تاپيك Xbox 360 داران بندرعباس

دوستان برای رایت کردن بازی های XGD3 چه نوع دیسک هایی باید استفاده کنیم ؟ جایی هست توی بندر که این نوع دیسک ها رو داشته باشه ؟ قیمتشون چطوره ؟

دوستان برای رایت کردن بازی های XGD3 چه نوع دیسک هایی باید استفاده کنیم ؟ جایی هست توی بندر که این نوع دیسک ها رو داشته باشه ؟ قیمتشون چطوره ؟

فقط وربا خوب ج میده بقیق دیسکها ج نمیدن....بندر کلا گیرت نمیاد.

دو نمونه داره که یکیش 2800 و اون یکی 3200 هستش البته قیمتها روزانه ست.

دوستان من بازی فاینال رو روی lt2 تست کردم ولی وسط بازی میپره بیرون....

به صورت کلی میخوام بگم باید واسه اجرا باریهای جدید دستگاهتون رو lt3 کنید.

دوستان من بازی فاینال رو روی lt2 تست کردم ولی وسط بازی میپره بیرون....
Sourceـت خرابه برادر ؛ هیچ ربطی نداره ... ولی در کل باهات موافقم ، بهتره ال تی 3 کنید همگی ، تا دوباره کاری نشه ، دیر یا زود همه مجبور میشید ال تی 3 بریزید .

---------- نوشته در 06:36 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:32 PM ارسال شده بود ----------

دوستان توی بندر جایی هست که ایکس باکس رو جیتگ کنه و کیفیت کارشون چطوره ؟
تو بندر ، جایی تضمین نمیکنه ، ضمن این که جیتگ هم کار خیلی حساسیه . در کل بعنوان یک دوست پیشنهاد میکنم به یه جای معتبر بدی خیلی بهتر باشه . خواستی بگو یه سایت رو بهت معرفی میکنم ...

سلام دوستان این مخابرات دیگه منو دیوونه کرده با این پینگ افتضاحش کسی از دابکو نت گرفته؟یا ISP های دیگه مثل سرنانت؟
اگه آره پینگش چطوره تو ساعت های شلوغی مثل الان؟
یعنی تو این شهر به این بزرگی یه isp خوب پیدا نمیشه:|
شرمنده اینجا سوال رو پرسیدم.جای دیگه پیدا نکردم

من یه چیزی تو مایه های 150- تا 160 عنوان بازی ایکس باکس دارم اگه کسی هست تو بندر میخواین تبادل بازی بکنیم ایمیل بهم بزنین

من dvd خام میخرم 1000 تومان ولی بدون کاور و عکس خیلی بصرف تره خودم رایت میزنم دیگه لازم نیس برین dvd بازی بخرین

4 - 5 تومان

سلام.یه پیشنها داشتم
میخواستم بگم برای اشنایی بچه های این تاپیک وهمچنین اشنایی با سطح بازی همدیگه از دوستان بخوام که هر چند وقت یکبار به خونه هم بریم و با هم ایکس باکس بازی کنیم.
من خودم حاضرم میزبان باشم و دوستان بیان خونه ما تا با هم بازی کنیم و حالشو ببریم.میتونیم شرطی هم بازی کنیم .شما هم یه دسته میتونید بیارید تا 4نفره بازی کنیم.حداقل 2 نفر و حداکثر 4 نفر باشیم که همچین هیجان داشته باشه.من خودم بازی top spin4 وfifa12 رو بیشتر بازی میکنم .کسی پایه هست؟
اگه کسی بازی هم داره که بازی نمیکنه یا نیاز نداره بیاره تا با بازی هایی که خودم بازی نمیکنم تاغ بزنیم.:d

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or