تاپیک مشکلات سخت افزار و نرم افزار

سلام یه سوال فنی داشتم مادربرد من Asus p7p55d هستش و رمم A-Data 4GB Dual 1333 که این رم تایمینگش 24-8-8-8
من تو دفترچه مادربرد نگاه کردم دیدم که رم از سری Adata فقط تایمینگ 24-9-9-9 رو ساپورت میکنه از طریق صفحه بایوس تایمینگ رم رو از حالت Auto به manual تغییر دادم چون بایوس مادربرداتوماتیک 24-9-9-9 شناسایی کرده بود ، گذاشتم روی 24-8-8-8 ولی بازم که این کارو انجام دادم تایمینگ رو یکی کردم مشکل Blue Screen دارم

نکته : مادربرد رو گارانتی بردم سالمه ، هارد سالمه ، پاور سالمه در آخر تو سایت انفورماتیک گستر دیدم نوشته Blue Screen به خاطر مچ نبودن تایمینگ میتونه باشه که هر دو رو مچ کردم باز این مشکل رو دارم
حالا به نظر شما رمم رو عوض کنم و یه رم بخرم که هم از نظر مارک و هم تایمینگ تو دفترچه مادربرد باشه مشکل حل میشه ؟

یکی از رم ها رو در بیار تو حالت سینگل چنل امتحان کن ببین نتیجه چیه...

BLUE SCREEN
تست کردم خیلی وقت پیش ها
تست تکی رم ها که پیش پا افتاده هستش من میگم Timing رم با مادربرد مچ نیست

بله قبلا" به این مشکل برخوردم
این مشکل دقیقا" چیزیه که خودتون فکرشو میکردید ! رم با مادربورد همخونی نداره و باید عوض بشه ! Asus با اون کیت رم مثل اینکه مشکلاتی داره !
با یه سرچ تو اینترنت میبینید که خیلیها این مشکل رو داشتن و من برای اینکه باز هم اطمینان حاصل بشه زنگ زدم به یکی از دوستا و پرسیدم و تایید کرد .

اما یک نکته ای میمونه ! آیا افزایش ولتاز رو امتحان کردین وقتی تایمینگ رو تغییر دادید ؟ مثلا" از 1.5 به 1.6 یا از 1.55 به 1.65
میتونید تو این صفحه بصورت دقیق چک کنید که آیا رمهاتون با مادربود سازگاری دارن یا نه :
http://www.adata.com.tw/index.php?action=product&cid=6&step=2_2
شاید فرجی شد و بشه کاری کرد

• Like
Reactions: Mohammad®eza
بله قبلا" به این مشکل برخوردم
این مشکل دقیقا" چیزیه که خودتون فکرشو میکردید ! رم با مادربورد همخونی نداره و باید عوض بشه ! Asus با اون کیت رم مثل اینکه مشکلاتی داره !
با یه سرچ تو اینترنت میبینید که خیلیها این مشکل رو داشتن و من برای اینکه باز هم اطمینان حاصل بشه زنگ زدم به یکی از دوستا و پرسیدم و تایید کرد .

اما یک نکته ای میمونه ! آیا افزایش ولتاز رو امتحان کردین وقتی تایمینگ رو تغییر دادید ؟ مثلا" از 1.5 به 1.6 یا از 1.55 به 1.65
میتونید تو این صفحه بصورت دقیق چک کنید که آیا رمهاتون با مادربود سازگاری دارن یا نه :
http://www.adata.com.tw/index.php?action=product&cid=6&step=2_2
شاید فرجی شد و بشه کاری کرد

ممنون بابت راهنماییت دوست عزیز رم ها تا 1.75 ولتاژ ساپورت میکنه گذاشتم ولتاژ رو روی 1.60 باز B.S اومد بعد گذاشتم روی 1.70 فعلا نیومده دیگه ایندفعه بیاد باید برم رم بخرم این B.S پدر منو درآورده

ممنون بابت راهنماییت دوست عزیز رم ها تا 1.75 ولتاژ ساپورت میکنه گذاشتم ولتاژ رو روی 1.60 باز B.S اومد بعد گذاشتم روی 1.70 فعلا نیومده دیگه ایندفعه بیاد باید برم رم بخرم این B.S پدر منو درآورده
از اون لینک استفاده کردید ؟ نتیجه اش چی بود ؟

کسی نیس راهنمایی کنه؟
این مشکل به تازگی براتون بوجود اومده یا همیشه بود ؟
آیا بایوس سیستم رو به آخرین نسخه ی موجود تو سایت Asus بروزرسانی کردین ؟

Last edited by a moderator:
این مشکل به تازگی براتون بوجود اومده یا همیشه بود ؟
آیا بایوس سیستم رو به آخرین نسخه ی موجود تو سایت Asus بروزرسانی کردین ؟

همیشه این جوری بوده اما نمیدونم چرا موقع اسمبل همچین مشکلی نداشتم و وقتی تحویل گرفتم اوردم مشکلاتم شرو شده

یه فایل از سایت ای سوز گرفتم ام نمیدونم چطور نصبش کنم پسوندش "ROM." هستش

همیشه این جوری بوده اما نمیدونم چرا موقع اسمبل همچین مشکلی نداشتم و وقتی تحویل گرفتم اوردم مشکلاتم شرو شده

یه فایل از سایت ای سوز گرفتم ام نمیدونم چطور نصبش کنم پسوندش "ROM." هستش
به اینجا برید و روی BIOS کلیک کنید و تمامی نسخه ها رو دانلود کنید !
اگر انگلیسیتون خوبه به اینجا برید و مطالعه کنید تا یاد بگیرید اگر هم که نه بگید من براتون آموزش بزارم !
سه راه برای آپدیت هست که برای شما بهترینش راه 2 و 3 هست ، یکی از طریق EZ-Flash در هنگام پست ( یا همون بوت شدن ) مادر بورد یکی هم درون ویندوز با استفاده از برنامه !
http://www.ehow.com/how_4885286_update-asus-bios.html
http://vip.asus.com/forum/view.aspx?id=20070215223109668&board_id=1

سلام یه سوال فنی داشتم مادربرد من Asus p7p55d هستش و رمم A-Data 4GB Dual 1333 که این رم تایمینگش 24-8-8-8
من تو دفترچه مادربرد نگاه کردم دیدم که رم از سری Adata فقط تایمینگ 24-9-9-9 رو ساپورت میکنه از طریق صفحه بایوس تایمینگ رم رو از حالت Auto به manual تغییر دادم چون بایوس مادربرداتوماتیک 24-9-9-9 شناسایی کرده بود ، گذاشتم روی 24-8-8-8 ولی بازم که این کارو انجام دادم تایمینگ رو یکی کردم مشکل Blue Screen دارم

نکته : مادربرد رو گارانتی بردم سالمه ، هارد سالمه ، پاور سالمه در آخر تو سایت انفورماتیک گستر دیدم نوشته Blue Screen به خاطر مچ نبودن تایمینگ میتونه باشه که هر دو رو مچ کردم باز این مشکل رو دارم
حالا به نظر شما رمم رو عوض کنم و یه رم بخرم که هم از نظر مارک و هم تایمینگ تو دفترچه مادربرد باشه مشکل حل میشه ؟

BLUE SCREEN
تست کردم خیلی وقت پیش ها
تست تکی رم ها که پیش پا افتاده هستش من میگم Timing رم با مادربرد مچ نیست

تنها راهش اینه که Timing رو یا روی XMP بزاری یا بزاری روی Auto و دستکاری نکنی،
مشکل شما عدم سازگاری نیست، مشکل اینه که بجز تنظیم 8-8-8-24 تنظیمات دیگه رو مطابق سرعت پردازنده تنظیم نکردی و سیستم ناپایدار میشه، وگرنه مشکل سخت افزاری نیست

بایوس رو آپدیت کن و بزار خود مادربرد Timing رو تعیین کنه.

سلام
خسته نباشی فرشید جان

آقا من یه مانیتور BX2285 Plus دارم، یه رسیور HD با HDMI بهش وصل کردم ولی تصویر نمیداد، پیغام میداد که تصویر ورودی Full HD نیست ! موقعی هم که این پیغام رو میده کلا دکمه های منو و تنظیمات مانیتور غیر فعال میشن
بعد یه رسیور Full HD بهش وصل کردم بدون هیچ مشکلی تصویر داد

راهی هست که بتونم مشکلشو حل کنم ؟!

سلام
خسته نباشی فرشید جان

آقا من یه مانیتور BX2285 Plus دارم، یه رسیور HD با HDMI بهش وصل کردم ولی تصویر نمیداد، پیغام میداد که تصویر ورودی Full HD نیست ! موقعی هم که این پیغام رو میده کلا دکمه های منو و تنظیمات مانیتور غیر فعال میشن
بعد یه رسیور Full HD بهش وصل کردم بدون هیچ مشکلی تصویر داد

راهی هست که بتونم مشکلشو حل کنم ؟!

خیر، متاسفانه تا اونجا که من می دونم راهی نیست، بیشتر رسیورهای ارزون قیمت با اینکه خروجی HDMI دارن Full HD نیستن و قدرتشون به پردازش رزولوشن HD نمیرسه، بنابراین مانیتور اون رزولوشن رو پشتیبانی نمی کنه و نمی تونه نشون بده.

• Like
Reactions: Karchect

اره دوست من -بیشتر هم تو اور کلاک صفحه ابی میده
منم همین مشکل رو داشتم و الکی اون موقع پول رم دادم; اونارم نزدیک به مفت دادم 4 تا رم تازه نفس a-data 1600 9.9.9.24 گرفتم درست شد dual

chanel x 2 الان هم راحت شدم و مشکلی ندارم

سلام

آیا cpu amd athlon 64 x2 5000 2.6 ghz dual core

برای کشش بازی های جدید به درد میخوره ؟

در ضمن منظور از اورکلاک سی پی یو چیست ؟
mb : msi k9n neo v2
آیا این مادربورد من cpu های Am3 رو ساپورت میکنه؟ چه cpu هایی رو ساپورت میکنه ؟

آخرین ویرایش:
سلام

آیا cpu amd athlon 64 x2 5000 2.6 ghz dual core

برای کشش بازی های جدید به درد میخوره ؟

در ضمن منظور از اورکلاک سی پی یو چیست ؟
mb : msi k9n neo v2
آیا این مادربورد من cpu های Am3 رو ساپورت میکنه؟ چه cpu هایی رو ساپورت میکنه ؟

خیر، بدرد نمی خوره
منظور از اورکلاک افزایش فرکانس پردازنده بالاتر ازمقداریست که سازنده براش تعیین کرده بشرط اینکه پایداری کامل داشته باشه و مشکل حرارتی پیدا نکنه.
مادربرد شما هم پردازنده های جدید رو ساپورت نمی کنه، باید همشون رو یکجا عوض کنی.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or