تاپیک رسیدگی به مشکلات اینترنت(ADSL & Dial Up)

من بعضی وقت ها مودم رو خاموش و روشن میکنم یا diconnect و connect میکنم درست میشه! بعضی وقت ها هم در کمال تعجب با این کارا درست نمیشه و بعدش که یه restart از ویندوز میکنم مشکل حل میشه!
بازم میتونه مربوط به isp باشه؟
در ضمن ویندوز هم فکر نمیکنم مشکل داشته باشه چون تازه عوض کردم و روی ویندوز قبلی هم این مشکل بود!

میثم جان،

یک سوال شما روی سیستم دیگه ای امتحان کردی ؟
جدیدا این مشکل ها برات پیش میاد ؟ یا خیلی وقته ؟
نرم افزار جدیدی نصب کردی روی سیستم ؟
وقتی Timeout میده توی Page باز کردن ... Ping کردی ببینی اینترنت داری ؟
اسم آنتی ویروست رو بگو ...

تقریبا باید همه موارد رو چک کرد تا به یک نتیجه رسید ..

میثم جان،

یک سوال شما روی سیستم دیگه ای امتحان کردی ؟
جدیدا این مشکل ها برات پیش میاد ؟ یا خیلی وقته ؟
نرم افزار جدیدی نصب کردی روی سیستم ؟
وقتی Timeout میده توی Page باز کردن ... Ping کردی ببینی اینترنت داری ؟
اسم آنتی ویروست رو بگو ...

تقریبا باید همه موارد رو چک کرد تا به یک نتیجه رسید ..
سلام تورج عزیز:love:
خبری ازت نیست!:(
والا من قبلا جای دیگه زندگی میکردم الان تغییر مکان دادم فکر کنم اونجا همچین مشکلی نداشتم شایدم داشتم دقیق یادم نیست!
رو سیستم دیگه نه ولی رو PS3 کمتر همچین مشکلی رو میبینم!
خیلی وقته !
والا چیز خاصی نصب نکردم ! موقع دانلود هم فقط 3 تا برنامه بازه ! آنتی ویروس - IDM و یه نرم افزار کوچولو که کار شات داون رو انجام میده
صفحه باز میکنه ولی ترانسفر ریت صفره(نمیشه دانلود کرد)
آنتی هم2010 Kasper Internet Security ــه!
خلاصه این مشکل بدجوری کلافم کرده!

یک خط دارن! تلفن بیسیم ندارن! با اسپلیتر و بدون اون هم امتحان کرده.

جالبه . برعکس این ماجرا باید اتفاق بیوفته .
یعنی باید با برداشتن تلفن ، چراغ لینک از حالت پایداری خارج بشه .
شما مطمئن هستی که از اسپلیتر به درستی استفاده می شه و مطمئنی که این دوستت تلفن رو از اسپلیتر گرفته؟ در این صورت این مسئله رو با یه اسپلیتر دیگه هم تست کن .و البته از صحت استفاده از اسپلیتر هم اطمینان حاصل کن . اگر درست نشد با ISP تماس بگیر

متاسفانه انگار دوباره چیزی به کابل های اینترنت برخورد کرده.
سرعت فوق افتضاح خدایا من را بکش که انقدر زجر نکشیم از دست این سیکلی ها. زنگ زدم به ISP گفتم سرعت بدجور افتضاح شده و داره رو مخ راه می ره بعد تا اومد جواب بده گفتم حتما دوباره کابل ها پاره شده و کل کشور دچار مشکل شده بعد یارو خندش گرفت و گفت تو که می دونی دیگه چرا زنگ می زنی. ببینید ما گیر چه کسایی افتادیم.
دیگه باید یک تقویم بگیرم که وقتی اتفاق مهم تو کشور افتاده به اینترنت وصل نشم تا اینقدر عذاب نکشیم.
حالا دوستان شماها هم همین مشکل را دارید؟

و این کشتی ادامه دارد:sick:

ایرنا: مديرکل مهندسي عمليات و هماهنگي شبکه ديتا شرکت ارتباطات زيرساخت گفت: کندي و اختلال شبکه اينترنت که بدليل قطعي کابل دريايي بين الملل پيش آمده ، تا پنج شنبه هفته جاري برطرف مي شود.

"حسن کريمي"، افزود: شرکت خارجي که مسوول ترميم کابل دريايي smw4 است به ما قول داده تا روز پنج شنبه اين مشکل را برطرف کند.

وي افزود: کابل قطع شده يک کابل بين المللي است که 17 کشور را به هم وصل مي کند، نقطه اي که اين کابل قطع شده در نزديکي کشور ايتاليا و ترميم آن نيز بعهده کشور مالک قابل است.

کريمي گفت: براساس گزارش هايي که به شرکت زيرساخت رسيده، مشکل کابل دريايي قطع شده تا حد زيادي درست شده ولي اختلالات ناشي از آن هنوز پا برجاست که اميدواريم طي روزهاي آينده رفع شود.

وي افزود: با قطع شدن اين کابل 17 درصد ترافيک شبکه اينترنتي کشور را از دست داده ايم.
مديرکل مهندسي عمليات و هماهنگي شبکه ديتا شرکت ارتباطات زيرساخت گفت: قطعي کابل ها خسارت زيادي به کشورهاي استفاده کننده وارد مي کند و براساس قراردادهاي بين المللي مالک کابل بايد به اين کشورها خسارت پرداخت کند.

سلام تورج عزیز:love:
خبری ازت نیست!:(
والا من قبلا جای دیگه زندگی میکردم الان تغییر مکان دادم فکر کنم اونجا همچین مشکلی نداشتم شایدم داشتم دقیق یادم نیست!
رو سیستم دیگه نه ولی رو PS3 کمتر همچین مشکلی رو میبینم!
خیلی وقته !
والا چیز خاصی نصب نکردم ! موقع دانلود هم فقط 3 تا برنامه بازه ! آنتی ویروس - IDM و یه نرم افزار کوچولو که کار شات داون رو انجام میده
صفحه باز میکنه ولی ترانسفر ریت صفره(نمیشه دانلود کرد)
آنتی هم2010 Kasper Internet Security ــه!
خلاصه این مشکل بدجوری کلافم کرده!

درود میثم جان،

اره به خدا تو سایت نمیام جز اینکه پروفایل رو چک کنم... پستت رو هم تصادفی دیدم ... گفتم جواب بدم..

یک سوال میپرسم ... :
ISP رو هم تغیر دادی ؟ یا خیر ؟

خودم چیزی که حدس میزنم اینه که ... ایراد از مودم یا کارت شبکه هست !!!

اگه میشه یک مودم دیگه امتحان کن ... اگه نشد یک کارت شبکه دیگه ...

مشکل حل شد!
مشکل این بود که اون دوشاخه ای که به تلفن زده بود زد برق بود!
.......
یه خبر جالب! عربستانی ها ازین به بعد به مشترکان خانگی تا 24 مگابایت اینترنت میدن!

درود میثم جان،

اره به خدا تو سایت نمیام جز اینکه پروفایل رو چک کنم... پستت رو هم تصادفی دیدم ... گفتم جواب بدم..

یک سوال میپرسم ... :
ISP رو هم تغیر دادی ؟ یا خیر ؟

خودم چیزی که حدس میزنم اینه که ... ایراد از مودم یا کارت شبکه هست !!!

اگه میشه یک مودم دیگه امتحان کن ... اگه نشد یک کارت شبکه دیگه ...
تورج اینجا اصلا یه جورایی انتخابی برای تغییر isp وجود نداره و همین یکی به قولی گل سرسبده که اینم چیزه گندیه!
کارت شبکه هم ندارم از لن خود مین استفاده میکنم! مودم رو سعی میکنم یکی قرض کنم و تست کنم!ولی امشب از دوستم پرسیدم اونم بعضی وقت ها مشکل تایم اوت داره! بنظر میرسه مشکل 60-70 یا حتی 100 به isp مربوط باشه!

و این کشتی ادامه دارد:sick:

ایرنا: مديرکل مهندسي عمليات و هماهنگي شبکه ديتا شرکت ارتباطات زيرساخت گفت: کندي و اختلال شبکه اينترنت که بدليل قطعي کابل دريايي بين الملل پيش آمده ، تا پنج شنبه هفته جاري برطرف مي شود.

"حسن کريمي"، افزود: شرکت خارجي که مسوول ترميم کابل دريايي smw4 است به ما قول داده تا روز پنج شنبه اين مشکل را برطرف کند.

وي افزود: کابل قطع شده يک کابل بين المللي است که 17 کشور را به هم وصل مي کند، نقطه اي که اين کابل قطع شده در نزديکي کشور ايتاليا و ترميم آن نيز بعهده کشور مالک قابل است.

کريمي گفت: براساس گزارش هايي که به شرکت زيرساخت رسيده، مشکل کابل دريايي قطع شده تا حد زيادي درست شده ولي اختلالات ناشي از آن هنوز پا برجاست که اميدواريم طي روزهاي آينده رفع شود.

وي افزود: با قطع شدن اين کابل 17 درصد ترافيک شبکه اينترنتي کشور را از دست داده ايم.
مديرکل مهندسي عمليات و هماهنگي شبکه ديتا شرکت ارتباطات زيرساخت گفت: قطعي کابل ها خسارت زيادي به کشورهاي استفاده کننده وارد مي کند و براساس قراردادهاي بين المللي مالک کابل بايد به اين کشورها خسارت پرداخت کند.

خدایی میبینید تو فنلاند برای 20 گیگ اسپید میجنگن ما برای 256کیلو بایت

ای بابا:(:(:(:(:no::no:

:crying1::crying1::crying1:

تورج اینجا اصلا یه جورایی انتخابی برای تغییر isp وجود نداره و همین یکی به قولی گل سرسبده که اینم چیزه گندیه!
کارت شبکه هم ندارم از لن خود مین استفاده میکنم! مودم رو سعی میکنم یکی قرض کنم و تست کنم!ولی امشب از دوستم پرسیدم اونم بعضی وقت ها مشکل تایم اوت داره! بنظر میرسه مشکل 60-70 یا حتی 100 به isp مربوط باشه!

اگه مودم و کارت شبکه نباشه همینطور که دوستت میگه ... مشکل از ISP هست ...

چون نرم افزاری نیست با توجه به چیز های که گفتی میثم جان ...
سخت افزاری هم میتونه باشه و ISP ... دیگه بدترین حالت ISP هست ...

اگه مودم و کارت شبکه نباشه همینطور که دوستت میگه ... مشکل از ISP هست ...

چون نرم افزاری نیست با توجه به چیز های که گفتی میثم جان ...
سخت افزاری هم میتونه باشه و ISP ... دیگه بدترین حالت ISP هست ...
فقط تنها مورد عجیب برای من اینه که چطور بعضی وقت ها با dc و connect شدن درست میشه ولی بعضی وقت ها با ریستارت کردن pc ! این مورده که فکرمو مشغول کرده

سلام. از اونجایی که فهمیدم تو این خراب شده هیچی اتفاقی نیست مخصوصا این اینترنت کسی سرعتش سرصبحی در حد دایال آپ نیستش؟! دیروز صبح که هی قطع میشد امروز هم که سرعتش 3 بالاتر نمیره!

سلام. از اونجایی که فهمیدم تو این خراب شده هیچی اتفاقی نیست مخصوصا این اینترنت کسی سرعتش سرصبحی در حد دایال آپ نیستش؟! دیروز صبح که هی قطع میشد امروز هم که سرعتش 3 بالاتر نمیره!
پینگ سرعت همه چی افتضاح.
دیروز چند ساعت روتینگ‌ها رو دستی عوض کرده بودن اینترنت فقط داخلی شده بود. یعنی فقط به سرورهای شبکه ملی دسترسی داشتی.
امروز هم که این شکلی.
بعد از 11 ام احتمالاً حل می‌شه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or