تاپيك Xbox 360 داران بندرعباس

آقا اگه کسی تونست برای من XBOX LIve رو راه بندازه (یک دیسک برنر مکس دارم با 1 دیسک ارجینال)دستگاه ام هم SLIM 250 GBکپی خور هست و اینترنت وایرلس..هر کس تونست برام وصل کنه بهش 20 تومان میدم...بیشترم خواست باشه
چکاریه داداشه من این همه مطلب تو سایت یکم بخونی خودت می تونی ردیفش کنی !!
برو قسمت XBOX LIVE بگرد هستش !
نه ADSLنگیر برو یک مودم Wirlles Dlink2680 بگیر به نفعته هم ارزونه و هم انتن دهی اش خوبه
عجـــب مگه میشه بدون ADSL وایرلس داشته باشی ! ( البته بجز وایمکس .... ) :-o

چکاریه داداشه من این همه مطلب تو سایت یکم بخونی خودت می تونی ردیفش کنی !!
برو قسمت XBOX LIVE بگرد هستش !

عجـــب مگه میشه بدون ADSL وایرلس داشته باشی ! ( البته بجز وایمکس .... ) :-o

عزیزم....بندر عباسی؟؟؟
میگم نمیشه...همه کار ها رو کردم نشد...
ADSLسیم داره و با موبایل نمیتونی کانکت شی
ولی Wirlles بی سیم هست و با موبایل میشه..و با 32 تا pcمیتونی بهش وصل بشی...
بندر عباس هستی؟؟

عزیزم....بندر عباسی؟؟؟
میگم نمیشه...همه کار ها رو کردم نشد...
ADSLسیم داره و با موبایل نمیتونی کانکت شی
ولی Wirlles بی سیم هست و با موبایل میشه..و با 32 تا pcمیتونی بهش وصل بشی...
بندر عباس هستی؟؟

سلام

با dsl هم میشه فقط باید یه مودم خوب وایرلس بگیری.اگه میخوای چندین دستگاه رو راه بندازی هم میشه و اینکه با سوءیچ هم میتونی به چند دستگاه وصل کنی.

دقیق بگو چی میخوای تا راهنمایی کنم.

سلام

با dsl هم میشه فقط باید یه مودم خوب وایرلس بگیری.اگه میخوای چندین دستگاه رو راه بندازی هم میشه و اینکه با سوءیچ هم میتونی به چند دستگاه وصل کنی.

دقیق بگو چی میخوای تا راهنمایی کنم.

ببینید من وقتی میخوام وصل شم ایکس باکس لایو اررور Mtu میده...میخواستم ببینم درباره چی هست....Mtuمودم ام رو هم دستکاری کردم نشد...زنگ زدم ISPمیگن نمیدونیم والله....
با کامپیوتر آموزش ساده میخوام با عکس و ویندوز 7 کسی داره؟؟؟

سلام
لطفا اگر میشه یه سری اطلاعات در مورد xbox live به من بدید چون در این مورد هیچی نمیدونم لطفا نخندید خواهش میکنم پاسخ هاتون رو به sezar_love53@yahoo.com ایمیل کنید
من شنیدم اگر انلاین بازی کنی دستگاهت از حالت کپی در میاد ممنون میشم توضیح بدید

درود

دوستان توجه کنید که من برنمکس به مغازه دارها نمیدم و حواستون باشه که به اسم ما برنمکس بهتون ندن که خراب باشه بعد بیاین به ما بگید.که چرا خرابه و اینجور حرفها.از هر کسی میگیرید لطفا به همون شخص مراجعه کنید نه اینکه چون طرف گفته از فلان جا گرفتم شما مستقیم بیاید سراغ ما بگید این جنس شما خرابه و 100 تا حرف الکی بزنید.

کلوپ جردن ...هم طبقه بالا هم پایین.......نماینده کنسولهای روز دنیا!!!اپدیت بلد نی اسم نمایندگی رو گذاشته رو خودش اونم انحصاری =))

سلام

اقای سالمی و معماری عزیز...

اینم تست بازی sleeping dogs رایت شده به صورت برنرمکس.خودم روی چند تا دستگاه تست کردم.واسه اینکه مشکلتون واسه نصب حل بشه کلیر کش یه دور کنید.

46622d8k6822z3ks7xe.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or