تاپیک مخصوص بازی dracula origin

• Thread starter Thread starter BAYERN
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام من در قبرستان بعد از انکه میلهای مقبره را واز می کنیم و چراغ داخلش مگذاریم کمی اینور تر یک مجسمه فرشته است که دور تا دور ان باید علامت بگذاریم اگر کمکم کنید ممنون میشم.:(

سلام من در قبرستان بعد از انکه میلهای مقبره را واز می کنیم و چراغ داخلش مگذاریم کمی اینور تر یک مجسمه فرشته است که دور تا دور ان باید علامت بگذاریم اگر کمکم کنید ممنون میشم.:(
باید اونایی که شبیه شیطان هستند رو علامت لیوان و بیچاره ها رو علامت گریه بزاری
البته همون طور که دوستمون گفت توی اون آدرس هم هست

من در بازی جایی که بعد از ساختن کلید چوبی و قرار دادن ان روی دیوار و واز شدنش وقتی از پلها بالا می رویم در بسته است من همه جا را گشتم ولی هچ ایتمی برای ور داشتن نبود لطف کنید کمکم کنید.

بچه ها من تو قبرستون سر دو مجسمه گیر کردم یکی اون که باید چشهای حیوانات رو قرمز کنی و مجسمه ی بعدی اون که باید وزن شیطان ها رو بدست بیاری . لطفا کمک کنید.

بچه ها من تو قبرستون سر دو مجسمه گیر کردم یکی اون که باید چشهای حیوانات رو قرمز کنی و مجسمه ی بعدی اون که باید وزن شیطان ها رو بدست بیاری . لطفا کمک کنید.
باید چشمهای گرگها که فکر کنم 3 تا باشن و عنکبوت و مار رو قرمز کنی
وزن گناه 7 تا مرد 1825 بود

من اونجا رو رد کردم کلید چوبی رو ساختم در رو باز کردم و در بالاییش بسته بود. تو دو تا اطاق هم دو تا تابلو هست ایا باید با اون تابلوها کاری کنم.ممنون میشم کمکم کنید

اقا من اون دو کاغذ رو هم سوراخ کردم یه کلمه رو دو تا تابلو بدست اوردم دیگه چی کار کنم.واییی
کاغذی که از تابلو اتاق بالا ساختی روی تابلوی اتاق پایینی استفاده کن و بالعکس، یک سری حروف بهت میده که روی تابلوی اتاق پایینی باید قطب نماها را تنظیم کنی. حروف به این ترتیب هستند:
SE E N SE N SE N E N S SE E
که N یعنی شمال، E یعنی شرق، S یعنی جنوب و SE یعنی جنوب شرقی.

ممنون ولی خودم ردش کردم حالا تو اون شهرم که یه موزه داره . همه وسیله های توی موزه رو برداشتم و 6 تا هرم رو اون علف رو هم از بقل شترا برداشتم با او پیرمرده که ته یه کوچست هم حرف زدم . تو یه کوچه هم یه در بستست دیگه نمیدونم چیکار کنم.کمک!!!!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or