تاپیک رسیدگی به مشکلات اینترنت(ADSL & Dial Up)

Gmail برای منم مشکل داره بعضی موقع ها 15 دقیقه میکشه تا صفحه رو بیاره

یک کسی اینو Confirm کنه !!!!!!!!!!!!
نه الان که از رپیدشر و هات فایل امتحان کردم سرعت دانلود عادی بود مشکلی نداشت

دوستان لطفا اگر امکان دارد پاسخ دهید!
من در ویندوز 7نمی دونم چرا بعضی اوقات بعضی اوقات دارم از نت استفاده می کنم پیغام می ده که ایا شما کانکت می مانید یا دیسکانکت کنم.25ثانیه بعد هم جواب ندیم قطع می شه نت!
حالا من هر کاری کردم نتونستم یک کاری کنم دیگه این پیغام نیاد؟
چون احساس می کنم الکی بعضی اوقات بخاطر همین پیغام از نت قطع می شم.

مرسی از دوستان که Confirm کردن ... اینطوری چند نفر زنده موندن ( ساپورت داتک ) چون اگه کسی میگفت که نه مشکلی نیست ( تهرانی ها ) زنگ میزدم داتک !!!!!!!!!!! این مدت هم حالم خوب نیست ... رسما :biggrin1: از خجالتشون در میومدم...!

بعله!!!!!
پینگ امروز

پینگ دیروز!!!
10410158.png

الان دقیقا چی شده؟؟؟باز لنگر کشتی خورده به سیمها!کشتی لنگر پاره کرده؟یا لنگر کشتی پاره کرده؟؟؟یا سیم کشتی پاره کرده؟؟؟یا لنگر مارو....کرده:دی)

همین الان که امتحان کردم سرعت دانلود از Rapidshare . 4shard .2shard .hotfile به شدت اومده پایین
سرعت دانلود تو بهترین حالت 2 KB هست
خسته نباشن

متاسفانه .... نابود شد اینترنت !

درود
منم با فن آوام کم موندده دیگه بیاد زیر صفر :دی :دی

دوست من هم تو کرج فن آوا داره ... اونم همینطور گفته ...

بعله!!!!!
پینگ امروز

پینگ دیروز!!!
10410158.png

الان دقیقا چی شده؟؟؟باز لنگر کشتی خورده به سیمها!کشتی لنگر پاره کرده؟یا لنگر کشتی پاره کرده؟؟؟یا سیم کشتی پاره کرده؟؟؟یا لنگر مارو....کرده:دی)

اینبار لنگر تو سر ما خورده !!!!!!!!!!!!

دوستان من توی دانلود تورنت ها مشکل دارم ... سرعتم از حالت عادی خیلی پایین تره ... من از Bittorrent استفاده میکنم و فکر میکنم دلیلش مشکل پورت فورواردین باشه و پورت مورد استفاده bitttorrent بسته است ... واسه پورت فورواردینگ درخواست ip static بدم از پارسانلاین یا خودم میتونم ریسکی ای پی رو استاتیک کنم .. لطفا یه مقدار هم در مورد مزایای ip static توضیح بدید

با تشکر

بعله!!!!!
پینگ امروز

پینگ دیروز!!!
10410158.png

من هم صبانت دارم وضعیتم مثل شماست فقط شما 128 داری یا 512 یا 1مگ؟؟کدوم؟؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or