خیلی باید تو خرجش بیافتم؟ اخه خودش 800 تومن پولشه!!

من الان کیس رو به LED 47 اینچ وصل کردم و مشکلی نداشت
یه HDMI دیگه ای رو وصل کردم به مانیتور و همچنین با کابل DVI وصل شدم و بازم همین مشکل بود و حتی با کابل DVI پرش افقی هم به وجود اومد!!!
الان یعنی مشکل از مانیتوره دیگه اره؟ به نظرتون مشکل سخت افزاری از داخلش داره یا اینکه درگاه های اتصل کابلش خرابه؟ خیلی باید تو خرجش بیافتم؟ اخه خودش 800 تومن پولشه!!

خوشبختانه گارانتی مانیتور تموم نشده بود و تا زنگ زدم یه کارشناس فرستادن خونه
یارو اومدش و گفت بله دارم یه چیز توری مانند میبینم که افتاده رو تصویرت که فکر نکنم از مانیتور باشه!!
ولی گفت واست زنگ میزنم که 2 تا قطعه اصلی که داخل مانیتور هست به اسم مین و ماژول و همچنین یه اداپتور برق جدید رو واست یه نو و مجانی بیازن و جلو خودت تعویضشون میکنم و دیگه بعد از اون اگر باز هم این مورد رو دیدیم برمیگرده به کیس و گرافیکت!!
حالا یه موردی که من فهمیدم این که وقتی از DVI استفاده میکنم یه موج افقی از پایین تا بالا میافته رو تصویر ولی اون توری دیده نمیشه یا شاید خیلی کم رنگ میشه ولی وقتی از HDMI استفاده میکنم اون موج افقی میره ولی یه توری مربعی شکل میافته پس تمام تصاویر!! واسه همین یارو گفتش که ممکنه از قسمت ورودی های گرافیکم این نویز رو به تصویر میفرسته!

خوشبختانه گارانتی مانیتور تموم نشده بود و تا زنگ زدم یه کارشناس فرستادن خونه
یارو اومدش و گفت بله دارم یه چیز توری مانند میبینم که افتاده رو تصویرت که فکر نکنم از مانیتور باشه!!
ولی گفت واست زنگ میزنم که 2 تا قطعه اصلی که داخل مانیتور هست به اسم مین و ماژول و همچنین یه اداپتور برق جدید رو واست یه نو و مجانی بیازن و جلو خودت تعویضشون میکنم و دیگه بعد از اون اگر باز هم این مورد رو دیدیم برمیگرده به کیس و گرافیکت!!
حالا یه موردی که من فهمیدم این که وقتی از DVI استفاده میکنم یه موج افقی از پایین تا بالا میافته رو تصویر ولی اون توری دیده نمیشه یا شاید خیلی کم رنگ میشه ولی وقتی از HDMI استفاده میکنم اون موج افقی میره ولی یه توری مربعی شکل میافته پس تمام تصاویر!! واسه همین یارو گفتش که ممکنه از قسمت ورودی های گرافیکم این نویز رو به تصویر میفرسته!

من بازم فکر می کنم از خود مانیتور هست.

دوستان یه لپتاپ دارم قدمتش به 6 سال میرسه تقریبا :دی مشکلی تو اجرای بازی هایی که دلم میخواد نداره. کانتر و مدرن وارفیر و...
حالا مشکلش چیه ؟ از اینجا شروع میشه که فنش کار میکنه اما بادی بیرون نمیده از خودش مثل قبل! این اواخر سمت چپش از بالا تا پایینش به شدت داغ میکنه و خاموش میکنه، خاموشم نکنه پرفورمنسش به شدت پایین میاد. دستگاه رو هم از جاش بلند کنی بو سوختنی میاد :دی کول پد هم فایده نداره! قبلا گرم میشد تا حدی اما اینقدر نمیشد فکر کنم الان به 70 درجه سانتی گراد میرسه چون دستت رو میزاری دستت میسوزه :دی تحقیق کردم به این نتیجه رسیدم که مشکل از خشک شدن خمیر سیلیکون ها و اینکه فنش باید عوض شه.
حالا سوالم اینجاس که این دوتا کارو بیرون انجام میدن؟ هزینه حدودیش چقدر میشه؟ و اینکه چیزی جز کول پد هست که دمای لپ تاپ رو همیشه خنک نگه داره، یه چیزی مثل کولر ؟ کلا واسه خیلی خنک نگه داشتن لپ تاپ چیکارا میتونم بکنم ؟ دستگاهم همیشه یه جاس مثل PC، تو این چند سالی که دارمش 1 بار هم بیرون نبردمش در این حد رفتار pc گونه ای دارم باهاش :دی
یکی از دوستان میگفت خودت میتونی کارای خمیر سیلیکون و تعویض فن رو انجام بدی اما من سر باز کردن لپ تاپ 2 ساعت باهاش ور رفتم به هیچ جا نرسیدم آخرش بستمش گذاشتم سرجاش :دی

سلام دوستان من هارد اکسترنالم یه مشکلی پیدا کرده
هاردم پسوورد داره دادم دست یکی از دوستام ولی وقتی ازش گرفتم اینجوری شده که وقتی پسوورد رو میزنم هارد درایو رو نشون میده ولی باز نمیکنه و این اررور رو میده
کمک لطفا
viewer.php
[/URL][/IMG]

سلام دوستان
من یکی از هارد اکسترنال هام فرمتش رفته رو Raw بجای ntfs و دیگه نمیشه بازش کرد اررو میده میگه باید فرمت کنی
اطلاعاتش خیلی حیاتیه برام اینو چیکارش کنم راه حلی داره یا نه ؟

سلام

امیدوارم جای درستی اومده باشم

لپتاپ یکی دو تا مشکل داره:

1.یکی اینکه رایترش کار نمیکنه یعنی انگار توی پورتش برق نمیره اضلا
خود رایتر سالمه با کابل اکسترنال تست کردم ولی میخوام تو خود لپتاپ باشه)

2.یک از چراغاش(وایرلسش)انگار سوخته
چراغ!(ال ای دی)دقیقا زیر دکمه ی کیبرده (f12)
میتوونم خودم تعویضش کنم؟
گارانتیش که دادم درست نکرد!

راستی مدل لپتاپ یادم HP Pavilion dv6-6c45se

مرسی

با سلام و خسته نباشید

بنده قصد دارم با DVI و تبدیل D-SUB به مانیتورم که 19inch Samsung هست خروجی بگیرم.ولی امکان پذیر نیست.در Nvidia Control Panel هم HDCP Not Supported ارورش هست.

با HDMI مشکلی نداره.بنظرتون مشکل از سیمه؟چه سیمی بگیرم مناسب باشه؟یا تبدیل؟!

پ.ن:درضمن کابلم DVI هست که یک سرش به D-SUB تبدیل شده.

آخرین ویرایش:
سلام .

من یه هارد دارم . مال این کامپیوتر های حدودا 10 سال پیش . فک می کنم بهش می گن هارد اینترنال . مدل Maxtor
رابط کابلش این شکلیه :

2015_09_03_1619.jpg

من الان کامپیوترم خراب شد رفت پی کارش . یعنی فقط با کابل های مخصوص کامپیوترم میتونستم به اطلاعات هاردم دسترسی داشته باشم .
کابلشم این شکلی بود :

ide-drive-cable.png

حالا من موندم و 120 گیگ اطلاعاتی که نمیتونم بهش دسترسی داشته باشم . یا باید یه کامپیوتری باشه که بتونم هاردمو بهش وصل کنم (که دیگه ندارم) , یا باید یه راه حلی دیگه ای برای اتصال این نوع هارد ها به لپ تاپ وجود داشته باشه که الان همینو میخوام سوال کنم . من الان یه لپ تاپ دارم و تنها کاری که میخوام بکنم اینکه تمام اطلاعات اون هاردمو به وسیله لپ تاپ بریزم تو هارد اکسترنال و از شر این هارد باستانی خلاص بشم . الان کابل مبدلی چیزی وجود داره ؟ کلا اگه راه حلی بلدین لطف کنین بگین .

سلام .

من یه هارد دارم . مال این کامپیوتر های حدودا 10 سال پیش . فک می کنم بهش می گن هارد اینترنال . مدل Maxtor
رابط کابلش این شکلیه :

2015_09_03_1619.jpg

من الان کامپیوترم خراب شد رفت پی کارش . یعنی فقط با کابل های مخصوص کامپیوترم میتونستم به اطلاعات هاردم دسترسی داشته باشم .
کابلشم این شکلی بود :

ide-drive-cable.png

حالا من موندم و 120 گیگ اطلاعاتی که نمیتونم بهش دسترسی داشته باشم . یا باید یه کامپیوتری باشه که بتونم هاردمو بهش وصل کنم (که دیگه ندارم) , یا باید یه راه حلی دیگه ای برای اتصال این نوع هارد ها به لپ تاپ وجود داشته باشه که الان همینو میخوام سوال کنم . من الان یه لپ تاپ دارم و تنها کاری که میخوام بکنم اینکه تمام اطلاعات اون هاردمو به وسیله لپ تاپ بریزم تو هارد اکسترنال و از شر این هارد باستانی خلاص بشم . الان کابل مبدلی چیزی وجود داره ؟ کلا اگه راه حلی بلدین لطف کنین بگین .
نام این پورت IDE هست و تبدیلش هم به USB موجود هست. البته باید پاور هارد هم به نوعی تامین کنید حالا یا به پاور کامپیوتر وصل کنید یا پاور های کوچیک که فقط یه خروجی دارن تهیه کنید.من چند سال(شاید ده سال)پیش یه تبدیل خریدم روش یه پاور کوچیک هم بود که فقط یه خروجی برای همین IDE ذاشت و یه دونه هم برای ساتا که البته استفاده ازشون پیشنهاد نمیشه چون ممکنه به هارد صدمه بزنه.اما شما که فقط یه بار می خوای استفاده کنی راحت باش و ارزون ترین تبدیل موجود رو که پیدا کردی بخر.

آخرین ویرایش:
^
ممنون از راهنمایی . چند تا سوال پیش اومد

1.الان روی هاردم ویندوز xp نصب هست . اگه هارد رو به وسیله ide to usb به لپ تاپ وصل کنم مثل یه درایو فلش مموری روی my computer باز میشه ؟

البته باید پاور هارد هم به نوعی تامین کنید حالا یا به پاور کامپیوتر وصل کنید یا پاور های کوچیک که فقط یه خروجی دارن تهیه کنید

2.الان کامپیوتر من از بنیاد خراب شده . پاور کامپیوتر که هیچی . این پاور های کوچیکی که میگین که همراه همون کابل مبدل ide to usb هستن من تا حالا ندیدم . عکسی چیزی ازش دارین ؟

3.الان من یه سایت مخصوص کابل پیدا کردم : دیجیک
بی زحمت شما به این لینک برید ببنید اون کابل ide to usb همراه با پاور داره یا نه (یعنی تمام چیزی که من برای اتصال هارد به لپ تاپ نیاز دارم)

4. و شما مطمئن هستید که برای یک یا نهایتا دو بار اتصال هیچ صدمه ای به هارد وارد نمیشه ؟ چون اطلاعات هارد خیلی برام مهمه (این طوری هم بپرسم بهتره . برای انتقال 120 گیگ فایل به هارد اکسترنال (به کمک لپ تاپ) ممکنه حدود نیم ساعت یا کم بیشتر وقت ببره و نیم ساعت اتصال هارد به لپ تاپ مشکل ساز نمیشه دیگه ؟)

ببخشید سوال زیاد کردم . سوادم از کامپیوتر خیلی کمه و اطلاعاتم مهم ! مجبورم خیلی دقیق سوال کنم :d

^
ممنون از راهنمایی . چند تا سوال پیش اومد

1.الان روی هاردم ویندوز xp نصب هست . اگه هارد رو به وسیله ide to usb به لپ تاپ وصل کنم مثل یه درایو فلش مموری روی my computer باز میشه ؟

2.الان کامپیوتر من از بنیاد خراب شده . پاور کامپیوتر که هیچی . این پاور های کوچیکی که میگین که همراه همون کابل مبدل ide to usb هستن من تا حالا ندیدم . عکسی چیزی ازش دارین ؟

3.الان من یه سایت مخصوص کابل پیدا کردم : دیجیک
بی زحمت شما به این لینک برید ببنید اون کابل ide to usb همراه با پاور داره یا نه (یعنی تمام چیزی که من برای اتصال هارد به لپ تاپ نیاز دارم)

4. و شما مطمئن هستید که برای یک یا نهایتا دو بار اتصال هیچ صدمه ای به هارد وارد نمیشه ؟ چون اطلاعات هارد خیلی برام مهمه (این طوری هم بپرسم بهتره . برای انتقال 120 گیگ فایل به هارد اکسترنال (به کمک لپ تاپ) ممکنه حدود نیم ساعت یا کم بیشتر وقت ببره و نیم ساعت اتصال هارد به لپ تاپ مشکل ساز نمیشه دیگه ؟)

ببخشید سوال زیاد کردم . سوادم از کامپیوتر خیلی کمه و اطلاعاتم مهم ! مجبورم خیلی دقیق سوال کنم :d

1.مثل یکی از پارتیشن ها یا همون درایو هاتون نشون میده و از این جهت مشکلی نیست.
2 و 3 - از همین سایتی که لینک دادید این مورد همه لوازم رو به نظر داره حتی پاور کوچیک یا همون آداپتور که عکسشم تو همونجا هست.
4- اینکه گفتم مشکل ساز میشه برای استفاده های زیاد و چند باره هست چون کیفیت این محصولات آنچنان مرغوب نیست و مثلا همون آداپتور همراهش ممکنه خوب نباشه در استفاده های زیاد و طولانی مدت میتونه مشکل ساز شه اما تجربه ای که من خودم داشتم برای استفاده های سریع مثل همین کار شما که نهایت دیگه سرعت انتقال خیلی پایین باشه یک ساعت بیشتر طول نمی کشه نباید به مشکلی بر بخورید.

سوال بیشتری هم داشتی من در خدمتم فقط اینکه سریع جواب نمیدم شرمنده.من حضور ثابت و مشخصی تو سایت ندارم:دی

دوستان جایی پیدا نکردم این سوالو مطرح کنم مجبور شدم اینجا بپرسم ایا قطعه ای داریم که هدست بهش وصل بشه و بتونه بهمون قابلیت افزایش صدا رو بده متاسفانه یه هدست دارم که کنترل ولوم نداره و و وقتی به ps4 وصل میکنم صداش کمه میخوام بیشتر بشه میخواستم بدونم داریم همچین چیزی ؟ ممنون .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or