تاپيك Xbox 360 داران بندرعباس

قیمت برنرمکس راستی چنده ؟
من چک کردم ندیدم توی سایتتون.

قیمت برنمکس 10 تومنه.من خودم از این بازی 5 تا میخوام اماده کنم که کسی خواست سریع بدستش برسه...چون رایتشون زمان بر هستش و منم وقت زیاد ندارم گفتم یه چندتایی اماده داشته باشم.

Last edited by a moderator:
فروشگاه تو بندر عباس

سلام دوستان >:d<

یه فروشگاه و تعمیر ایکس تو بندر عباس میخوام :)

من خودم تو قشمم تو اینجا فقط دو تا کلاه بردار هست نه بلدن جیتگ بریزن نه ... :((

شمارشم بدین :)]

سلام دوستان...
يه نظري داشتم...
خيلي از بچه ها هستن مشكل اينو دارند كه LT.3 گرفتن يا اينكه واسه بازياي جديدي كه براي LT.3 اومده ميخوان LT.3 بگيرن و نميدونن با بازيايي كه هنوز تموم نكردن يا قبلا گرفتن چيكار كنن!
واسه يه بازي كه داريش مجبوري دو برابر پول بدي تا دوباره همونو بخري تا روي LT.3 بخونه!!
البته اگه فقط يكي دوتا بازي باشه مشكلي نيست ولي وقتي تعدادش از اينا بيشتر ميشه واست خيلي گرون در مياد!!!
ميخواستم ببينم كه كسي هست كه رايتر برنر مكس داشته باشه؟
چون اگه كسي رايترشو داره البته اگه مشكلي نداره بچها بازيايي كه ميخوان واسه LT.3 پچ كنن رو بهشون بدن و ايشون هم اونارو رايت بزنه!
اينطوري ميتونيم به هم كمك كنيم...:)

اگر اشتباه نکنم،رایتر برنر مکس 30 تومان.که اون 5 سری lite on باشن.خب شما که می گی تعداد بازیتون زیاده،مثلا 10 تا،10 ضربدر 6 تومان می شه 60 تومان.کلا سود داره که یه رایتر بگیرین.

آقا سروش...
ميگم عجب فكر بكري كرديا...اگه ٣٠ تومنه كه با كله مي خرمش!
راستي بچه ها تو بندر كسي يا جايي رو ميشناسيد كه رايتر Lite On همين مدل كه آقا سروش گفتن بفروشه؟؟

---------- نوشته در 04:12 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:07 AM ارسال شده بود ----------

اگر اشتباه نکنم،رایتر برنر مکس 30 تومان.که اون 5 سری lite on باشن.خب شما که می گی تعداد بازیتون زیاده،مثلا 10 تا،10 ضربدر 6 تومان می شه 60 تومان.کلا سود داره که یه رایتر بگیرین.
سايتي رو سراغ نداري كه رايتر برنرمكس و بفروشه؟؟

آقا سروش...
ميگم عجب فكر بكري كرديا...اگه ٣٠ تومنه كه با كله مي خرمش!
راستي بچه ها تو بندر كسي يا جايي رو ميشناسيد كه رايتر Lite On همين مدل كه آقا سروش گفتن بفروشه؟؟

---------- نوشته در 04:12 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:07 AM ارسال شده بود ----------

سايتي رو سراغ نداري كه رايتر برنرمكس و بفروشه؟؟
كسي نيست؟؟؟

کسی بازی terminator
Enslaved Odyssey To The West XBOX360
gears of war 1
assissan creed 3 رو تو بندر داره اگه داشتین به من یه پیغام بزنین من نزدیک 160 تا بازی دارم میتونم با هاتون بازی کپی کنم ( تبادل ) خیلی به نفع تون میشه

فصل امتحانات دانشگاست و رمقی برای اومدن تو سایت نداشتیم
بازی های انچنان خفنی هم نیومده که؟
اخبار تازه هم از بازی های تاپ مثل GTA نیست بیام چکار کنیم

سلام دوستان
من میخوام Max Payne 3 بازی کنم اما نمیشه.
اطلاعاتی راجع به کنسول ندارم و فقط بازی میکنم.
توی انجمن راهنمایی کردن که باید LT3 بریزم ، کسی هست بدونه تو بندر کجا میشه این کارو کرد؟
یا از بچه های سایت کسی میتونه راهنماییم کنه که خودم اینکارو انجام بدم ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or