تاپیک مشکلات سخت افزار و نرم افزار

کمک !!! این سیستم ما از دیروز به مشکل خورده و صفحه آبی مرگ (!) رو به ما نشون میده. بدبختی هم اینجاست که تا میرم توی ویندوز ، به یک دقیقه نکشیده دوباره میاد بیرون و آبی میشه و با هزار جور ریست و خاموش کردن و عوض کردن جای رم و ... هم درست نشده. یعنی نمیتونم با خیال راحت برم توی ویندوز یا Safe Mode که دستکاریش کنم. هیچ قطعه جدیدی هم نصب نکردم در این مدت. راه حلی براش سراغ دارین ؟! :( ارورش 0X000000F4 هست.

شرمنده از دوستانی که pm هاشون رو جواب ندادم ! کامپیوتر دم دستم نیست و این پست رو هم با کلی سختی دادم !

کمک !!! این سیستم ما از دیروز به مشکل خورده و صفحه آبی مرگ (!) رو به ما نشون میده. بدبختی هم اینجاست که تا میرم توی ویندوز ، به یک دقیقه نکشیده دوباره میاد بیرون و آبی میشه و با هزار جور ریست و خاموش کردن و عوض کردن جای رم و ... هم درست نشده. یعنی نمیتونم با خیال راحت برم توی ویندوز یا Safe Mode که دستکاریش کنم. هیچ قطعه جدیدی هم نصب نکردم در این مدت. راه حلی براش سراغ دارین ؟! :( ارورش 0X000000F4 هست.

شرمنده از دوستانی که pm هاشون رو جواب ندادم ! کامپیوتر دم دستم نیست و این پست رو هم با کلی سختی دادم !

درود اریا صفحه ابی چند تا علت می تونه داشته باشه !!!
احتمالا یکی از قطعاتت به مشکل بر خورده ! یا خراب شده اند یا ی چیز ینمیزاره درست کار کنند !
شما برای شروع یک بار ویندوز عوض کن ببین شاید مشکل از ویندوزت باشه !!!
اگه باز هم درست نشد کلیه قطعات را باز کن دوباره ببیند ببین درست میشه!!!
اگه باز هم نشد باید دونه دونه قطعات را رو ی سیستم دیگه امتحان کنی تا متوجه بشی ایراد از کدوم قطعه هست
خود من احتما می دم مشکل از رم هات باشه !!!جای رم هارا عوض کن ببین درست میشه !

عمو اریا مشکلت سخت افزاری نیست بلکه ایراد از نرم افزار ها و درایور های کامپیوترت هست. یا دستگاه رو همین جوری خاموش کردی یا نرم افزاری رو جدیدا نصب و یا پاک کردی یا ویروس و...

به تنظیمات رجیستری ویندوز و بایوس هم ربط هم داره.

یا برنامه نصب کن رو پی سی یا Repair کن ویندوز رو.

بله امکانش هست ، لبتاب شما خروجیه HDMI ورژن 1.4 داشته باشه میتونی تصاویر سه بعدی رو ببینی !
در مورد SBS هم اگه TVت از نوع Active باشه میتونی این مدل فیلمارو هم ببینی.
کمک !!! این سیستم ما از دیروز به مشکل خورده و صفحه آبی مرگ (!) رو به ما نشون میده. بدبختی هم اینجاست که تا میرم توی ویندوز ، به یک دقیقه نکشیده دوباره میاد بیرون و آبی میشه و با هزار جور ریست و خاموش کردن و عوض کردن جای رم و ... هم درست نشده. یعنی نمیتونم با خیال راحت برم توی ویندوز یا Safe Mode که دستکاریش کنم. هیچ قطعه جدیدی هم نصب نکردم در این مدت. راه حلی براش سراغ دارین ؟!
yahoo_2.gif
ارورش 0X000000F4 هست.

بچه ها که یه سری توضیحات دادن ، چون میگی به 1 دقیقه نمیکشه و ریست میشه فک میکنم یا رجیستری مشکل پیدا کرده یا هاردت. (حالا خود هارد ، اتصالاتش یا...)

آخرین ویرایش:
تشکر از دوستان ! از همون راه Repair رفتیم درست شد ! :دی امیدوارم دیگه این طوری نشه چون خیلی اعصاب خوردکن بود.

حالا یه چیز دیگه برام سوال شده. کیس رو که باز کردم دیدم این فن که توی عکس هم مشخصه کار نمیکنه ! :دی یعنی نقش دکور رو ایفا میکنه !! چیکارش کنم ؟! :دی

03546IMMcxadzef.jpg

دکور ! :d
اگه خود سیم و اتصالش مشکلی نداره احتمالا مرخص شده ، باید یکی دیگه ردیف کنی بدون این فن هم کیست یه چی تو مایه های بخاری میشه ! :d

آخرین ویرایش:
عزیزان کاربر تاپیک من فقط یه چیزی بگم:
اگه پی سی دارید حتما هر دو ماه یکبار با اون باد بزنی که تو مکانیکی ها هستش فشار قویه.با اون داخلشو یه گرد گیری کنید این واسه مادربردتون خوبه.
همین.

تشکر از دوستان ! از همون راه Repair رفتیم درست شد ! :دی امیدوارم دیگه این طوری نشه چون خیلی اعصاب خوردکن بود.

حالا یه چیز دیگه برام سوال شده. کیس رو که باز کردم دیدم این فن که توی عکس هم مشخصه کار نمیکنه ! :دی یعنی نقش دکور رو ایفا میکنه !! چیکارش کنم ؟! :دی

03546IMMcxadzef.jpg

با سلام
یوست عزیز اگه بازهم اینطوری شد از رو هاردت یه backup بگیر و یه بار پارتیشن بندی از اول کن تا دیگه به این مشکل نخوری

در ضمن کارت گرافیک شما 3850 ati درسته؟

03546IMMcxadzef.jpg

خوب خدارا شکر دقیقا بگو ببینیم چی کار کردی درست شد :d راستی اون فن هم زیاد مهم نیست البته برا زمستون می گم ولی چقدر کیست خاک داره توش :d

سلام
یه فلش داده بودم به کسی الان که برام اورده نمیشه فرمتش کرد اصلا نمیشه هیچ فایلی رو ازش پاک کرد یا اضافه کرد!این پیغام رو میده
the disk is write protected

اگه کسی میدونه چاره چیه ممنون میشم.خیلی لنگم.

سلام
یه فلش داده بودم به کسی الان که برام اورده نمیشه فرمتش کرد اصلا نمیشه هیچ فایلی رو ازش پاک کرد یا اضافه کرد!این پیغام رو میده
the disk is write protected
اگه کسی میدونه چاره چیه ممنون میشم.خیلی لنگم.
درود بر شما
دو حالت وجود داره ، یا مشکل از ویندوز و تنظیمات رجیستری شماست. که در اینصورت فایل زیر رو دانلود کنید ، از حالت فشره خارج و اجرا کنید
میتونی از برنامه USB WriteProtector هم استفاده کنی که راحت تره.

و اما اگر مشکل از حافظه فلش شما باشه (که احتمالا همینطور هم هست)
بهترین کار اینه که به سایت سازنده حافظه فلش خودتون برید و برنامه مربوط به فرمت یا ترمیم اون رو دریافت کنید
به عنوان مثال برای حافظه های Transcend میتونید از برنامه JetFlash Online Recovery استفاده کنید
برنامه Flash Memory Toolkit رو هم می‌تونید دانلود و امتحان کنید.

شاد باشید

سلام
من مشکلم نرم افزاری هست و اینه که در داخل ویندوز 7 هر وقتی حال کنه هنگ میکنه بعضی وقت ها چند دقیقه بعضی مواقع هم وقتی ویندوز داره نصب میشه.اوبونتو لینوکس هم ریختم هنگ میکرد.
و همچنین بعضی مواقع که کامپیوتر را روشن میکنم داخل ویندوز که میاد کیبرد کار نمیکنه یا بعضی مواقع داخل صفحه abit میمونه که وقتی موس را در میارم رد میکنه.
در ویندوز xp و ویستا هیچ مشکلی ندارم.
مشخصات کامپیوترم هم اینه:
Gaming Rig

Processor AMD ATHLON 64 X2 5200Motherboard abit AN52VMemory 4GBGraphic Card nvidia geforce 9400gt 1gbHard Drive 500GBMonitor LG w1642s & AOC v22tSound Card Realtek HighDefintion AudioSpeakers/Headphones GeniusKeyboard GeniusMouse GeniusMouse Surface نامعلومGaming Device نامعلومPower Supply green GP330ACase greenOperating System xp&vista

اما چرا داخل این تاپیک پرسیدم.رفتم پیش یه خدمات کامپیوتری کیس را هم بردم اون گفت مشکل از پاورته که این مشکلات را داری.
و همچنین نشان داد که مادربرد من جای 8 پین (فکر کنم) داره ولی پاور فقط 4 پین داره که وصل شده و پاور ضعیفه و عوضش کنی درست میشه.
نظر شما چیه؟

سلام دوستان عزیز سیستم من اینه

لینک

من موندم یه چند روزه که سیستممو اول روشن میکنم یه صدایی میده سیستمم ، اولش 1 دقیقه ولی بعد 1 دقیقه دیگه صدا نمیده . موندم از چشه و اینم بگم من سیستممو همه جاشو داخلشو تمیز کردم حتی سی پیومو بازکردم تمیز کردم همه چیشو ، موندم مشکل از چیه قبلا اینجور نبود .

سلام دوستان عزیز سیستم من اینه
لینک
من موندم یه چند روزه که سیستممو اول روشن میکنم یه صدایی میده سیستمم ، اولش 1 دقیقه ولی بعد 1 دقیقه دیگه صدا نمیده . موندم از چشه و اینم بگم من سیستممو همه جاشو داخلشو تمیز کردم حتی سی پیومو بازکردم تمیز کردم همه چیشو ، موندم مشکل از چیه قبلا اینجور نبود .
با اجازه از اساتید سخت افزار
معین جان
فن های کیس همیشه بعد از مدتی به سر و صدا می‌افتن که یا باید روغن کاری بشن یا تعویض . وقتی سیستم روشنه ،ببین این صدا از کدوم فن (چه قسمتی از سیستم) ناشی میشه.اگر از فن کیس بود این آموزش تصویری رو برای روغن کاری فن ها ببین ، به دردت میخوره.
منبع فارسی آموزش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or