mehdihamed
کاربر سایت
سلام زمان dial up یه نرم افزاری بود که اسمش dial up tray icon بود و شماره کسی رو که زنگ زده رو تو کامپیوتر نشون می داد و می شد قطعش کرد یا جواب داد می خواستم بدونم برای adsl هم یه همچین نرم افزاری هست
جانم؟؟یعنی چی؟؟مگه تلفن اشغال میشه؟؟سلام زمان dial up یه نرم افزاری بود که اسمش dial up tray icon بود و شماره کسی رو که زنگ زده رو تو کامپیوتر نشون می داد و می شد قطعش کرد یا جواب داد می خواستم بدونم برای adsl هم یه همچین نرم افزاری هست
http://mihandownload.com/2008/12/_phonetray_dialup_228_1.phphttp://mihandownload.com/2008/12/_phonetray_dialup_228_1.php
یعنی چی؟نه دوست عزیز تلفن اشغال نمی شه من این نرم افزارو می خوام
تا از تو کامپیوتر همین طور که دارم کار می کنم اگه کسی زنگ زد
شمارشو ببینم تا بفهمم با من کار دارن یا نه اون نرم افزارها می تونست
مکالمه رو هم از تو کامپیوتر ضبط کنه و با v92 کار میکرد که فقط تو مودم dial up بود
و قبلش باید از مخابرات سرویس انتظار مکالمه رو می گرفتیم حالا می خوام ببینم که برای
مودم adsl هم همچین نرم افزاری هست هر کی می دونه لطفا بگه
یعنی چی؟
مودم ADSL که خط رو اشغال نمیکنه و اگه فقط برای Caller ID هم میخواین که امکانش نیست و فقط با مودم معمولی V.92 میشه.
سلام
دوستان یه سوال داشتم
من با نت شبانه اکثر مواقع مشکل time-out دارم! مشکل چیه؟آیا از مودمه ؟ یا نه از ispـه؟یا ...
مودم هم TP-Link TD8811
شرمنده من پست شما رو ندیدم یعنی قبل اینکه شما توضیح بدین من نوشته بودم و بعداً پست کردم.من که کامل توضیح دادم :wallbash: آره caller id می خوام یعنی هیچ راهی نداره اگه از این
caller id های جدا بگیرم چی
اگر برنامهای نصفهکاره و Save نشده باز باشه مانع از Shutdown میشه.دوباره سلام توی internet download manager قسمت scheduler زیر گزینه turn off computer when done یه گزینه داره نوشته force processes to terminate این گزینه برای چیه و آیا باید وقتی گزینه turn off روشنه اینم تیک دار باشه
من بعضی وقت ها مودم رو خاموش و روشن میکنم یا diconnect و connect میکنم درست میشه! بعضی وقت ها هم در کمال تعجب با این کارا درست نمیشه و بعدش که یه restart از ویندوز میکنم مشکل حل میشه!به خاطر isp هست چون شبها مخصوصا زمان استفاده مجانی
isp ها سرعت رو روی همه شیر میکنن و پینگ شما یا خیلی بالاس یا تایم اوت میده
به نظر من 100% دست isp هست
اگر برنامهای نصفهکاره و Save نشده باز باشه مانع از Shutdown میشه.
اون گزینه اگه تیک بخوره اون برنامهها رو هم زوری میبنده.