pedram_sad
کاربر سایت
نمیدونم نرم افزاریه یا سخت افزاری
گفتم اینجا مطرح کنم
من مدتی هست به محض این که font های فارسی رو نصب میکنم سیستمم بعد از اولین restart بعد از این که loading مربوط به windows تمام شد و میخواد صفحه welcome رو نشون بده shutdown میشه و بلافاصله روشن میشه و دوباره همین وضعه
از advance menu گزینه های safe mode یا ... رو هم امتحان کردم همینه و تا اون قسمت میره دوباره همین میشه
گزینه
Disable automatic restart on system failure
رو زدم تا ارور رو ببینم دیدم این رو مینوسه :
Stop : coooo21a { fatal system error
The windows log on process system process terminated unexpectedly on C0000139
The system has been shutdown
مجبور شدم با mini windows xp موقت بیام بالا
که فونت ها رو پاک کنم
ولی بعد از این که اون فونتها رو پاک میکنم هم باز هم عادی بالا نمیاد
و مجبور میشم image که با symantec northon ghost 11.5 گرفتم رو بزنم تا دوباره ویندوز درست بشه
کسی میدونه مشکل از چیه ؟
من تا 1 ماه قبل همیشه این فونتها رو نصب میکردم مشکلی ایجاد نمیکرد ولی امروز دقیقا 4 امین بازیه که تا نصبشون میکنم اینطوری میشه
گفتم اینجا مطرح کنم
من مدتی هست به محض این که font های فارسی رو نصب میکنم سیستمم بعد از اولین restart بعد از این که loading مربوط به windows تمام شد و میخواد صفحه welcome رو نشون بده shutdown میشه و بلافاصله روشن میشه و دوباره همین وضعه
از advance menu گزینه های safe mode یا ... رو هم امتحان کردم همینه و تا اون قسمت میره دوباره همین میشه
گزینه
Disable automatic restart on system failure
رو زدم تا ارور رو ببینم دیدم این رو مینوسه :
Stop : coooo21a { fatal system error
The windows log on process system process terminated unexpectedly on C0000139
The system has been shutdown
مجبور شدم با mini windows xp موقت بیام بالا
که فونت ها رو پاک کنم
ولی بعد از این که اون فونتها رو پاک میکنم هم باز هم عادی بالا نمیاد
و مجبور میشم image که با symantec northon ghost 11.5 گرفتم رو بزنم تا دوباره ویندوز درست بشه
کسی میدونه مشکل از چیه ؟
من تا 1 ماه قبل همیشه این فونتها رو نصب میکردم مشکلی ایجاد نمیکرد ولی امروز دقیقا 4 امین بازیه که تا نصبشون میکنم اینطوری میشه