تاپیک مشکلات سخت افزار و نرم افزار

سلام مجدد به دوستان ... کارتم دیروز رسید بستم روی کیس کار میده اما یک بار دیروز یک بار هم 30 دقیقه پیش داشتم تو سایتا میتابیدم یک دفعه صفحه آبی شد یک مشت کد انگلیسی با رنگ سفید نشون داد بعد چند دقیقه ریستارت شد مشکل چیه ؟؟؟؟؟ یک سوال دیگه من SSD Vertex 3 60g دارم سیستم رو SSD Caching کردم اما سرعت اون جور که باید بالا باشه نیست ..... یکی از بچه ها میگه فورمت کن و SSD رو بزار برای ویندوز یعنی درایو c بعد سرعتت خیلی میاد بالا بخصوص سرعت بوت ویندوز و لود برنامه ها .... نظر شماچیه؟؟؟؟؟

اول که دوست شما درست گفته، وقتی همچین SSD سرعت بالایی داری دیگه دلیلی نداره بزاریش برای SSD Caching، در اون حالت اتفاقا سرعتش هم پایینتر میاد. فرمت کن و بزارش برای ویندوز،

اون صفحه آبی هم دلایل زیادی می تونه داشته باشه ، کاری که گفتم رو بکن ببین بازم این صفحه آبی دیده میشه یا خیر.

سلام

دوستان من تازگی یک کارت گرافیک MSI R5450 گرفتم این کارت خروجی های HDMI-Output وDVI Output و D-SUB Output دارد ولی مشکلی که من دارم اینه که به هیچ وجه نمی تونم از hdmi استفاده کنم،من یه ال سی دی 32 دارم ومیخام این کارت روبا کابل hdmi به ال سی دی وصل کنم ولی به هیچ وجه نمیشه،می خاستم ببینم واقعا راهی نداره ؟پس این پورت hdmi به چه دردی میخوره،لطفا کمک کنید.
ضمنا این کارتhdmi 1.3 ساپورت می کنه.

سلام

دوستان من تازگی یک کارت گرافیک MSI R5450 گرفتم این کارت خروجی های HDMI-Output وDVI Output و D-SUB Output دارد ولی مشکلی که من دارم اینه که به هیچ وجه نمی تونم از hdmi استفاده کنم،من یه ال سی دی 32 دارم ومیخام این کارت روبا کابل hdmi به ال سی دی وصل کنم ولی به هیچ وجه نمیشه،می خاستم ببینم واقعا راهی نداره ؟پس این پورت hdmi به چه دردی میخوره،لطفا کمک کنید.

حداقل توضیح می دادی نمیشه یعنی؟ چطوریه که نمیشه؟!

سلام

منظورتون چیه که به هیچ وجه نمیشه ؟
مدل مانیتور شما چیه ؟

Last edited by a moderator:
منظورتون چیه که به هیچ وجه نمیشه ؟
مدل مانیتور شما چیه ؟

من یه تلویزیون 32 lg دارم که hdmi داره وقتی که یه سر کابل hdmi رو به این تلویزیون ویه سردیگه رو به hdmi کارت گرافیک می زنم هبچ سیگنالی نمیاد وفقط یه نوشته رو تلوبزیون میاد که میگه no signal

آقا فرشید با برنامه 3D Mark گرافیک رو چک کردم در حالت Performenc 1280 *720 for most gaming pc فکر کنم حالت نرمال بود تعداد فرمی که میداد بین 27 تا 30 فرم در ثانیه بود ........ و در حالت Extream 1920*1080 for high gaming pc فکر کنم حالت خیلی بالا بود تعداد فرمی که میداد بین 10 تا 12 فرم در ثانیه بود به نظر شما برای Evga Gforce 560ti این رقم خوبه یا نه?????
باشه من فرمت میکنم اما یک سوال در قسمتی که میخوام درایو هارو فرمت یا پاک کنم در win7 آیا SSD را میشناسه که انتخابش کنم برای درایو C ؟؟؟؟؟

آقا من خواستم فرمت کنم وقتی رسیدم به قسمت انتخاب درایو برای فرمت و انتخاب درایو برای نصب ویندوز هیچ درایوی رو نشان نمیداد .... بعد زنگ زدم به طرفی که ویندوز رو نصب کرده بود و ssd caching كرده بود گفت چون raid 0 شده نمیشه ...گفتم باید چی کار کنم گفت بیارش منم دیگه حال ندارم این کیس به این سنگینی رو ببرم .... اگه میشه شما کمکم کنید و راهنماییی کنید که فرمت کنم .... با تشکر

Last edited by a moderator:
آقا فرشید با برنامه 3D Mark گرافیک رو چک کردم در حالت Performenc 1280 *720 for most gaming pc فکر کنم حالت نرمال بود تعداد فرمی که میداد بین 27 تا 30 فرم در ثانیه بود ........ و در حالت Extream 1920*1080 for high gaming pc فکر کنم حالت خیلی بالا بود تعداد فرمی که میداد بین 10 تا 12 فرم در ثانیه بود به نظر شما برای Evga Gforce 560ti این رقم خوبه یا نه?????
باشه من فرمت میکنم اما یک سوال در قسمتی که میخوام درایو هارو فرمت یا پاک کنم در win7 آیا SSD را میشناسه که انتخابش کنم برای درایو C ؟؟؟؟؟

آقا من خواستم فرمت کنم وقتی رسیدم به قسمت انتخاب درایو برای فرمت و انتخاب درایو برای نصب ویندوز هیچ درایوی رو نشان نمیداد .... بعد زنگ زدم به طرفی که ویندوز رو نصب کرده بود و ssd caching كرده بود گفت چون raid 0 شده نمیشه ...گفتم باید چی کار کنم گفت بیارش منم دیگه حال ندارم این کیس به این سنگینی رو ببرم .... اگه میشه شما کمکم کنید و راهنماییی کنید که فرمت کنم .... با تشکر

دوست عزیز اون تست رو نذاشتن که بشینی نگاه کنی که خوبه یا بد، باید امتیاز آخر تست رو بگی که ببینیم خوبه یا نه!

وقتی می خوای ویندوز نصب کنی تمام هارددیسک ها رو قطع کن و فقط SSD وصل باشه، بعد که نصب ویندوز تموم شد دوباره هاردها رو وصل کن.

من یه مشکلی دارم که یه چند وقتیه روی همه سیستمها فعال میشه اونم اینه که میکروفن و خروجی صدا جلو کیس کار نمیکنه.
فیش رو روی مادر برد نصب شده و درایور هم نصبه ولی هیچ صدا یا عکس العملی دیده نمیشه راه حل چیه ؟

فرشید جان من سیم برق HDD رو کندم و SSD کامل وصل ... اما بازم نشد ... میگه درایوی وجود نداره.......:(

وقتی میگه وجود نداره یا کابل SATA رو وصل نکردی درست یا برقش قطعه، اینکه کار سختی نیست، اگرم نمیشه پورت ساتاش رو روی مادربرد عوض کن.

من یه مشکلی دارم که یه چند وقتیه روی همه سیستمها فعال میشه اونم اینه که میکروفن و خروجی صدا جلو کیس کار نمیکنه.
فیش رو روی مادر برد نصب شده و درایور هم نصبه ولی هیچ صدا یا عکس العملی دیده نمیشه راه حل چیه ؟

ممکنه از تنظیمات درایور کارت صدا باشه که Front Panel Audio رو Dsiable کرده یا اصلا از توی تنظیمات مادربرد فعال نیست.

فرشید جان امتیازی که داده P4900 است

امتیاز کاملا طبیعیه.

سلام
اقا یه لب تاب هست که ماله شوهر خالمه و اون پریروز که نشست پاهاش بهم گفت دیگه صحفه کیبورد کار نمیکنه
خودشم نمیدونه یه دفعه چی شد که این جوری شد
من احتمال میدم که ویروس داشته باشه و این انتی ویروسی که نصب کردم بدرد بخور نیست انتی ویروس سکریتی avast! Internet Security اخرین ورژن موجود هست
بعد ویندوز هم 7 هست و صحفه کیبورد نصب هست ولی اجرا نمیشه لب تاب هم سونی هست:-/

سلام
اقا یه لب تاب هست که ماله شوهر خالمه و اون پریروز که نشست پاهاش بهم گفت دیگه صحفه کیبورد کار نمیکنه
خودشم نمیدونه یه دفعه چی شد که این جوری شد
من احتمال میدم که ویروس داشته باشه و این انتی ویروسی که نصب کردم بدرد بخور نیست انتی ویروس سکریتی avast! Internet Security اخرین ورژن موجود هست
بعد ویندوز هم 7 هست و صحفه کیبورد نصب هست ولی اجرا نمیشه لب تاب هم سونی هست:-/

خب بعیده که قطع شدن کیبورد از ویروس باشه، ممکنه کنترلر خود کیبورد از سخت افزارش از کار افتاده باشه

راه تستش اینه که دستگاه رو از دیسک ویندوز یا ازیه دیسک بوت Live بالا بیارید ببینید کیبورد توی اونا کار می کنه یا خیر، اگر کار کرد یعنی ایراد ازز ویندوزه، اگر کار نکرد باید دستگاه رو ببرید گارانتی.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or