تاپیک رسیدگی به مشکلات اینترنت(ADSL & Dial Up)

الان 1 ساعته هر کاری میکنم تو 2 تا سایت نمیتونم برم با هر مرورگری......یکی تو سایت بازینما و یه سایته دیگه.....اما از دوستام میپرسم میگن راحت میتونن برن....چیکار کنم؟
یکی میگه ماله کوکی هست....چیکار کنم درست شه؟

آخرین ویرایش:
بچه ها سرعت منطقه ما افتضاح شده (مرزداران)یه 2 ساعتی قطع بود بعدش سرعت اینطوری داغون شده...کسی هست که تو این منطقه باشه؟

دوستان من از اسياتك اشتراك دارم شبا رايگان هست ولي چند روز شبا شار‍ز كم ميكنه!!كسي ديگه هم اين مشكل را داره؟
وقتي هم كه زنگ ميزني بهشون انقدر با مهربوني صحبت ميكنن كه ادم يادش ميره چي بگه:biggrin1:

من با dial up برای اتصال به اینترنت استفاده میکنم. هنگامی که با ویندوز XP کار می کنم هیچ مشکلی در اتصال به اینترنت ندارم. اما هنگامی که با ویندوز 7 کار می کنم اصلا به اینترنت وصل نمیشه. تمامی اتصالات سخت افزاری رو هم چک کردم و مشکلی نداره.اما در قسمت پایین صفحه کنار ساعت، بر روی علامت شبکه، یک مثلث زردرنگ و علامت تعجب ظاهر میشه.
a062.gif
ممنون میشم اگه کمکم کنید.

سلام
من یه مشکل دارم
من از شهراد adsl گرفتم
تو بعضی سایت ها عکس هارو نشون نمیده
مثلا تو همین سایت برای من بعضی عکس هاش باز نمیشه اگه میشه کمکککک کنین:((

آقایون طریقه تنظیمات مودم چگونه هست؟
من الان خیلی از سایت ها را نمی تونم باز کنم از Speedtest بگیر تا سایت پارس آنلاین.
100 رحمت به شاتل ای کاش با همون شاتل ادامه می دادم.
البته پینگش خیلی بهتر بود.

آخرین ویرایش:
دوستان منم از پارس انلاین گرفتم هی 20 دقیقه یه بار لینک می پرونه جریان چیه اصلا وقتی به پلی 3 وصل میکنم این طور میشه وقتی میام به کامپیوتر وصل میکنم تا 30 دقیقه ای اصلا وصل نمی شه لطفا راهنمایی کنید :cheesygri

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or