تاپیک مشکلات سخت افزار و نرم افزار

سلام.
وقتی به اینترنت وصل میشم زود زود این ارور رو می ده و مانیتور یکبار ریستارت میشه
کارت گرافیکم GT430 است و ورژن 314 نصبه!
64862634071932647334.png
[/URL][/IMG]

laptop داری شما؟ اگه نه مشکل میتونه از خیلی چیزا باشه. حالا که میگی وقتی به اینترنت وصل میشی این مشکل پیش میاد احتمال زیاد از malware هست که داره از gpu ات استفاده میکنه. MSI Afterburner رو دانلود کن و در حالت idle ببین gpu چجوریه، اگر میبینی یهو این اتفاق می افته و شروع میکنه به کار کردن تو مایه های 98% مشکل malware داری.

laptop داری شما؟ اگه نه مشکل میتونه از خیلی چیزا باشه. حالا که میگی وقتی به اینترنت وصل میشی این مشکل پیش میاد احتمال زیاد از malware هست که داره از gpu ات استفاده میکنه. MSI Afterburner رو دانلود کن و در حالت idle ببین gpu چجوریه، اگر میبینی یهو این اتفاق می افته و شروع میکنه به کار کردن تو مایه های 98% مشکل malware داری.
کامپیوتر دارم،یک Anti-Malware بنصبم تمومه؟

کامپیوتر دارم،یک Anti-Malware بنصبم تمومه؟

اول با برنامه Guru3d drive sweeper کامل درایور رو remove کن، بعد با safe mode برو windows و با malware byte یه scan کن. البته اول برو چک کن ببین واقعا force افتاده روی gpu یا نه. از کی اینجوری شده؟

اول با برنامه Guru3d drive sweeper کامل درایور رو remove کن، بعد با safe mode برو windows و با malware byte یه scan کن. البته اول برو چک کن ببین واقعا force افتاده روی gpu یا نه. از کی اینجوری شده؟
برنامه رو نصبیدم(MSi AntiBuner)
ولی نمیدونم چیکار کنم!؟؟؟؟
35517670927550507064.png
[/URL][/IMG]

آخرین ویرایش:

با سلام
دوستان یه چندوقتیه وقتی کامپیوترروروشن میکنم بعد چن دیقه استفاده کردن
هنگ میکنه یهویی ووبعد مجبورمیشم خاموشش کنم وقتی هم رو شن میکنم بعضی وقتا این صفحه میاد ( همون عکس بالایی ) و بعد خاموش روشن کردن و ... این
صفحه میره و ویندوز بالا که میاد یکی از هاردامو نمیشناسه
راستی یادم رفت بگم هروقت که ویندوز میخوادبالا بیاد ددیسکاروچک میکنه

مشکلش چی میتونه باشه ؟؟

آخرین ویرایش:
سلام به همه
یه مشکل دارم یکی کمک کنه حلش کنم:
من الان یه مودم خریدم که وای فای داره ( d-link هستش)
قبلا سادش رو داشتم ( tp-link بود)
الان با این وای فای داره نمیتونم هیچ صفحه وبی رو باز کنم اما دانلود میکنه !
و این که با گوشی هم میشه بهش وصل شد
این ارور رو میده وقتی میزنم یه صفحه ای باز بشه : the proxy server is refusing connectiona
یکی بگه چیکارش کنم؟
با قدیمی راحت پیج باز میشه و هر کاری میشه کرد اما با جدیده فقط دانلود میشه کرد هیچ وبی رو باز نمی کنه رو 2 تا پی سی مختلف هم چک کردم نشد
تنظیمات هم باز نمیکنه مودمه
اینترنت هم برا اطلاع از مخابراته !

سلام دوستان من جدیدا یک پردازنده CORI5 سری ایوی خریدم اما حس میکنم پردازنده داغه.یعنی نرم افزار MSIAFTER BURNER دمای پردازنده رو ۷۰ درجه اینا نشون میده تو بازیا .در صورتی که کیس من X3هست و هوا هم خنکه .الان من دقیقا چیکار کنم.بهترین نرم افزار تست پردازنده و نمایش دمای سی پی یو چیه ممنون.

این دما که توی بازی طبیعیه،مخصوصا که فن استوک راندمانش خیلی خوب نیست.

با سلام
دوستان یه چندوقتیه وقتی کامپیوترروروشن میکنم بعد چن دیقه استفاده کردن
هنگ میکنه یهویی ووبعد مجبورمیشم خاموشش کنم وقتی هم رو شن میکنم بعضی وقتا این صفحه میاد ( همون عکس بالایی ) و بعد خاموش روشن کردن و ... این
صفحه میره و ویندوز بالا که میاد یکی از هاردامو نمیشناسه
راستی یادم رفت بگم هروقت که ویندوز میخوادبالا بیاد ددیسکاروچک میکنه

مشکلش چی میتونه باشه ؟؟

شما مشکل سخت افزاری داری به احتمال زیاد و شاید یکی از هاردا خرابه یا اصلا ماجول رم سیستم خرابه ،باید تک تک چک بشن.

سلام به همه
یه مشکل دارم یکی کمک کنه حلش کنم:
من الان یه مودم خریدم که وای فای داره ( d-link هستش)
قبلا سادش رو داشتم ( tp-link بود)
الان با این وای فای داره نمیتونم هیچ صفحه وبی رو باز کنم اما دانلود میکنه !
و این که با گوشی هم میشه بهش وصل شد
این ارور رو میده وقتی میزنم یه صفحه ای باز بشه : the proxy server is refusing connectiona
یکی بگه چیکارش کنم؟
با قدیمی راحت پیج باز میشه و هر کاری میشه کرد اما با جدیده فقط دانلود میشه کرد هیچ وبی رو باز نمی کنه رو 2 تا پی سی مختلف هم چک کردم نشد
تنظیمات هم باز نمیکنه مودمه
اینترنت هم برا اطلاع از مخابراته !

ممکنه تنظیمات Internet Connection ویندوز روی هآنتی شیلتر خراب کرده باشه.
Internet Option>Connection>LAN Setting

اینجا اگه چیزی تیک خورده بردارین
از کوگل گروم یا فایرفاکس هم می تونین استفاده کنین.

سلام.
دوستم یه سیستم pci e3 بسته هم کارت گرافیکش و هم مادربردش(روی جعبه قطعات نوشته شده pci e3 ready)ولی بعد از بستن سیستم و نصب ویندوز و مادربرد و کارت گرافیک و نصب آپدیتش در برنامه gpu z بخش bus interface رو pci e2.0x16 @ x16 2.0 نشون میده.باید چیکار کنم تا به pci e3 تبدیل بشه.(مادر برد هم فقط از pci e3 پشتیبانی میکنه)
http://upcity.ir/images2/26839282434125613722.png
ممنون میشم دوستانی که تجربه دارن راهنمایی کنن.
53.gif
53.gif
53.gif
53.gif
53.gif

من هرچي بازي نصب ميكنم فقط با اين پيغام مواجعه ميشم جريانش چيه ؟؟؟؟

82668848235240533137.jpg
82668848235240533137.jpg

http://8pic.ir/images/82668848235240533137.jpg

سیستم شما ویروسی هست، بهتره ویندوز رو از اول نصب کنی و بعد هم اول آنتی ویروس بریزی و سریع آپدیت کنی و بعد از اسکن تمام هارد دیسک برنامه های دیگه رو هم نصب کنی.

سلام.
دوستم یه سیستم pci e3 بسته هم کارت گرافیکش و هم مادربردش(روی جعبه قطعات نوشته شده pci e3 ready)ولی بعد از بستن سیستم و نصب ویندوز و مادربرد و کارت گرافیک و نصب آپدیتش در برنامه gpu z بخش bus interface رو pci e2.0x16 @ x16 2.0 نشون میده.باید چیکار کنم تا به pci e3 تبدیل بشه.(مادر برد هم فقط از pci e3 پشتیبانی میکنه)
http://upcity.ir/images2/26839282434125613722.png
ممنون میشم دوستانی که تجربه دارن راهنمایی کنن.
53.gif
53.gif
53.gif
53.gif
53.gif

از دوستان کسی پاسخ نمیده؟
ممنون میشم.

مدل دقیق مادربرد و کارت گرافیک رو بگید لطفا.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or