تاپیک رسیدگی به مشکلات اینترنت(ADSL & Dial Up)

سلام زمان dial up یه نرم افزاری بود که اسمش dial up tray icon بود و شماره کسی رو که زنگ زده رو تو کامپیوتر نشون می داد و می شد قطعش کرد یا جواب داد می خواستم بدونم برای adsl هم یه همچین نرم افزاری هست

سلام زمان dial up یه نرم افزاری بود که اسمش dial up tray icon بود و شماره کسی رو که زنگ زده رو تو کامپیوتر نشون می داد و می شد قطعش کرد یا جواب داد می خواستم بدونم برای adsl هم یه همچین نرم افزاری هست
جانم؟؟یعنی چی؟؟مگه تلفن اشغال میشه؟؟
نمیدونم من که نمیدونم فمر هم نمیکنم

نه دوست عزیز تلفن اشغال نمی شه من این نرم افزارو می خوام
تا از تو کامپیوتر همین طور که دارم کار می کنم اگه کسی زنگ زد
شمارشو ببینم تا بفهمم با من کار دارن یا نه اون نرم افزارها می تونست
مکالمه رو هم از تو کامپیوتر ضبط کنه و با v92 کار میکرد که فقط تو مودم dial up بود
و قبلش باید از مخابرات سرویس انتظار مکالمه رو می گرفتیم حالا می خوام ببینم که برای
مودم adsl هم همچین نرم افزاری هست هر کی می دونه لطفا بگه

http://mihandownload.com/2008/12/_phonetray_dialup_228_1.php
http://mihandownload.com/2008/12/_phonetray_dialup_228_1.phphttp://mihandownload.com/2008/12/_phonetray_dialup_228_1.php

نه دوست عزیز تلفن اشغال نمی شه من این نرم افزارو می خوام
تا از تو کامپیوتر همین طور که دارم کار می کنم اگه کسی زنگ زد
شمارشو ببینم تا بفهمم با من کار دارن یا نه اون نرم افزارها می تونست
مکالمه رو هم از تو کامپیوتر ضبط کنه و با v92 کار میکرد که فقط تو مودم dial up بود
و قبلش باید از مخابرات سرویس انتظار مکالمه رو می گرفتیم حالا می خوام ببینم که برای
مودم adsl هم همچین نرم افزاری هست هر کی می دونه لطفا بگه
یعنی چی؟
مودم ADSL که خط رو اشغال نمی‌کنه و اگه فقط برای Caller ID هم می‌خواین که امکانش نیست و فقط با مودم معمولی V.92 می‌شه.

یعنی چی؟
مودم ADSL که خط رو اشغال نمی‌کنه و اگه فقط برای Caller ID هم می‌خواین که امکانش نیست و فقط با مودم معمولی V.92 می‌شه.

من که کامل توضیح دادم :wallbash: آره caller id می خوام یعنی هیچ راهی نداره اگه از این
caller id های جدا بگیرم چی

سلام
دوستان یه سوال داشتم
من با نت شبانه اکثر مواقع مشکل time-out دارم! مشکل چیه؟آیا از مودمه ؟ یا نه از ispـه؟یا ...
مودم هم TP-Link TD8811

به خاطر isp هست چون شبها مخصوصا زمان استفاده مجانی
isp ها سرعت رو روی همه شیر میکنن و پینگ شما یا خیلی بالاس یا تایم اوت میده
به نظر من 100% دست isp هست

من که کامل توضیح دادم :wallbash: آره caller id می خوام یعنی هیچ راهی نداره اگه از این
caller id های جدا بگیرم چی
شرمنده من پست شما رو ندیدم یعنی قبل این‌که شما توضیح بدین من نوشته بودم و بعداً پست کردم.
با مودم ADSL خیر.
یا دستگاه Caller ID جدا بخرید و به تلفن وصل کنید که بهتره. کاری به کامپیوتر هم نداره. لازم هم نیست حتماً کامپیوترتون روشن باشه. یا اگه برای PC می‌خواهید فقط با مودم Dial-Up V.92 می‌شه.

دوباره سلام توی internet download manager قسمت scheduler زیر گزینه turn off computer when done یه گزینه داره نوشته force processes to terminate این گزینه برای چیه و آیا باید وقتی گزینه turn off روشنه اینم تیک دار باشه

دوباره سلام توی internet download manager قسمت scheduler زیر گزینه turn off computer when done یه گزینه داره نوشته force processes to terminate این گزینه برای چیه و آیا باید وقتی گزینه turn off روشنه اینم تیک دار باشه
اگر برنامه‌ای نصفه‌کاره و Save نشده باز باشه مانع از Shutdown می‌شه.
اون گزینه اگه تیک بخوره اون برنامه‌ها رو هم زوری می‌بنده.

به خاطر isp هست چون شبها مخصوصا زمان استفاده مجانی
isp ها سرعت رو روی همه شیر میکنن و پینگ شما یا خیلی بالاس یا تایم اوت میده
به نظر من 100% دست isp هست
من بعضی وقت ها مودم رو خاموش و روشن میکنم یا diconnect و connect میکنم درست میشه! بعضی وقت ها هم در کمال تعجب با این کارا درست نمیشه و بعدش که یه restart از ویندوز میکنم مشکل حل میشه!
بازم میتونه مربوط به isp باشه؟
در ضمن ویندوز هم فکر نمیکنم مشکل داشته باشه چون تازه عوض کردم و روی ویندوز قبلی هم این مشکل بود!

سلام بچه ها یه مشکل بد برای یکی از دوستام پیش اومده:
تازه adsl وصل کرده و وقتی که مودم رور وشن میکنه چراغ لینک یا همون adsl ثابت نمیشه و در حالت چشمک زن باقی میمونه! و اینترنتش وصل نمیشه! اما وقتی که گوشی تلفن خونه رو برمیداره و باهاش در حال مکالمه میشه چراغ ثابت میشه و به اینترنت وصل میشه!
مشکل چیه و راه حل؟ ممنون میشم!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or