ariajoker
کاربر سایت
بدترین کابوسی که ممکنه اتفاق بیافته... امیدوارم این فکرا تو سرشون نباشه امیدوارم.... باور میکنید که بازیسنتر هنوزم واسه من نتورک ارور میده و مجبورم با پرو*کسی بیام؟
زبونتو گاز بگیر امید داشته باش.
بدترین کابوسی که ممکنه اتفاق بیافته... امیدوارم این فکرا تو سرشون نباشه امیدوارم.... باور میکنید که بازیسنتر هنوزم واسه من نتورک ارور میده و مجبورم با پرو*کسی بیام؟
من شبانه با 40 دان میکردم. الان تا 4-5 هم پاین میاد.خواهش میکنم کسایی مه سرعت بالای 512 دارن بگن مشکل دارن با شبانه؟
شبا سرعت پایین اومده این چند روز؟
دوست عزیز شما چه سرویسی گرفتین؟من تازه از پارس ADSL گرفتم اما سرعت شبانم درست از لحظه شروع سرویس شبانه تا خاتمش روی 10 الی 16 هست
تازه دوستام که با من از پارس گرفته بودن شاکی شدن و میخوان فسخ کنند
به نظرتون مقطعیه این افت سرعت؟
ISP های دیگه چی اونا هم افت سرعت دارند؟
چون با این سرعت اصلاً نمیصرفه
دوست عزیز شما چه سرویسی گرفتین؟
سرویس تون fp1-9x هست.سرویس سه ماهه 128K با ترافیک 9 گیگ برای سه ماه به قیمت 37000 تومن (هر ماه 12 و خورده ای)
Downstream روی 2045 و Upstream روی 509 تنظیم شده
IP ها رو دستی Set کردین و 2 تا کامپیوتر توی شبکه یک IP دارند که تداخل ایجاد میکنه.بچهها من ADSL دارم. گاهی پایین ویندوز یه Pop up میپره بالا با این پیغام:
there is an IP address conflict with another system on the network
مشکل از چیه؟
سرویس تون fp1-9x هست.
روز ها سرعت چطوره؟ با پشتیبانی تماس نگرفتین درباره ی مشکل شبها؟
این راهنما رو چند روز پیش یکی از دوستان گذاشت فکر میکنم کامل باشه.
کمک در set کردن IP در ویندوز 7 سرویس ADSL
بنده الان حدود 2 هفته هست که از اینترنت پرسرعت مخابرات استفاده می کنم
سرعت دریافت 11.7 الی 13 کیلوبایت در ثانیه بیشتر نیست و بعضی اوقات قطع می شود مثلا هر 3 یا 4 ساعت یه بار 1 الی 2 دقیقه قطعی دارد
در کل برای گشت و گذر در سایت بدک نیست
اما مشکل من:
من 2 تا سیستم دارم یکی با ویندوز ایکس پی و اون یکی ویندوز 7
اگه اطلاع داشته باشین این سرویس مخابرات با دفترچه زرد رنگی ارایه می شود که راهنما هست
که به شما آموزش ساختن یک کانکشن pppoe را می دهدبا یوزر و پسورد خودتون که بعد از وصل بوت شدن کامپیوتر برای اتصال به اینترنت باید کانکت کنیدش
من این تنظیمات رو می خوام روی مودم مذکور که دوستمون گفتن و من تهیه کردم ایجاد کنم و تو ویندوز ایکس پی با رفتن تو 192.168.1.1 و یوزر و پسوردم می تونم تنظیمات رو وارد کنم ولی تو ویندوز 7 صفحه تنظیمات مودم نمیاد و می نویسه : Under Construction
یکی گفت:
آی پی شما باید کلاس C باشه و دستی ست بشه
اونوقت شما دارید هنوز از مخابرات IP میگیرید ؟ اتوماتیک رو بیخیال بشید و طبق روش زیر عمل کنید :
1. مودم رو route کنید و اکانت PPPoE رو در اون ثبت کنید و آی پی اون رو 192.168.1.1 برای LAN ست کنید.
2. تنظیمات IP ورژن4 رو برای کارت شبکه بصورت دستی به این شکل ست کنید :
ip :
192.168.1.2
subnet:
255.255.255.0
default gateway :
192.168.1.1
Primary dns:
217.218.127.104
secondary dns:
4.2.2.4
اما چه جوری ست کنم نگفت؟ میشه راهنمایی بفرمایید