تاپیک مخصوص بازی dracula origin

• Thread starter Thread starter BAYERN
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
دوست عزيز . من اين پيچ ها رو رو همين ترتيب تنظيم مي كنم . طبيعتا بايد قفلي چيزي باز بشه . نه ؟
اما نمي دونم چرا هيچ اتفاقي نميفته .
مي توني كمكم كني ؟:blushing:

به پانلي كه كنار ساعت هست (فكر كنم طبقه بالا) برو . روي پانل كليك كن . از توي اينونتوري يه كاغذ بردار و بزار قسمت پاييني پانل (روي مستطيلها) .
حالا برو پايين و توي سالن روي پانل فلزي كنار در كليك كن . مجددا يه كاغذ بزار رو مستطيلهاي پايين پانل .
برگرد بالا . كاغذ دوم (كاغذي كه روي پانل طبقه پايين استفاده كردي و الان سوراخ سوراخه) رو بزار رو كلمات پايين پانل . يه كد بهت ميده : N E N S SE E . روي كد كليك كن تا وارد اطلاعاتت بشه .
برگرد پايين و اون يك كاغذ سوراخ شده رو بزار روي كلمات پايين پانل . دوباره بهت كد ميده : SE E N SE N SE روش كليك كن تا وارد اطلاعاتت بشه .
حالا اين دو تا كد رو براي باز كردن گاو صندوق استفاده كن . به اين ترتيب :

SE E N SE N SE N E N S SE E

N = شمال S = جنوب SE = جنوب شرق (مايل پايين راست)
ميتوني از قطب نماي سمت راست بالا (وقتي ميخواي در گاو صندوق رو باز كني)هم براي راحتي كار استفاده كني . حالا دكمه هاي چرخان گاو صندوق رو مثل حالت رمز آخر (SE E N SE N SE N E N S SE E) به ترتيب تنظيم كن .

من عاشق این جور بازیام:love:
یاد dracula1 و2 بخیر :p
ولی سیستمم خیلی زاخاره:((
اینه:2.00g p4
512 mb ram
60g hdd
geforce fx 5200 128
میتونم بازی کنم؟:(

مرسی

من عاشق این جور بازیام:love:
یاد dracula1 و2 بخیر :p
ولی سیستمم خیلی زاخاره:((
اینه:2.00g p4
512 mb ram
60g hdd
geforce fx 5200 128
میتونم بازی کنم؟:(

مرسی

فكر نكنم مشكلي داشته باشي ...
uirements

* Microsoft Windows®: WINDOWS XP SP2/VISTA™
* CPU: PENTIUM4 1.5GHZ/ATHLONXP 1500+
* RAM: 512 MB OF RAM MEMORY
* Video Card: 128 MB DIRECTX 9 COMPATIBLE GRAPHICS CARD
* Sound Card: DIRECTX 9 COMPATIBLE SOUND CARD®
* DirectX® Version: DirectX 9.0c® or higher (included)
* Hard Drive Space: 2.5 GB HARD DISK SPACE
* Peripherals: Windows® compatible keyboard, mouse and speakers

Dracula Origin Download Recommended System Requirements

* Microsoft Windows®: WINDOWS XP SP2/VISTA™
* CPU: PENTIUM4 3.0GHZ/ATHLONXP 3000+
* RAM: 1 GB OF RAM MEMORY
* Video card: 256 MB DIRECTX 9 COMPATIBLE GRAPHICS CARD (NVIDIA GEFORCE FX/ATI RADEON 9600 or similar)
* Sound card: DIRECTX 9 COMPATIBLE SOUND CARD
* DirectX® Version: DirectX 9.0c® or higher (included)
* Hard disk space: 2.5 GB HARD DISK SPACE
* Peripherals: Windows® compatible keyboard, mouse and speakers

بازي با همون مشخصات اوليه روون اجرا ميشه ...

بالاخره بازی رو تموم کردم:excited: (البته پس از سه روز :cheesygri)
حالا نظرم رو درباره ی بازی بگم:
داستان بازی بسیار ساختگی و بی اساس بود (هیچ تناسبی با Origin توی اسمش نداشت! :biggrin1: البته وسطای بازی (توی مصر) یه خورده جذاب تر شد ولی آخرش افتضاح تموم شد! )
معما های بازی بسیار سخت طراحی شده بود ولی یه چند تایی رو که حل کردم لمش دستم اومد!:hurted1:
این هم یه لینک برای عزیزانی که حوصله زیاد فکر کردن روی معما ها رو ندارند(توضیح کامل بازی + حل معما ها همراه با تصاویر البته english !)
http://www.gameboomers.com/wtcheats/pcDd/draculaorigin.htm
دمو های بازی که خیلی ابتدایی روش کار شده بود, و بود و نبودشون تاثیر چندانی روی روند بازی نداشت!:no: (کل دمو های بازی 10 تا نبود که مدت هر کدوم هم از مرز 30 ثانیه تجاوز نمی کرد, من موندم چه جوری حجم movie های بازی 1.3 گیگ بود! :eek: )
صدا گذاری بازی نسبتا خوب بود. صدای کاراکتر ها به خصوص خود پرفوسور هم خوب انتخاب شده بود. :)
gameplay هم قابل تحمل بود!
من در کل به این بازی نمره 6 از 10 می دهم! (البته فکر کنم یه خورده زیادشه :confused: )

آقا من تو مرحله غار گير كردن سير رو گذاشتم ولي ديگه نميدونم چكار كنم لطفا راهنمايي كنيد

solar disk (صفحه كه شكل خورشيده) رو بزار وسط
host رو بزار بالا
سير رو هم گذاشتي سمت راست
آينه (كه قبلا دايره‌اش كردي براي آب مقدس) رو بزار چپ
آب مقدس (holy water) رو هم بريز تو سوراخ پايين
نكته : براي اينكه بفهمي اسم هر چيز چيه ، ماوس رو روشون نگه دار

solar disk (صفحه كه شكل خورشيده) رو بزار وسط
host رو بزار بالا
سير رو هم گذاشتي سمت راست
آينه (كه قبلا دايره‌اش كردي براي آب مقدس) رو بزار چپ
آب مقدس (holy water) رو هم بريز تو سوراخ پايين
نكته : براي اينكه بفهمي اسم هر چيز چيه ، ماوس رو روشون نگه دار

من وقتي تو موزه تمام وسايل را ور ميدارم وقتي ميخوام خارج بشم بايد با مسئول موزه حرف بزنم و اون تعدادي از وسايل من رو ميگيره از جمله solar disk

آخرین ویرایش:
یه راهنما رو شروع به ترجمه کردم ، احتمالا تا یک هفته دیگه آمدست. ولی از اونجایی که زحمت زیادی داره، تاپیک جداگونه برایش می زنم.
39.gif

راهنمايي

ببخشيد من در مرحله اي كه توي غار هستم را نميدانم چه جوري رد كنم من اونجا گير كردم كه بايد يه دري را باز كني من سير را گذاشتم اما ديگه نميدانم چيكار كنم لطفا راهنمايي كنيد.:eek::eek::eek::confused::confused::confused:

كمك فوري

من در اونجايي كه در غار سير را گذاشتم ديگه نميدانم ديگه چيكار كنم. فكر نكنم بتونم بدون راهنمايي ما اينجا را رد كنم تو رو خدا كمك كنيد.ديگه كلافه شدم. تو رو خدا.ديگه گيج شدم واي

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or