تاپیک مشکلات سخت افزار و نرم افزار

سلام
یه سیستم جدید خریدم..
مشخصاتش:
cpu:
intel e 7500 core 2 duo
m.b:
gigabyte ep41t-ud3l
ram:
2*2gb geil ddr3
vga:
sapphire hd 5850 1gb
power:
green 580 w
hdd:
wd 500gb 32mb

اینا مشکلای من با این سیستم جدیدم هستند...
نمیدونم از گرافیکه یا از مادربرد...

در ضمن.ایا این سیستم(سی پی یو و گرافیک) به درد بازیهای چند سال بعد میخوره یا باید سی پی یو رو عوض کنم؟
واقعا اون CPU و مادربرد ربطی به اون کارت گرافیک ندارنا،اصلا همسطح هم نیستن،رم DDR3 واسه Core 2 Duo ؟؟ به چه دردی می خوره؟
این مشکلاتی هم که می کی نشون میده که سیستم از همون اول ایراد اساسی داشته(حالا یا قطعه ی خراب یا رم نا متناسب یا یه مشکل دیگه)

متاسفانه گرافیک ati ندارم که تست کنم...
الان به نظر شما با این گرافیکی که دارم,به نظرتون بازم سی پی یو اینتل (i3) بخرم یا برم سراغ amd چهار هسته ای(phenomII)????
من خودم نظرم اینه که برم سراغ phenome2
این سی پی یو و مادربرد برای این گرافیک و رم خوب هست یا نه:

am3-athlon II x4 635-2.9ghz
m.b:gigabyte-770t-usb3

?

یا برم اینا رو بخرم:
intel Core i3-530
m.b:ASUS - P7H55

لطفا اگه ممکنه المشب بهم جواب بدید تا فردا سفارش بدم....

ممنون
کسی نگف که کارت گرافیک حتما ATI باشه،هر کارتی باشه میشه باش تست کرد
بعدم از اول باید انتخابای بهتری واسه CPU و مادربرد می کردی

گرینه ی دومی که گفتی خیلی بهتر هست:
intel Core i3-530
m.b:ASUS - P7H55
اگه می خوای چهار هسته ای بگیری باید یا Phenom II X4 بگیری یا همین Core i5 750 .

ممنون...
پس اگه سی پی یو ای که شما گفتی رو بخرم(منظورم Amd هست) به نظرتون همون مادربردی که نوشتم براش مناسبه؟
نهایت پولی که برا مادربرد میتونم بدم 150 هست.

ممنون...
پس اگه سی پی یو ای که شما گفتی رو بخرم(منظورم Amd هست) به نظرتون همون مادربردی که نوشتم براش مناسبه؟
نهایت پولی که برا مادربرد میتونم بدم 150 هست.
بله،اگر AMD بخری همون مادربرد خوبه،
البته می تونی MSI 790GX-G65 رو برداری که انتخاب بهتره و حدود 180 تومن هست.

دوستان فن های کامپیوترم خیلی صدا می دن.چیکار کنم تا صدا کمتر شه؟؟؟
اول از همه می تونی گزینه ی FAN Control رو توی بایوس فعال کنی تا دور فن های CPU و سیستم در حالت عادی پایین بیاد و صداشون هم کمتر بشه.

دوستان فن های کامپیوترم خیلی صدا می دن.چیکار کنم تا صدا کمتر شه؟؟؟
راه اول و بی دردسر رو فرشید گفت (البته اگه فعال نباشه) راه دومش اینه که در بیاری و خوب تمیزشون کنی.

help

دوستان من درباره لپ تاپم به مشکل برخوردم. win 7 هست و راحت 6 ماهه که مشکلی نداشته. دیروز action center گفت که درایور مموری ریدرم پریده. گذاشتم تا دانلود و نصبش کنه. حینه نصب یه لحظه تصویر سیاه میشه بعدش رنگهای ویندوز زیادی sharp (پررنگ) میشن. درایور VGA رو دوباره نصب و آپدیت کردم. در حین نصب همون تصویر سیاه شدن به وجود میاد و رنگها درست میشه. اما بعد چند ثانیه دوباره به هم میریزن. color calibrate هم انجام دادم اما مشکل باقیست. میشه کمکم کنین؟

دوستان من درباره لپ تاپم به مشکل برخوردم. win 7 هست و راحت 6 ماهه که مشکلی نداشته. دیروز action center گفت که درایور مموری ریدرم پریده. گذاشتم تا دانلود و نصبش کنه. حینه نصب یه لحظه تصویر سیاه میشه بعدش رنگهای ویندوز زیادی sharp (پررنگ) میشن. درایور VGA رو دوباره نصب و آپدیت کردم. در حین نصب همون تصویر سیاه شدن به وجود میاد و رنگها درست میشه. اما بعد چند ثانیه دوباره به هم میریزن. color calibrate هم انجام دادم اما مشکل باقیست. میشه کمکم کنین؟
باید با برنامه ی CCleaner اول درایور قبلی رو Uninstall کنی و آثارش رو از بین ببری
بعدش دوباره درایور جدید رو نصب کنی،اگر درست نشد باید از اول ویندوز نصب کنی.

با سلام من در بازی هایی مثل کانویکشن و بد کمپانی 2 دارای مشکلم گرچه بد کمپانی 2 تموم کردم اما دربازی کانویکشن وقتی بازی رو در حالت highمیذارم کارت گرافیک5770 من ازvpu recover ایراد میگیره و حتی بعضی وقت ها سیستم ریست میشه ولی در بد کمپانی2 ریست نمی شد اما وضعیت مشابه کانویکشن داشت بازی هایی مثل assassin2وcod6 حتی اگر روی high میذاشتم عالی بود و این ارور نمی داد.
الان کانویکشن رو حالت متوسط گذاشتم و ارور نمیده
لطفا راهنماییم کنید//:((:((:((:((:((:((

با سلام من دربازیهایی مثل کانویکشن و بدکمپانی2 مشکل دارم گرچه بد کمپانی2 تموم کردم اما کانویکشن این مشکل داره
من کانویکشن روی حالتHIGHمیذارم و همین طور در بد کمپانی در هنگام بازی ازvpu recover ایراد میگیره و کارتم 5770
اما در کانویکشن علاوه بر این حتی سیستم ریست هم میشه اما در بد کمپانی ریست نمی شد
من بازی هایی مثلcod6&assassin2&split secondروی حالت highیاvery high میذاشتم اما هیچ کدام از این ارورها رو نمی داد
در حال حاضر کانویکشن روی حالت متوسط گذاشتم و ارور نمیده
لطفا در رابطه با مشکل و کارت گرافیکم راهنماییم کنید>:d<>:d<>:d<

دوست من شما پاورت چیه؟
و اینکه برند گرافیکت؟ :d

پاور شما که مشکلی نداره!
و بازی هم هر چقدر بد پورت شده باشه نباید سیستم ریستارت بشه!
شما درایور اپدیت بازی دوباره بریز!
البته کارت اگر در یکی دو تا بازی مشکل داشته نمیهش بهش ایراد گرفت. مهم اینه اکثر بازی ها رو بدون هیچ مشکلی بیاره!

Last edited by a moderator:
با سلام من در بازی هایی مثل کانویکشن و بد کمپانی 2 دارای مشکلم گرچه بد کمپانی 2 تموم کردم اما دربازی کانویکشن وقتی بازی رو در حالت highمیذارم کارت گرافیک5770 من ازvpu recover ایراد میگیره و حتی بعضی وقت ها سیستم ریست میشه ولی در بد کمپانی2 ریست نمی شد اما وضعیت مشابه کانویکشن داشت بازی هایی مثل assassin2وcod6 حتی اگر روی high میذاشتم عالی بود و این ارور نمی داد.
الان کانویکشن رو حالت متوسط گذاشتم و ارور نمیده
لطفا راهنماییم کنید//:((:((:((:((:((:((
درایورای ATI از این مشکلا زیاد دارن و علت نمایان شدنشون هم یکسان نیست،بعضی وقتا از درست نصب نشدن درایور هست،بعضی وقتا باگ خود درایور و بعضی وقتا هم مشکل سخت افزاری خود کارت گرافیک که در این مورد خاص بسیاری از کارتای 5770 عرضه شده به بازار مشکل داشتن اصلا.
بهتره ویندوزت رو از اول نصب کنی تا مطمئن بشی مشکل سخت افزاری نیست.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or