سلام به دوستان
من سیستم موقع بازی خیلی صدا میده دیروز خریدم!
مشکل از چیه؟
احتمال داره از فن گرافیک باشه که در حالت لود و گرمای زیاد داخل کیس دروش بالا بره و صدا ایجاد کنه !
بجز گرافیک از CPU هم می تونه باشه، مخصوصا توی بازیهایی که به پردازنده هم زیاد فشار وارد می کنن.
دماش در موقع بازی با crysis 2 و batman ac در بالاترین تنظیمات ممکن 75 هستش خوبه؟گرافیک رو گفتم
خیلی هم خوبه، مدل پردازنده و کارت گرافیکت رو می گفتی معلوم میشد از کدومه.
با سلام خدمت اساتید محترم
مطلبی که میخوام بگم در مورد اورکلاک کردن هستش، نمیدونم آیا تاپیکش اینجاست یا نه... ولی به هرحال میگم.
مدل CPU من اینه : Intel Core to Quad Q8300 2.50 GHZ. من رفتم و Clock Speed رو زیاد کردم و روی 2.57 قرار دادم و کامپیوتر بدون هیچ مشکلی روشن شد. اما دیگه از این بیشتر نمیشه زیادش کنم، اگه از این بیشترش کنم، تنظیمات به صورت خودکار به حالت اولیه برمیگرده. ولتاژ رو هم بردم بالا، اما دیگه نزدیک بود حتی کامپیوتر هم روشن نشه، گذاشتم سرد شد دوباره روشن کردم یه چند ثانیه طول کشید دوباره تنظیمات ریست شد. من شنیدم که میشه Clock Speed رو حتی به 3.2 هم رسوند! اما من دیگه ترسیدم و دست بهش نزدم و اومدم اینجا که از شما کمک بخوام، یه خورده تنظیمات RAM رو هم دستکاری کردم. از قسمت BIOS FEATURES گزینه هایی مثل C1 E و TM و C2 Support و ... رو هم غیر فعال کردم اما باز هم جوابی حاصل نشد. من مشکل زیادی با سرعت CPU م ندارم، فقط واسه بازی کردن گیم های Wii و GC و بعضی وقت ها PS2 یه خورده مشکل سرعتی دارم (خیلی کم).
بقیه ی مشخصات سیستمم هم اینه : VGA: NVIDIA GEFORCE GT 240 _ RAM: 4GB DDR3 1333 _ MB: GigaByte EP41T USB3.0
ممنون میشم اگه کمکم کنید.
خب این کار قلق خاص خودش رو داره، کارایی که کردی درسته ولی بسته به مدل مادربرد شاید لازم باشه که ولتاژ پردازنده رو هم بالاتر ببری که توی فرکانس 3 گیگ پایدار بشه.مشکل بازی شما بیشتر گردن گرافیک ضعیفت هست تا پردازندت.