تاپیک مشکلات سخت افزار و نرم افزار

دوستان من سیستمو تازه گرفتم ولی وقتی کیسو روشن میکنم ارم مادر بورد میاد و بد صفحه مشکی میشه و یک خط تیره کوچیک بالا سمت چپ تصویر سابت میمونه و ویندوز بالا نمیاد
البته خودم حدس میزنم که مادر بوردم فقط USB3 ساپورت میکنه در حالی که مووس و کیبوردم برای 6 سال پیشه خواهشا کمکم کنید
مشخصات سیستم:
CPU:INTEL CORE I7 4770K
MOTHERBOARD:ASUS Z87DELUXE
VGA:ASUS GEFORCE 2G GTX770
RAM:16G
WINDOWS8
POWER:GREEN600W_EU

سیستم گرفتی یا موشک؟ می خوای چیکار کنی با این سیستم. وااااای i7 4770 با رم 16 می دونی یعنی چی ؟؟؟ ووووووویییییییی

سیستم گرفتی یا موشک؟ می خوای چیکار کنی با این سیستم. وااااای i7 4770 با رم 16 می دونی یعنی چی ؟؟؟ ووووووویییییییی

خب من کار تدوین فیلم میکنم و البته در کنارش بازی هم میکنم ولی فعلا که ویندوز نمیاد بلا
کککمممککک

سلام
من لب تاب acer مدل Aspire E1-571G با ویندوز 7 64 بیت.
ویندوز عوض کردم....حالا wi fi روشن نمیشه هر چی 2 تا کلید مربوطه رو میزنم نمیشه تمام درایور ها رو هم از سایت خود acer دانلود کردم (هر چی برای این مدل بود رو دانلود کردم)
چیکار کنم؟

برنامه ی مربوط به کنترل کارکرد فانکشن های کیبورد رو هم بجز درایورها باید دانلود و نصب کنید،
موقتی می تونید از تنظیمات Wireless خود ویندوز اینکار رو انجام بدید.

من تا دیروز از گرافیک HD 4000 برای i7-3770K استفاده میکردم ولی وقتی یه GTX770-DC2OC-2GD5 رو سیستم نصب کردم دیگه HD 4000 حذف شده! (از آقا فرشید به خاطر کمک در انتخاب 770 ممنونم.) کلاً من میخواستم 4000 برای کارهای معمولی و وبگردی اینا باشه 770 هم برای بازی. چطوری میشه 4000 رو فعال کنم و گرافیک پیشفرض باشه و هروقت بخوام 770 رو فعال کنم؟

معلومه که باید حذف میشد، کارت گرافیک مجزا در حالت معمول گرافیک داخلی رو حذف می کنه و امکان استفاده ی همزمان(بدون برنامه ی مخصوص) نیست.
خود کارت 770 هم در حالت کم مصرف خیلی خوب کار می کنه احتیاج به فعال کردن گرافیک 4000 اینتل نیست، مگه لپ تاپه که انتخابی باشه؟!

اگر می خوای راندمان بازیها رو خراب نکنی فکر فعال سازی گرافیک آنبرد رو هم نکن اصلا!

دوستان یه مشکل اساسی دارم :
من یک هفته هست که کامپیوترم رو عوض کردم و مادربورد ASUS P8B75-V انداختم روی دستگاه. تا زمانی که ویندوز 7 روی دستگاهم نصب بود از طریق تنظیمات Power on By RTC ساعت 1 شب هر شب کامپیوترم اتوماتیک روشن می شد تا دانلود کنه... اما از وقتی که ویندوز 8.1 PRO 64Bit نصب کردم کلا اتوماتیک روشن نمی کنه. کسی از دوستان راه حلی داره؟ خیلی واجبه...

بایوس من این شکلیه. توی قسمت Advance یه گزینه هست به نام APM اونو که واز می کنی گزینه ی آخرش Power On By RTC هست. اونو روشن می کنم ولی روی این ویندوز جواب نمیده.

بعضی از جاها نوشته بودند ویندوز 8 بخاطر داشتن Fast Boot نمی ذاره کامپیوتر خودش روشن شه که من اون گزینه رو هم خاموش کردم.... ولی بازم روشن نشد....

بنظر میاد یا ناسازگاری با ویندوز 8.1 باشه یا مشکل بایوس باشه، بهتر اینه که از ویندوز فعلی یه ایمیج کامل بگیری و ویندوز 7 رو نصب کنی ببینی این گزینه کار می کنه یا نه، اگر کارکرد که با پشتیبانی ایسوس مکاتبه کن و مشکل رو درمیون بزار.

دوستان من سیستمو تازه گرفتم ولی وقتی کیسو روشن میکنم ارم مادر بورد میاد و بد صفحه مشکی میشه و یک خط تیره کوچیک بالا سمت چپ تصویر سابت میمونه و ویندوز بالا نمیاد
البته خودم حدس میزنم که مادر بوردم فقط USB3 ساپورت میکنه در حالی که مووس و کیبوردم برای 6 سال پیشه خواهشا کمکم کنید
مشخصات سیستم:
CPU:INTEL CORE I7 4770K
MOTHERBOARD:ASUS Z87DELUXE
VGA:ASUS GEFORCE 2G GTX770
RAM:16G
WINDOWS8
POWER:GREEN600W_EU

این نشون میده که ویندوز شما به هر دلیلی بوت نمیشه، حالا یا روی هارد اصلی شما برای بوت ویندوز تنظیم نیست یا نیاز هست که ویندوز رو از اول نصب کنید اگر نصب قبلی بوده
پورتهای مادربرد شما هم یه 14 تایی از مدل USB 2.0 و یه 6 تایی برای USB 3.0 هست، استاندارد جدید دستگاههای قبلی رو هم پشتیبانی می کنه.

خب من کار تدوین فیلم میکنم و البته در کنارش بازی هم میکنم ولی فعلا که ویندوز نمیاد بلا
کککمممککک

برای تدوین که تازه میشد با بودجه ی حدود 1500 بالاتر سیستم قویتری هم بست، بهرصورت برای تدوین اگر هر چقدر هزینه کنی به همون نسبت میشه راندمان زمان رندر بهتری هم گرفت.

بنظر میاد یا ناسازگاری با ویندوز 8.1 باشه یا مشکل بایوس باشه، بهتر اینه که از ویندوز فعلی یه ایمیج کامل بگیری و ویندوز 7 رو نصب کنی ببینی این گزینه کار می کنه یا نه، اگر کارکرد که با پشتیبانی ایسوس مکاتبه کن و مشکل رو درمیون بزار.

آره توی 7 مشکلی نداره....

آره توی 7 مشکلی نداره....

اول بایوس مادربرد رو از سایت سازنده دانلود کنید و ارتقا بدید، اگر نشید یه تیکت پشتیبانی در بخش ساپورت ASUS باز کنید و مشکل رو شرح بدید.

قابلیت OC Genie II

مادربورد msi رو اگه روشن و فعالش کنم خودش اتوماتیک سیستمو اورکلاک می کنه ؟ مدل مادربوردم اینه : z77a - gd65 بعد سیستمو اورکلاک می کنه اتومایتک ، من کولر سی پی یو و رم و ... ندارم صدمه به سیستم نمیزنه ؟

خودش چک می کنه، اگه فن استوک شما توان دفع حرارت در حالت OC رو نداشته باشه سیستم رو به پایینترین حالت OC اورکلاک می کنه که خیلی هم ممکنه با فرکانس استوک فرق نکنه.

سلام دوستان
ما برای برادر کوچکترم یه کارت 7770 سفایر خریدیدم.کارت هیچ مشکلی نداره خیلی راحت و زیاد اور میشه و تو بازیهای مختلف هم راندمان خوبی داره.مانیتور مورد استفاده فول اچ دی هست اما فقط ورودی d subداره یعنی کارت با مبدل dvi به vga به مانیتور متصله.خب تا اینجای کار مشکلی نیست کارت تا وقتی که بی کاره مثل محیط ویندوز یا مثلا وب گردی هیچ مشکلی تو تصویر نداره اما وقتی که زیر بار کاری میره مثل دیدن فیلم های بلوری یا انجام بازی ها، تصویر دارای نویز میشه منظورم همون خطوط نامرئی هست که از پایین تصویر به بالا میرن که البته این خطوط در صحنه های تیره تاریک قابل مشاهده هستند. حتما این خطوط رو مثلا وقتی انتن تلوزیون تنظیم نیست دید.یعنی ممکن چون از مبدل استفاده می شه این مشکل بوجود اومده باشه اگه اره پس چرا فقط وقتی کارت تو لود هست نویز میندازه؟متاسفانه فعلا امکانش نیست که از ورودی dvi یا hdmiتصویر بگیرم.دوستان اگر اطلاعی در مورد دارند ممنون میشم در اختیار من بگذارند.....ممنون

آخه مانیتور 1080 چطور می تونه ورودی دیجیتال نداشته باشه؟!
اصل کلی اینکه استفاده از خروجی 15 پین VGA در رزولوشن های بالا و محصوصا این رزولوشن نه تنها باعث افت کیفیت و تار شدن خروجی میشه(مخصوصا کابلهای متراژ بالا) بلکه تحت تاثیر نویز محیط و کیفیت مبدل روی کارت هم خواهد بود. البته خود مبدل هم می تونه تاثیرگذار باشه

تا از خروجی دیجیتال تصویر کارت رو بررسی نکنید نمیشه روی سلامت کارت اظهار نظر کرد.

سلام.
دو روزی است سیستمم DVD-RW رو نمی خونه! رفتم یکی جدید گذاشتم بازم همین مشکل! حالا نمی دونم چیکار کنم لطفا کمک
ویندوز Seven 64 BIT
(حدس گمانی دارم که مال 64 بیت کردن ویندوزمه یعنی سیستم خیلی کند شده!)

آخرین ویرایش:
سلام.
دو روزی است سیستمم DVD-RW رو نمی خونه! رفتم یکی جدید گذاشتم بازم همین مشکل! حالا نمی دونم چیکار کنم لطفا کمک
ویندوز Seven 64 BIT
(حدس گمانی دارم که مال 64 بیت کردن ویندوزمه یعنی سیستم خیلی کند شده!)

یکی جدید یعنی یه رایتر جدید خریدید جاش گذاشتید؟؟
اگر نمی خونه می تونه مشکل قدیمی بودن ویندوز باشه، ویندوز 7 نسخه ی SP1 و همون 64 بیتی رو نصب کنید. مطمئن بشید که رایتر توی بایوس مادربرد هم شناسایی شده

اره يكي ديگه خريدم.ولي نياز نبود چون تازگي دونستم
به هر حال ويندوزمو نصب كردم مشكلم حل شد ممنون.
راستي مارك Pioneer DVR 221 خريدم خوبه؟؟؟
دي وي دي رايتر قبليم فليپس بود. كدام بهترند؟؟

Sent from my iPhone using Tapatalk

اره يكي ديگه خريدم.ولي نياز نبود چون تازگي دونستم
به هر حال ويندوزمو نصب كردم مشكلم حل شد ممنون.
راستي مارك Pioneer DVR 221 خريدم خوبه؟؟؟
دي وي دي رايتر قبليم فليپس بود. كدام بهترند؟؟

Sent from my iPhone using Tapatalk

هر دوتا خوبن، فقط الان دیگه از برند فلیپس توی بازار نیست، اما پایونیر هنوز موجوده.

دروود رفقا (فرشید خان دست خودتو میبوسه!!)
من توی اسمبل کیسم به یکم مشکل خوردم. green x3
این دوتا کابل که از جلو کیس اومدن واسه چیه استفادشون و به کجاها وصل میشن؟
65320998149535295680.jpg

این کابل تکیه واسه چیه استفادش؟
http://upload7.ir/images/76471028208935661399.jpg

واسه اتصال فن ها دو نوع کابل 4 و 3 پورته هست. که یکی از پاور باید بیاد یکی هم بره روی مادربورد اما اینجا 4تا فن دارم روی کیس اما قسمت پورت 3 تایی روی مادربورد 3 تاس فقط
http://upload7.ir/images/72167634587142545257.jpg

این همون کابلیه که باید باهاش برق فن هارو بدم؟
http://upload7.ir/images/55561325002786636886.jpg

کارت گرافیکمم gtx 770
این ورودی هایی که تو عکسا هست باید به کجاها و چجوری وصل شن؟
http://upload7.ir/images/63124591964128066230.jpg
http://upload7.ir/images/85127440585541587135.jpg

اگه نکته دیگه ای هم هست ممنون میشم راهنمائیم کنین
سپاس

Last edited by a moderator:
1-اگه از جلوی کیس اومدن پس مال فن میتونن باشن، میخورن به پاور دیگه!

2-تبدیل فن های سه پین به 4 پین یا برعکس.

3-نه با همون سه پین ها وصل میشن به مادر برد اون یکی رو نمیخواد بزنی به پاور. 4 پین بزرگ رو میتونی به پاور بزنی، مثلا اگر فن اضافه خواستی بذاری که روی مادر برد دیگه جا نبود

4-3 رو ببین

5-به پاور دیگه!

6-این یکی رو نمیدونم، فکر کنم مال SLI باشه.

سلام من یه رم جدید نصب کردم روسیستمم بغل رم قبلیم.مشخصات جفتشون هم کاملآ یکیه. ویندوزم اومد بالا وسیستم کاملآ رمومیشناسه الان مشکلی که دارم اینه که بازیام اجرا نمیشن و وقتی یه بازی رواجرامیکنم close program میاد.البته فک کنم بازیایی که از رم استفاده میکنند رو اجرامیکنم اینجوری میشه چون بازییای ساده ای مثل rayman رواجرا میکنه. مشکل از چیه؟ باید ویندوز عوض کنم یا بازیارو دوباره نصب کنم؟
راستی ازوقتی رمو نصب کردم مرورگرمم هی کرش میکنه!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or