تاپیک مخصوص بازی dracula origin

• Thread starter Thread starter BAYERN
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
ممنون ولی خودم ردش کردم حالا تو اون شهرم که یه موزه داره . همه وسیله های توی موزه رو برداشتم و 6 تا هرم رو اون علف رو هم از بقل شترا برداشتم با او پیرمرده که ته یه کوچست هم حرف زدم . تو یه کوچه هم یه در بستست دیگه نمیدونم چیکار کنم.کمک!!!!!
باید علف را به پیرمرد بدی تا یک شیشه دارو بهت بده، بعد داروها را روی شترها استفاده کن تا حالشون خوب بشه و بعد با مصطفی صحبت کن تا بهت شتر کرایه بده و خودش میرود به یک منطقه جدید.

دستت در نکنه حالا رسیدم به یه در تو غار یه سیر هم داشتم گزاشتم توش این عکسش دیگه چیکار کنم.

68wih3.jpg

سلام.
من تو همون مرحله اول این بازی گیر کردم ! توی اطلاق بعد از صحبت با اون زن جوان باید یه کارایی انجام داد. یکی از اون کارها بررسی فایل روزنامه هاست که انجام دادم. طرف دیگه اتاق یه نقشه رو دیواره که فکر کنم گیر کار اونجاست ولی من که چیزی ازش سر در نیاوردم.
میشه لطف کنید بگید چیکار باید کرد.
ممنون

سلام.ما هم تمومش کردیم.تو اینجا باید ابی رو به پایین ترین جا بیاری.قرمز رو به سمت راست.سبز رو به چپ .سفید رو بهبالا سمت چپ . مشکی رو هم به بالا سمت راست.بعد تموم میشه.

دستت درد نکنه من از عنکبوت و وزغ و مار مطمنم فقط نمیدونم که کدوم گرگها هستند

اينجا بايد گرگهايي رو انتخاب كني كه گرگ صفت هستن! يه سري از گرگها آرومن ولي بقيه از چشماشون پيداست كه ذاتشون خرابه . اون ذات خرابها رو انتخاب كن

سلام.
من تو همون مرحله اول این بازی گیر کردم ! توی اطلاق بعد از صحبت با اون زن جوان باید یه کارایی انجام داد. یکی از اون کارها بررسی فایل روزنامه هاست که انجام دادم. طرف دیگه اتاق یه نقشه رو دیواره که فکر کنم گیر کار اونجاست ولی من که چیزی ازش سر در نیاوردم.
میشه لطف کنید بگید چیکار باید کرد.
ممنون

صفحات قبل تاپيك رو ببين دوستان زحمت كشيدن و عكس نقشه رو گذاشتن . ضمن اينك همونجايي كه بازي رو نصب كردي يه فايل pdf هست كه 10 ديقيقه اول بازي رو توضيح داده و عكس اونجا هم هست ...

اونم رد شد اخیش . الان اون در بالا رو باز کردم و رفتم توش ترازوم رو روی یه صندوق گزاشتم چه وزنی باید در بیاد چی باید بزارم توش

دو تا copper debens توي اينونتوري هست . بزارشون يه طرف . يه دونه stylus هم داري بزارش يه ور ديگه ترازو . حالا 3 قاشق طلا به قسمت stylus اضافه كن . يه كاسه سمت چپ هست . اون رو وردار و 3 قاشق طلا رو كه اضافه كردي بريز توش .
(براي اينكه ببيني اسم وسايلت چيه ماوس رو رويشان نگه دار)

آخرین ویرایش:
کاغذی که از تابلو اتاق بالا ساختی روی تابلوی اتاق پایینی استفاده کن و بالعکس، یک سری حروف بهت میده که روی تابلوی اتاق پایینی باید قطب نماها را تنظیم کنی. حروف به این ترتیب هستند:
SE E N SE N SE N E N S SE E
که N یعنی شمال، E یعنی شرق، S یعنی جنوب و SE یعنی جنوب شرقی.
دوست عزيز . من اين پيچ ها رو رو همين ترتيب تنظيم مي كنم . طبيعتا بايد قفلي چيزي باز بشه . نه ؟
اما نمي دونم چرا هيچ اتفاقي نميفته .
مي توني كمكم كني ؟:blushing:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or