تاپیک مشکلات سخت افزار و نرم افزار

ببخشید وقتی حتی کمی صفحه رو سریع اسکرول میکنم فنِ کارت گرافیک شروع به ویز و ویز میکنه. مشکل چی میتونه باش؟

نمیشه اسمش رو مشکل گذاشت، صدا از تغییر بار VRM های تغذیه کننده ی کارت گرافیکی ایجاد میشه، روی کارت قبلیم هم این مشکل رو داشتم که در نسل جدید کارتا برطرف شده

چندر روزی میشه USB ها دچار مشکل شدن و Hdd یا فلش که وصل میکنم ویندوز پیغام میده this device can perform faster و سرعت انتقال اطلاعات 1 مگابایت شده.
توی Device manager هم روی تمام usb ها علامت تعجب زده .
ازونجا usb ها رو uninstall کردم نشد حتی با یه پاور دیگه تست کردم درست نشد .
نمیدونم چی شده چراغ هارد هم یکسره روشنه البته این مال قبله خرابی usb هاست!
کسی میدونه چه بلایی سر کامپیوتر ما اومده؟

چندر روزی میشه USB ها دچار مشکل شدن و Hdd یا فلش که وصل میکنم ویندوز پیغام میده this device can perform faster و سرعت انتقال اطلاعات 1 مگابایت شده.

ممکنه پاورت خراب شده باشه که باید سریعتر عوضش کنی قبل از خرابی سیستم
ممکن هم هست از خود مادربرد باشه، ولی در هر صورت باید اول پاور دیگه ای رو روی سیستم بزاری و تست کنی، پاور اصلی و نه از این 15 تومنی ها.

ویندوز عوض کردی ؟ درایورای مین هم قاعدتا آپدیته دیگه ؟!
چه USBهای جلوی کیس و چه USBهای پشت مین همین مشکل رو دارن ؟!
اگه با تعویض ویندوز هم حل نشه به نظر میاد کنترولر USBها مرخص شده یا به عبارت دیگه مشکل از مین !

آخرین ویرایش:
ممکنه پاورت خراب شده باشه که باید سریعتر عوضش کنی قبل از خرابی سیستم
ممکن هم هست از خود مادربرد باشه، ولی در هر صورت باید اول پاور دیگه ای رو روی سیستم بزاری و تست کنی، پاور اصلی و نه از این 15 تومنی ها.

ویندوز عوض کردی ؟ درایورای مین هم قاعدتا آپدیته دیگه ؟!
چه USBهای جلوی کیس و چه USBهای پشت مین همین مشکل رو دارن ؟!
اگه با تعویض ویندوز هم حل نشه به نظر میاد کنترولر USBها مرخص شده یا به عبارت دیگه مشکل از مین

حتی با پاور گرین 850 هم تست کردم... clr cmos , update bios هم کردم.
usb های جلو که کلا قطع شده بودن اونا رو از مادربرد جدا کردم بازم درست نشد.
فقط ویندوز عوض نکردم... انشال... که از ویندوز باشه
ممنون

Last edited by a moderator:
اینی که شما نشون دادی مگه مشکله؟؟
نه دوست عزیز طبیعیه، در زمانی که گرافیک فقط روی Aero ویندوز 7 هست نیاز به توان زیادی نداره و از گرافیک آنبرد اینتل استفاده می کنه که ضعیفتره، بیشتر از این هم احتیاج نداره
زمانی که بازی رو اجرا می کنی گرافیک Nvidia وارد عمل میشه و بنابراین امتیاز گزینه ی Gaming Graphic بالاتره.
فرشید فکر نمیکنم پست قبلی منو خونده باشی!
http://forum.bazicenter.com/thread5278/page195/#post1777622
من اصلا منظورم به گرافیک گیمینگ نیست!
ببین اون روزی که نوت بوک رو گرفتم نمره ای که دریافت بالاتر بود! والا الان پایینتره...! میخوام ببینم چنین چیزی اصلا امکان پذیر هست یا من دارم اشتباه میکنم؟!
مثلا همین aero نمره 5.1 رو کسب کرده! یعنی یه جورایی شبیه GT 8500 روی دسکتاپ شده! روی اون نمره 5 رو کسب کردم!:دی نمیدونم حالا با گذشت زمان این نمره پایین اومده یا من اشتباه میکنم!

با سلام و تشکر از راهنمایی های خوب شما عزیزان. راستش من قصد خرید hd6770 رو داشتم ولی فروشنده hd6790 رو پیشنهاد کرد. منم 6790رو برداشتم. برای پاور هم فروشنده tsco800 رو که 450 وات حقیقی داره رو بهم داد. حلا که کارت و پاور رو نصب کردم سیستم دچار مشکل شده در حالت عادی که سیستم بالا میاد مشکلی نیست ولی وقتی میخای یه بازی اجرا کنی حتی بازی خیلی سبک، صفحه مانیتور راه راه آبی سیاه میشه و تصویر قطع میشه و سیستم میره تو کما. حالا من موندم ایراد از ضعف پاور هستش یا اینکه ایراد دیگه ای داره. در ضمن مدل کارت گرافیکی که گرفتم XFX HD 6790 با یک تغذیه شش پینه است. مادربرد من هم ASUS M2N-X با PCI 1.6 است. لطفا اگه امکان داره منو راهنمایی بکنید.
بازم ممنون از زاهنماییتون

سلام به همگی دوستان یه سوال فنی داشتم چند وقتی هست که گاهی اوقات لپ تاپ من Blue Screen میده بعد ریست میشه گفتم شاید از بایوس باشه ورژن جدید بایوس رو دانلود و به روز کردم ، از خود سایت ایسوس و مارک دستگاه خودم ولی بعد از به روز شدن هم مشکل حل نشده و تا حالا یک دفعه B.S داده به نظر شما مشکل از چی میتونه باشه ؟(باید ببرم گارانتی یا میشه حل کنم این مشکل رو)

اگر جای درستی سوال رو نپرسیدم شرمنده چون تاپیکی برای مشکلات لپ تاپ پیدا نکردم

فرشید فکر نمیکنم پست قبلی منو خونده باشی!
http://forum.bazicenter.com/thread5278/page195/#post1777622
من اصلا منظورم به گرافیک گیمینگ نیست!
ببین اون روزی که نوت بوک رو گرفتم نمره ای که دریافت بالاتر بود! والا الان پایینتره...! میخوام ببینم چنین چیزی اصلا امکان پذیر هست یا من دارم اشتباه میکنم؟!

منم که گفتم خیلی مهم نیست حتی اگر پایین هم اومده باشه 1 نمره، ممکنه بخاطر آپدیت درایور و کم کردن مصرف انرژی باشه، اتفاقا طبیعیه که نمرش هم نمره ی کارت 8500 روی PCباشه، نمره ی مهم نمره ی Gaming هست
همون که می گی، احتمال زیاد اشتباه کردی.

سلام به همگی دوستان یه سوال فنی داشتم چند وقتی هست که گاهی اوقات لپ تاپ من Blue Screen میده بعد ریست میشه گفتم شاید از بایوس باشه ورژن جدید بایوس رو دانلود و به روز کردم ، از خود سایت ایسوس و مارک دستگاه خودم ولی بعد از به روز شدن هم مشکل حل نشده و تا حالا یک دفعه B.S داده به نظر شما مشکل از چی میتونه باشه ؟(باید ببرم گارانتی یا میشه حل کنم این مشکل رو)

اگر جای درستی سوال رو نپرسیدم شرمنده چون تاپیکی برای مشکلات لپ تاپ پیدا نکردم

فقط با یه بار BSOD دادن نمیشه نظر داد، شاید نرم افزاری بوده، باید ببینی باز تکرار میشه و اگر شد با اجرای نرم افزارهای یا در زمانهای خاصی هست یا خیر.

حتی با پاور گرین 850 هم تست کردم... clr cmos , update bios هم کردم.
usb های جلو که کلا قطع شده بودن اونا رو از مادربرد جدا کردم بازم درست نشد.
فقط ویندوز عوض نکردم... انشال... که از ویندوز باشه
ممنون

دوستان مشکل USB با تعویض ویندوز حل شد... تشکر
فقط اینکه چراغ هارد یکسره روشنه (از اول که سیستمو روشن میکنم تا وقتی خاموش میکنم)
تنها کاری که یادم میاد کردم این بود که یه هارد به pc وصل بود و تو حالت standby هاردو جداکردم
مشکل از چیه به نظر شما ؟

دوستان مشکل USB با تعویض ویندوز حل شد... تشکر
فقط اینکه چراغ هارد یکسره روشنه (از اول که سیستمو روشن میکنم تا وقتی خاموش میکنم)
تنها کاری که یادم میاد کردم این بود که یه هارد به pc وصل بود و تو حالت standby هاردو جداکردم
مشکل از چیه به نظر شما ؟
احتمال اینکه هاردت ویروسی شده باشه و ویروس باعث فعالیت هاردت باشه هست
یک مشکل مشابه شما رو یادمه که با ویروس کشی و نصب مجدد ویندوز حل شد

سلام
من گیم پد یو اس بی گرفتم روی آنالوگ ها بالا و پایین برعکسه.توی بعضی بازیها هم چپ میره بالا و راست میاد پایین لطفا راهنمایی کنید.

سلام
یه مشکلی با کیبرد دارم .بعضی وقتها توی دسکتاپ کیبرد از کار میفته . کیبرد روعوض کردم وسیستممو هم ارتقا دادم به جز هارد ولی با این کیبرد جدیده هم این مشکلو دارم . ممنون میشم کمکم کنید

سلام
من گیم پد یو اس بی گرفتم روی آنالوگ ها بالا و پایین برعکسه.توی بعضی بازیها هم چپ میره بالا و راست میاد پایین لطفا راهنمایی کنید.

باید به Control Panel ویندوز بری و از بخش Game Controllers گیم پدت رو کالیبره کنی، تمام جهت ها رو تست کنی و برای هر کلید جهت و آپشن درست رو تنظیم کنی.
اگر توی بازی خاصی مشکل داشت باید از تنظیمات همون بازی تعریف Axis ها و Function ها رو عوض کنی.
سلام
یه مشکلی با کیبرد دارم .بعضی وقتها توی دسکتاپ کیبرد از کار میفته . کیبرد روعوض کردم وسیستممو هم ارتقا دادم به جز هارد ولی با این کیبرد جدیده هم این مشکلو دارم . ممنون میشم کمکم کنید

یا مشکل از مادربرده یا خود کیبورد دیگه، بجز اینا که نیست.
اگه کیبورد برند متفرقه هست با یه مدل دیگه عوضش کن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or