تاپیک مشکلات سخت افزار و نرم افزار

سلام
VGA من MSI GTX 560 TI HAWK هست و تو بازی بشدت داغ میکنه و فنش میرسه به 100% و خیلی صدا میده!
به نظرتون چرا اینقدر داغ میشه و چیکار کنم دماش بیاد پایین؟؟!

خوب همین که دور فنش به %100 میرسه خودش یه مشکله ، کیس شما چیه ؟ ممکنه مشکل بخاطر سیم کشی یا تهویه کیس باشه !
با یه نرمافزار مثل HW Monitor دمای کارت رو مشخص کن ببین چجوریاس.

خوب همین که دور فنش به 0 میرسه خودش یه مشکله ، کیس شما چیه ؟ ممکنه مشکل بخاطر سیم کشی یا تهویه کیس باشه !
با یه نرمافزار مثل HW Monitor دمای کارت رو مشخص کن ببین چجوریاس.
کیسم GREEN MAGNUM 2 هست
دمای کارت هم میرسه به 90 .منظورتون از سیم کشی چیه؟

دوستان دمای cpu بنده با این که همین امشب کیس رو عوض کردم و خمیر هم زدم ، 70 درجه هست . دمای vga بین 33 تا 38 هست . چیکار کنم این cpu درست بشه ؟
case : X9 green
cpu : X4 955 amd
مرسی

کیسم GREEN MAGNUM 2 هست
دمای کارت هم میرسه به 90 .منظورتون از سیم کشی چیه؟
خوب magnum2 نسبت به قیمت کیس خوبیه سیستم کابل کشی خوبی داره و همینطور تهویه خوب که یه محدودیت هایی هم بخاطر کمتر کردن هزینه ها داره.
90 خیلی بالاس ، مشخصات سیستمت رو هم بگو منظورم از سیم کشی هم نحوه مسیردهی کابل ها بود ، در کل به نظر میاد سیستم تهویه ش مشکل داره اولین نکته اینه که این مدل واسه قسمت جلویی کیس فن نداره این از این شاید دمای محلی که کیس قرار گرفته بالاس !
در کل بهتره در اولین فرصت یه فن 12CM واسه جلوی کیس تهیه کنی که تو تهویه و راندمانش نقش مهمی داره.

آخرین ویرایش:
خوب magnum2 نسبت به قیمت کیس خوبیه سیستم کابل کشی خوبی داره و همینطور تهویه خوب که یه محدودیت هایی هم بخاطر کمتر کردن هزینه ها داره.
90 خیلی بالاس ، مشخصات سیستمت رو هم بگو منظورم از سیم کشی هم نحوه مسیردهی کابل ها بود ، در کل به نظر میاد سیستم تهویه ش مشکل داره اولین نکته اینه که این مدل واسه قسمت جلویی کیس فن نداره این از این شاید دمای محلی که کیس قرار گرفته بالاس !
در کل بهتره در اولین فرصت یه فن 12CM واسه جلوی کیس تهیه کنی که تو تهویه و راندمانش نقش مهمی داره.
کیسم 3 تا فن داره یکی بالا یکی پشتش و یکی هم بغلش
من ولتاژ کارت رو از طریق برنامه After burner اوردم پایین و دماش خیلی کم شد! مشکلی نداره؟!؟!

دوستان من هارد اکسترنال مدل adata superior sh93 رو به کامپیوتر وصل میکنم چرا نمیشناسه؟؟ویندوزم 7 و 64بیتی هستش.
ولی usb flash میزنم یا یه هارد اکسترنال مدل دیگمو میزنم میشناسه...این adata رو به لپتاب میزنم میشناسه ولی برا pc نمیشناسه!!!
مشکل از چیه؟

کیسم 3 تا فن داره یکی بالا یکی پشتش و یکی هم بغلش
من ولتاژ کارت رو از طریق برنامه After burner اوردم پایین و دماش خیلی کم شد! مشکلی نداره؟!؟!
بله در جریانش هستم !
مگه کارت رو OC کردی ؟! یه شات از GPU-Z بذار ببینیم چه خبره.
دوستان من هارد اکسترنال مدل adata superior sh93 رو به کامپیوتر وصل میکنم چرا نمیشناسه؟؟ویندوزم 7 و 64بیتی هستش.
ولی usb flash میزنم یا یه هارد اکسترنال مدل دیگمو میزنم میشناسه...این adata رو به لپتاب میزنم میشناسه ولی برا pc نمیشناسه!!!
مشکل از چیه؟
ببین تو Computer Management زیر شاخه Storage یعنی Disk Management هاردت رو میشناسه یا نه ؟!
رو پورتای دیگه ی MAIN ، USBت امتحان کردی ؟!

؟سلام به همتون من چجوری میتونم کارت گرافیک ATI ام را آپدیت کنم؟باید چه تنظیماتی باشه؟

در ضمن یه مشکل دیگه هم دارم من موقعی که بتلفیلد 3 رو اجرا میکنم خوب بازی رو اجرا میکنه ولی تو بازی هنگ میکنه باید چیکار کنم تو لپتاب؟ ؟؟(کلا هنگ نمیگنه ها! میتونم بیام از بازی بیرون)

Last edited by a moderator:
سلام
من چند روزه وقتی CD یا DVD رو توی درایو میزارم سیستم هنگ میکنه و یک صفحه آبی داس ظاهر میشه و میگه در فیزیکال مموری مشکل وجود دارد . حتی اگر در درایو رو باز و بسته کنم هم در بعضی مواقع هم برای چند ثانیه سیستم هنگ میکنه . با انواع نرم افزار مثل memtest رم رو تست کردم که نتیجه 100% سالم بود . حتی با نرم افزاری مثل BurnInTest Professional سیستم رو تست کردم که موقع تست واقعا اشک سیستم رو در میاره ولی باز هم سیستم رو 100% سالم زد . نمیدونم مشکل از درایو هست یا رم یا شاید هم هارد .
درضمن درایو موقعی که داره CD یا DVD رو میخونه مشکلی نداره .
سیستم : CPU AMDX2 5200 , RAM 2G, HDD 500 , DRIVE PINEER FX
لطفا جواب بدین ، ولی نه رو هوا و الکی . من از سیستم سر در میارم ولی هنوز نتونستم دلیل خوبی را خرابی هر کدوم از قطعات پیدا کنم .

؟سلام به همتون من چجوری میتونم کارت گرافیک ATI ام را آپدیت کنم؟باید چه تنظیماتی باشه؟

در ضمن یه مشکل دیگه هم دارم من موقعی که بتلفیلد 3 رو اجرا میکنم خوب بازی رو اجرا میکنه ولی تو بازی هنگ میکنه باید چیکار کنم تو لپتاب؟ ؟؟(کلا هنگ نمیگنه ها! میتونم بیام از بازی بیرون)

خب از سایت AMD باید آخرین درایور کارتت رو دانلود کنی، تنظیمات خاصی نمی خواد تمام سریهای 4 به بالای AMD یه درایور دارن.
درایور لپ تاپ هم جداست.

سلام
من چند روزه وقتی CD یا DVD رو توی درایو میزارم سیستم هنگ میکنه و یک صفحه آبی داس ظاهر میشه و میگه در فیزیکال مموری مشکل وجود دارد . حتی اگر در درایو رو باز و بسته کنم هم در بعضی مواقع هم برای چند ثانیه سیستم هنگ میکنه . با انواع نرم افزار مثل memtest رم رو تست کردم که نتیجه 100% سالم بود . حتی با نرم افزاری مثل BurnInTest Professional سیستم رو تست کردم که موقع تست واقعا اشک سیستم رو در میاره ولی باز هم سیستم رو 100% سالم زد . نمیدونم مشکل از درایو هست یا رم یا شاید هم هارد .
درضمن درایو موقعی که داره CD یا DVD رو میخونه مشکلی نداره .
سیستم : CPU AMDX2 5200 , RAM 2G, HDD 500 , DRIVE PINEER FX
لطفا جواب بدین ، ولی نه رو هوا و الکی . من از سیستم سر در میارم ولی هنوز نتونستم دلیل خوبی را خرابی هر کدوم از قطعات پیدا کنم .

عزیز نمیشه دقیق به یه قطعه ی خاص گیر داد، اما هم از خود درایو می تونه باشه که نمی تونه دیسکا رو بخونه و هم از پاور که نمی تونه سیستم رو تغذیه کنه یا خراب شده باشه.
خود DVD-RW رو موقتی با یکی دیگه روی سیستم عوض کن تا ببینی مشکل حل میشه یا نه
اگر نشد ویندوز رو رو از اول بریز تا مطمئن بشی مشکل سخت افزاری نیست، آخر سر هم پاور رو جابجا کن ببین چی میشه.

با درود
مشکلی که همیشه با موس های کامپیوترم دارم اینه که بعد از مدتی اسکرولش ، حساسیت و دقت خودش رو از دست میده و درست کار نمیکنه.
این مشکل تو بازی ها خیلی اذیتم میکنه . چندین موس تا حالا عوض کردم اما همشون بعد از مدتی همین مشکل رو پیدا میکنن.
موس فعلیم هم A4Tech X-766FS هست.
حالا 2 تا سوال:
1.می خواستم بدونم آیا همه موس ها اینطوریه و بعد از مدتی اسکرولش مشکل دار میشه یا مدل های گرون قیمت و با کیفیت تر مثل لاجیتک دیگه این مشکل رو نداره
2.حالا که اینطوری شده ، چاره چیه . آیا راهی برای درست کردنش هست یا باید کلا موس رو عوض کنم.

با درود
مشکلی که همیشه با موس های کامپیوترم دارم اینه که بعد از مدتی اسکرولش ، حساسیت و دقت خودش رو از دست میده و درست کار نمیکنه.
این مشکل تو بازی ها خیلی اذیتم میکنه . چندین موس تا حالا عوض کردم اما همشون بعد از مدتی همین مشکل رو پیدا میکنن.
موس فعلیم هم A4Tech X-766FS هست.
حالا 2 تا سوال:
1.می خواستم بدونم آیا همه موس ها اینطوریه و بعد از مدتی اسکرولش مشکل دار میشه یا مدل های گرون قیمت و با کیفیت تر مثل لاجیتک دیگه این مشکل رو نداره
2.حالا که اینطوری شده ، چاره چیه . آیا راهی برای درست کردنش هست یا باید کلا موس رو عوض کنم.
منم دقيقا همين مشكل رو با 2 تا موس دارم. يعني يكي داشت عوضش كردم و الان A4tech x7 xl747 گرفتم كه اونم بعد چند ماه الان به وضع دچار شده!! درست كار نمي كنه و ريپ مي زنه!! يكي راهنمايي كنه!!
من موس رو باز كردم. قسمتي از برد كه براي اسكرول هست جدا هم مي شه!! چه بايد كرد؟

سلام

من دو سه روزی اول که سیستمم رو اسمبل کردم و دکمه پاور رو میزدم صفحه بوت مادربرد در عرض 2 ثانیه رد میشد ولی الان تا 40 ثانیه معطل میکنه و رو اعصاب میره

مادربرد ایسوز P8H67

مشکل از چی هست؟
چکار کنم؟؟؟

یه مشکل دیگه که دارم کیبورد رو هر وقت دلش خواست دیتکت میکنه و موقع انتخاب او اس کیبرد کار نمیکنه ولی وقتی وارد او اس پیشفرض میشه کیبرد کار میکنه؟

آخرین ویرایش:
با درودمشکلی که همیشه با موس های کامپیوترم دارم اینه که بعد از مدتی اسکرولش ، حساسیت و دقت خودش رو از دست میده و درست کار نمیکنه.این مشکل تو بازی ها خیلی اذیتم میکنه . چندین موس تا حالا عوض کردم اما همشون بعد از مدتی همین مشکل رو پیدا میکنن. موس فعلیم هم A4Tech X-766FS هست.حالا 2 تا سوال:1.می خواستم بدونم آیا همه موس ها اینطوریه و بعد از مدتی اسکرولش مشکل دار میشه یا مدل های گرون قیمت و با کیفیت تر مثل لاجیتک دیگه این مشکل رو نداره2.حالا که اینطوری شده ، چاره چیه . آیا راهی برای درست کردنش هست یا باید کلا موس رو عوض کنم.
منم دقيقا همين مشكل رو با 2 تا موس دارم. يعني يكي داشت عوضش كردم و الان A4tech x7 xl747 گرفتم كه اونم بعد چند ماه الان به وضع دچار شده!! درست كار نمي كنه و ريپ مي زنه!! يكي راهنمايي كنه!!من موس رو باز كردم. قسمتي از برد كه براي اسكرول هست جدا هم مي شه!! چه بايد كرد؟
اول از همه اینکه باید بعد از یه مدت موسهاتون رو باز کنید و تمیز کنید، راه باز کردن تمام مدلها مثل هم نیست، هر کدوم قلق خاص خودشون رو دارن، بعد از باز کردن باید کلیدهای داخل و Scroll رو با اسپری خشک و روغنی تمیز کنیددوم اینکه شما دارید از برندهای ارزون قیمت خرید می کنید، نباید توقع بالا داشته باشید، مدلهای بهتر از برندهای حرفه ای تر کمتر یا دیرتر دچار مشکلات می شن.
سلاممن دو سه روزی اول که سیستمم رو اسمبل کردم و دکمه پاور رو میزدم صفحه بوت مادربرد در عرض 2 ثانیه رد میشد ولی الان تا 40 ثانیه معطل میکنه و رو اعصاب میرهمادربرد ایسوز P8H67 مشکل از چی هست؟چکار کنم؟؟؟یه مشکل دیگه که دارم کیبورد رو هر وقت دلش خواست دیتکت میکنه و موقع انتخاب او اس کیبرد کار نمیکنه ولی وقتی وارد او اس پیشفرض میشه کیبرد کار میکنه؟
باید روال بوت مادربرد رو خودت چک کنی ببینی کجا گیر می کنه و معطل میشه، بیشتر اوقات هنگام شناسایی هارد دیسکها یا فلش درایوها زمان تلف میشهکیبورد شما هم چون USB هست باید از داخل منوی بایوس مادربرد گزینه ی Legacy/USB Keyboard & Mouse رو فعال کنی تا موقع بوت هم شناسایی بشه.روی موبایل تایپ می کنم نمی تونم زیاد توضیح بدم، ببخشید.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or