الان من از اینکه مشکل پورت فورواردینگ دارم مطمئن هستم ولی مشکلی که فعلا دارم اینه که برای حل مشکل پورت فورواردینگ روی روتر من ، من احتیاج به یه ای پی ثابت دارم چونکه باید external port ی که باید پروت فورواردینگ روش اعمال باشه با internal port یکی باشه ... واسه درست کردن ای پی استاتیک هم که کاملا ممکنه ولی همونطور که در پست اولی گفتم شانسیه ... در حالت عادی با ای پی دینامیک سرور dhcp به ما به صورت رندوم با هر بار قطع و وصل شدن ای پی میده ولی در حالت استاتیک اگه خودمون به صورت دستی این کار رو بکنیم ممکنه که ای پی استاتیکی که ما انتخاب کردیم به وسیله ی سرور dhcp به صورت رندوم برای یه مشترک که دارای ای پی دینامیک هستش هم انتخاب بشه که در این صورت دسترسی هر دو تا به اینترنت قطع میشه ... هزینه ای هم که ای اس پی ها برای ای پی استاتیک میگرند در اصل هزینه ی اجاره ی اون ای پی هستش ... اگه خواستید میتونم اموزش ای پی استاتیک رو هم بزارم....
حالا جدا از این حرف ها ... راه دیگه ای واسه حل مشکل من هست ؟
مثل اینکه من واسه خودم حرف زدم.
کی به شما گفته Static IP برای تورنت لازمه؟؟؟؟؟
تورنت Valid IP میخواد برای اینکه peerها بتونن با شما از بیرون ارتباط برقرار کنن. اگه پشت NAT باشه اون NAT Server بدبخت نمیدونه peer میخواد به کی وصل بشه.
اگه این طوریه که 99.99 درصد مردم که IP Static ندارن نباید بتونن از تورنت دانلود کنن!:laughing:
اون کاری که شما میکنی اسمش Static Ip نیستش. زوری میخوای IP رو بخورونی به کامپیوترت که هیچ فرقی نداره. اگه DHCP بخواد (Lease Time آیپی قبلی تموم نشده باشه و IP به دیگری تخصیص داده نشده باشه.) همون رو به شما میده وگرنه شما هر کار بکنی نمیتونی اون IP رو تصاحب کنی.
کی گفته دسترسی هر دو قطع میشه؟؟؟؟ اون برای LAN هستش عزیز:cheesygri نه برای ADSL شما که PPPoE هست! توی LAN همه کامپیوترها به هم وصل هستند و اگه دو تا هم آیپی باشند IP Conflict رخ میده اما نه برای شبکه Point-to-point مثل pppoe = PPP over ethernet که شما فقط به DSLAM وصلی. وقتی IPای رو که DSLAM اون ور به شما میده قبول نکنی هیچ کاری به کارت نداره و انگار از شبکه بیرونی.
فکرشو کن اگه اینطوری بود که میتونستی هر کسی رو توی ISP شما هست بندازیش بیرون! آیپی اون کامپیوترو به عنوان Static میدادی اون وقت Conflict میشد و ...!:laughing:
اون جوری هر کسی میتونست یک ISP رو مختل کنه!!!
من فکر میکنم که تنظیمات داخلی مودم شما برای PortForwarding مشکل داره.
همونطور که گفتی PortForwarding یعنی اطلاعات که روی پورت خارجی با آیپی ولید میآد رو Forward کنه روی Internal IP کامپیوتر با Invalid IP داخلی مشخص مثلا 192.168.0.15:3650 و در مواردی به کار میره که پشت NAT باشه. حالا کجای این کار Static IP لازم داره؟
اگه Plug n Play روی مودمت فعال باشه، برنامههایی مثل uTorrent خودشون تمام تنظیمات PF رو انجام میدن و در نهایت میشه تست گرفت که درست انجام شده یا نه.
شما از کجا مطمئنی که مشکل PF داری؟